Wednesday, October 1, 2008

Bate Vantul rece prin Fondul Proprietatii PNL


La ordinul comandantului sponsorizator de generali(in rezerva activa) – S .O. VANTU

Varujean baiat de pravalie

Iarna trecuta, intr-una din resedinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu , jucau billiard cateva sisteme incomplete ale deontologiei nationale:Doru Buscu, Umil Hurezeanu , Guvernatorul Pestilor-Liviu Mihaiu.
Dupa deschiderea timida a usii apar cocosati de suprapunere D-nii Varujan Vosganian si cel mai inalt varf de al culturii nationale, Dl. Adrian Iorgulescu, alunecand in “moonwalking” catre zona fierbinte a mesei de biliard :

”Traiasca sefu’ !“
Vantu : Bine ma, am inteles sunt minunat sunt nemaipomenit , treceti la subiect: cat:?

Cei doi vizibil rusinati :
“ Ce cat sefu, cum cat?”

Terminati ma , nu ma feresc de nimeni : Cat?

“Cat o fi” - raspund la unison suspusii …

Intr-un exercitiu de imagiantie Vantu ordona :
”300 de milioane per capita, in sacose de plastic transparente”- zambeste complice asistentei .
Au iesit tip-til dupa sedinta de plecaciuni administrate profesionist cu “mortii” inveliti in paltoane sa nu-i vada “dusmanii poporului”..Masinile celor doi minsiteriabili au demarat in tromba prin zapada proaspat cazuta.

SOV nu pierde niciodata ocazia sa-l umileasca pe Vosganian oriunde li se intersecteaza destinele cotidiene : “Bai cat ai furat tu de la Uniunea Scriitorilor si pina azi …….si tot nu te saturi ,harciogule?
Replica vine scurt din adancul sufletului umilitului, intr-o acuta lipsa de oxygen:
”Hai, sefu ca ne-aude lumea, ce naiba”, imbujorat ca un trandafir bulgaresc in in luna august.

Apropos de august

Nu degeaba se plimba Vosganian ,"Mocca", la Monte Carlo cu diurna de 5 stele,“Bufonul regelui” , este transformat ad-hoc intr-un obiect de divertisment pentru invitatii Vantului..Audienta gusta din plin dresura de Vosganieni .

Ultima saptamana din august 2008 la Monte Carlo

Sorin Ovidiu Vantu in prezenta lui Tariceanu si Vosganian se declara actionarul majoritar al Fondului Proprietatea.Prin interpusi credibili,sprijinit din interiorul fondului cat si din exterior , oameni de afaceri si firme americane "Il Padrino" FNI a reusit sa colecteze grosul .Cei care au apucat sa sa infrupte pina acum din Fondul Proprietatea sunt "fabricati" de cercul toxic al retrocedarilor fantoma in spatele caruia de fapt aflandu-se nume cu rezonanta din “caracatita imobiliara transnationala”
Soarta Fondului este parafata, SAFI si FNI sunt inca rani deschise in sufletele romanilor . Insa de data aceasta impactul va fi de mii de ori mai mare.Pentru Romania europeana va fi cu siguranta
"TUNUL SECOLULUI" , cu complicitatea autoritatilor statului.
Momentul si motivul :"Criza financiara internationala" .


Cu cca. 2 ani in urma, cand tranzactionarea actiunilor FP nu era inca posibila, Vantu declara intr-un interviu : Fondul Proprietatea este o solutie foarte generoasa a guvernului, numai ca finalizata prost. Sincer sa fiu, mie mi-ar conveni asa cum este acum. In sase luni, asa cum este conceput Fondul Proprietatea, preiau controlul asupra lui. Nu-mi trebuie mai mult de jumatate de an sa strang 100.000 de procuri de la despagubiti, dupa care sa convoc Adunarea Generala a Actionarilor si sa schimb conducerea actuala a Fondului Proprietatea cu Fund-Managerul ales de mine. Am capacitatea sa strang 100.000 de procuri... Mai exista si altii care pot face asta, mai lent ca mine, dar o pot face. Unii au si inceput. Daca m-as alia cu ei, atunci nu-mi mai trebuie o jumatate de an, ci o luna. Intr-o luna imi pun Fondul Proprietatea in poala”.





No comments :