Monday, October 13, 2008

Bogdan Olteanu -Jurnal de campanie

Aflat intr-o permanenta efervescenta de campanie, liberalul Bogdan Olteanu ataca la baioneta orice oportunitate provocatoare de procente.De curand , Vicepresedintele in exercitiu al Camerei Deputatilor s-a hotarat sa atace la CCR , "Legea Talhariei Nationale" cunoscuta sub numele de "Legea Felix". Un exemplu de barbatie politica sa te incumeti a lua taurul de coarne si sa lupti pentru drepturile celor care ti-au dat votul. Tanarul liberal si-a inceput campania propriu-zisa in urma cu circa o luna , amplasandu-si corturile de campanie in zona cuprinsa de Colegiul Electoral Nr.1, din Sectorul 1 al Capitalei .Uneori la brat cu sotia , alteori singur,Olteanu desfasoara o activitate sustinuta de campanie "door to door" sau la "firul ierbii" incercand sa-si impartaseasca convingerile si programul politic cu eficienta maxima. Astfel strategia se bazeaza foarte mult pe "tehnologia de campanie " importata cu succes din Europa de Vest.
DONT LET THE SUN GO DOWN ON ME - george michael - elton john

Printre promisiunile D-lui Bogdan Olteanu se numara si lupta domniei sale pentru libertatile individiuale, libertatea de exprimare, religioasa si libertatile minoritatilor de orice fel inclusiv cele sexuale, pina nu de mult interzise si oprimate in Romania.Initiativa legislativa preluata de la fostul Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase .
Astfel minoritatilor religioase, Bogdan Olteanu le-a promis un lacas de cult in cartierul Pajura unde sa-si poata desfasura activitatea.Pentru reprezentantii minoritatilor sexuale , care nu-si gasesc usor locul si nici intelegerea , Dl.Olteanu are de asemenea o surpriza placuta, fosta Casa de Cultura "Infratirea Intre Popoare" va fi transformata in Clubul Gay.
Printre proiectele de viitor ale candidatului PNL figureaza si accesarea fondurilor europene pentru invatamant din care sa poata folosi o mica parte pentru constructia si infiintarea unor scoli pentru homosexuali, dupa modelul celor din Chicago si New York.Motivul infiintarii acestor scoli speciale este evitarea discriminarii acestora.

Votati schimbarea in bine, Votati Bogdan Olteanu , pentru o Romanie moderna !

No comments :