Monday, March 16, 2009

Bogdan Olteanu , diversiuni prin inversiune

Update:New poll RTV : Calin sau Crin?
Crin Antonescu 76.82%
C.P Tariceanu : 23.18%

Am repostat ieri un articol interesant scris de Roxana Iordache,("Bogdan Olteanu, o mare dezamagire" )cu ceva timp in urma, perioada in care amandoi gandeam si analizam pe aceeasi lungime de unda. Astazi lucrurile s-au mai schimbat putin dar rezultatul celor publicate atrunci se va vedea duminica 21 martie la Congresul PNL.
Nu cred ca mai poate fi considerat un secret faptul ca mica beizadea cominternista, Bogdan Olteanu , a fost implantat si fertilizat la dreapta domnului Tariceanu pentru a-l capusaAstfel se ajunsese in etapa in care deciziile la varful partidului se luau intre nas si fin, fiind apropbate tacite de alti cativa colaboratrori de nadejde, totul intamplandu-se impotriva vointei majoritatii leadershipului PNL..Ajuns in faza terminala a carierei sale politice, Tariceanu ii datoreaza aceasta reusita , finului si consilierului sau de taina Bogdan Olteanu.Cred ca va imaginati ce s-ar fi intamplatin PNL daca Olteanu ar fi castigat cu scorul pe care si-l aranjase in colaborare directa cu PSD (Vanghellie) si PDl (Blaga) , ar fi calaarit nastazi pe cai mari taind si spanzurand la discretie "inamicii" politici din interiorul aceluiasi partid.Pentru Bogdan Olteanu nu exista decat un singur partener , El insusi!
incep cu ultimele sondaje din perioada alegerilor generale, Olteanu era cotatat cu 63% iar Tariceanu cu 34%.realitatea la urne a fost insa cu toul alta :Olteanu 26% , Tariceanu 43%.Manipularile din sondaje, o specialitate al nepotului Giselei Vass , un notoriu diversionist.
Citez din memorie:
Sondajul national Polis 4-2007, realizat de Data Media mai 2007
In topul favorabilitatii pentru personalitati politice, conduce Traian Basescu, cu 50,9%. Acesta a reusit sa se relanseze, tragand dupa sine si “anturajul” (Macovei, Stolojan, Boc). Basescu este urmat, in ordine, de Mircea Geoana (38,8%), Victor Ponta (37,7%), Bogdan Olteanu (36,9%), Theodor Stolojan (35,2%), Gigi Becali (32,8%), Monica Macovei (32,3%), Emil Boc (31,8%), Crin Antonescu (30,8%) si Calin Popescu Tariceanu (28,3%).

Sondaj DATA MEDIA 20-26 septembrie 2007

Bogdan Olteanu 42,4%

Calin Popescu Tariceanu ocupa locul al 6-lea in clasament, cu 39,3%

Sondaj exclusiv READER’S DIGEST: Top 2008 -
“In cine au incredere romanii”

Locul 85. Bogdan Olteanu, politician
Locul 94. Calin Popescu Tariceanu, premier

26 Noi 2008

Cotidianul vă prezintă în premieră tabele cu rezultatele unei astfel de simulări, pe colegiile din Bucureşti. Este vorba despre cercetarea atribuită de CCSB în urmă cu numai câteva zile, la comanda liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie

Dintre toţi candidaţii, din primul tur (adică cu peste 50% din voturi) vor câştiga Bogdan Olteanu - PNL (62%),

Jurnalul National 24/11/2008


Studiul INSOMAR conţine şi date din trei colegii electorale. Astfel, în Colegiul 4, Camera Deputaţilor Ilfov

Călin Popescu Tăriceanu (PNL) = 34,6%

Ioana Viorica Mateş (PSD+PC) = 29,3%

Sorin Dumitru Minea (PD-L) = 26,8%

Si nu in ultimul rand ,Luni, 09 Martie 2009 Evenimentul Zilei

e.Bogdan Olteanu doreşte să fie un bun parlamentar de opoziţie, aşa cum erau Emil Boc şi Mona Muscă în guvernarea PSD, şi să-şi promoveze proiectele pe mediu şi economice.


PS:Domnule Tariceanu, mai aveti inca timp sa va detasati de acest individ letal ptr. cariera Dvs. politica.

2 comments :

Anonymous said...

Sondaj
Cine va castiga la congresul PNL?

Calin Popescu-Tariceanu (51%, 534 Votes)
Crin Antonescu (49%, 522 Votes)
Total Voters: 1,056
Pana ieri alaltaieri conducea Crin detasat
Dan Andronic inca mai crede in Tariceanu
Aloooooooooo trezirea.

Marius Mina said...

@Mai sunt cateva zile si or sa le iasa pe nas toxinele
Alt sondaj decat blogul toxicului Andronic nu gaseai? Ar vinde-o si pe nevasta lui vantu numai sa-si prelungeasca contractul cu Olteanu...