Wednesday, December 10, 2008

Basescu cacealma : Guvern PDL-UDMR probabilitate maxima


Astazi dupa desemnarea candidatului PDL pentru functia de premier ,Basescou a fost destul de explicit: "Mandatul D-lui Stolojan va fi unul de 4 ani, in niciun caz unul fractionat".
Teoria prostanacului cu doi ani PDL si 2 ani PSD la Palatul Victoria este fracturata brutal de Zeus Cotrocenicus, un caracter experimentat in cacealmale.
Un prim pas catre ruperea intelegerii cu PSD , al doilea urmand sa fie fortarea introducerii ungurilor la guvernare, pe care PSD fie o va inghiti din dragoste pentru fondurile europene, fie o va respinge.Atunci vom avea in proportie de 99% un guvern minoritar PDL -UDMR sustinut din umbra de aripa pro Basescu a a PSD , minoritati si probabil, cateva exemplare liberale.
Ne apropiem destul de convingator de aceasta realitate cu toate ca surse din ambele tabere nu exclud implantarea UDMR in noua coalitie Fesenista condusa de fostul fesenist , Theodor Stolojan.

5 comments :

Lilick Auftakt said...

PSD-ul va accepta orice conditie numai sa fie la ciolan. Deja au dat semnele.

Marius Mina said...

Nu sunt atat de sigur...dar daca va accepta va fi facut zdrentze de Basescu via agentul "secret" Geoana.
Durii din PSD nu vor trece usor peste prostitutia practicata de Prostanacu'

Anonymous said...

Si eu sunt de acord cu tine! Mai sunt destule zile pana la solutia finala, iar jocurile de culise sunt mai puternice decat jocurile de glezne pe care le vedem la televizor.

Anonymous said...

@Lilick: PSD-ul va accepta orice conditie pentru ca acei baroni infometati au dorit cu orice pret guvernarea. E, uite cva PSd iese din negocieri cam sifonmat.

Marius Mina said...

Partidul Prostanacilor si-a luat-o de la Sicko No.1 si il vad deja pe agentul undercover geoana cum isi rupe noada ....curand..foarte curand.