Sunday, September 7, 2008

Barack Obama - O frauda umana

S-a intamplat in campania electorala din Statele Unite, candidatul democrat Barack Obama a fost expus unor critici recente si acuzat pentru faptul ca a folosit de cateva ori "secvente de drama regizata" in timpul speech-urilor .Devenise un fel de ritual ciudat la fiecare aparitie a lui Obama , se intampla ca o persoana de sex feminin sa lesine.Tanarul candidat isi juca rolul pentru audienta cand totul se transmitea live.Nu sunt un adept al teoriei conspiratiei dar dupa ce am vizionat mai mult material filmat cu candidatul democrat in diverse locatii , am constatat cu surprindere de fiecare data pretendentul la Casa ALba se oprea brusc din speech, transfigurat si ingrijorat . De fiecare data Obama era cel care atragea atentia asupra faptului ca cineva lesina in fata scenei implicandu-se personal in rezolvarea situatiei .
Toata aceasta "afacere" s-a transformat de curand in " Barack Obama Bottle of Water Gate Fraud".O secventa penibila din sindromul Obamania care devoaleaza caracterul discutabil al candidatului democrat Barack Obama !



2 comments :

Anonymous said...

Caracter? De unde atâta? Şi când te gândeşti că sunt pe-aici destui care leşină când aud de Obama.

Asta cu leşinurile o să-l coste. Să vezi ce ştoka-i păleşte Palin.:)

Anonymous said...

No hard feelings, Mccain nui cu nimic mai bun, e chiar mai rău.

Dacă eşti in stare ar trebui să te uiţi la documentarul ăsta: http://razboiul.wordpress.com/2008/09/10/puterea-cosmarelor/

După poţi şterge comentariul meu