Tuesday, March 17, 2009

Crin Antonescu despre criza si acordul FMI

Un duel discret intre Crin Antonescu si Adrian Nastase

Crin Antonescu despre criza si acordul FMI
click pe imagine pentru vizionare

7 comments :

Anonymous said...

la chaudière :

Maestre, cam slabut liderul liberal. Nu prea a aparat guvernarea trecuta (liberala)ba s-a si disociat de colegii sai fosti ministri. In plus nu are discurs pentru vreme de criza si nici cunostinte economice, juridice, etc. Nu are nerv, nu are replici hotarate. Nu are consilieri (prieteni) care sa-l informeze, consilieze?
A fost emisiunea lui Nastase cam 90%.
Supriza cea mai mare este ca liderul liberal dezvaluie o posibila guvernare comuna PSD-PNL dupa alegwerile prezidentiale.
Ii doresc succes in lupta pentru presedentia partidului.

Marius Mina said...

De obicei nu raspund mesajelor anonime, fac insa si exceptii cateodata.Antonescu , din punctul meu de vedere, a jucat flexibil si foarte diplomatic , punctand decisiv atunci cand situatia a cerut-o.Sa nu uitam ca a ataca acum PSD nu aduce avantaje electorale in drumul sau spre Cotroceni.Fara electoraul lui Iliescu va fi greu , esti constient , sper.Eu cred ca s-a vazut diferenta .Nastase a ramas cantonat in discursul lemnos al politicilor de stanga, confuz si destul de contradictoriu cu el insusi cand s-a pus problema imprumutului letal de la FMI.Vom vedea insa dupa ce va deveni liderul de facto al PNL cum isi va schimba radical oferta >

Anonymous said...

la chaudière :

Iti multumesc pentru exceptie si pentru raspuns.
A jucat flexibil si foarte diplomatic dar s-a si disociat de colegii sai ministri.
Pentru mine este un semnal ca va creste repede( nevoiea de schimbare o impune) dar se va pierde la fel de repede(lipsa sustinerii reale).
Cred ca are nevoie de consilieri si de militanti prospeti, neimplicati in urzelile politice prezente.

Multumesc.

Marius Mina said...

@Ottawa, Ontario, Canada
Gtis (198.103.196....)
Evident ca va avea consileri noi, proaspeti si competitivi pe piata politicilor ruginite din Romania

Anonymous said...

Ce ştie loaza-asta despre FMI? O jenă care îi face jocul lui Băsescu şi care peste câteva luni nici măcar o funcţie minoră nu va mai avea în PNL. Crin Antonescu, o jenă de personaj, care nu va mai avea niciodată votul meu. E terminat.

P.S. A jucat flexibil, în genunchi. O secătură care n-a făcut niciodată nimic decât a dat din gură.

Marius Mina said...

Antonescu stie despre FMI exact ce nu stie Tariceanu.Apropos, Tariceanu ce stie in afara de numele institutiei de supt sangele la prostime?

Unknown said...

Mie mi se pare ca e singurul in care mai pot avea incredere! E diplomat, calm si calculat si cel mai important e sincer. I se citeste in ochi! E prea criticat omul asta pentru cum ar merita sa i se vorbeasca! NU il meritam inca presedinte atata timp cat dor 20% din tara a avut bun-simt iar restu...e prea stilat pentru gunoiul de aici.