Thursday, June 25, 2009

Michael Jackson , ultima fotografie

Corpul neinsufletit al lui Michael Jackson a fost preluat de la UCLA Medical Center din Los Angeles cu un helicopter special apartinand Serviciului Criminalistic al Departamentului de Politie din Los Angeles , pentru investigatii.
Primele date ale ecuatiei:
Medicul personal al lui Michael Jackson, Tohme R. Tohme, a disparut in mod suspect si este acum căutat de poliţie.

Persoane din anturajul lui Jackson stiau ca are grave probleme de sanatate, cei insarcinati cu organizarea turneului de adio din Marea Britanie nu au facut totusi nicio pregatire prealabila pina in acest moment pentru concertele care trebuiau sa inceapa pe 13 iulie la Londra.
De remarcat ca in primele 18 ore de la punerea in vanzare a biletelor pentru
MichaelJacksonLive se vandusera deja 360000 , cea mai voluminoasa vanzare de bilete din istorie .
Semnale si stiri contradictorii au inceput sa apara in momentul in care organizatorii turneului au inceput sa amane datele concertelor din motive neverosimile. Neparticiparea starului la repetitii, cum obisnuia de fiecare data cu saptamani inainte de start, consolideaza speculatiile . Kenny Ortega coregraful care-l pregatea pe Michael , un perfectionist al miscarii scenice , a declarat unor jurnalisti de la Rolling Stone ca absentele "elevului" sau de la repetitii au fost frecvente in ultima perioada, aproape inexistente. Cu doar doua saptamani inainte de primul concert nu exista inca stabilita trupa de dansatori nelipsita din scenografia lui Jackson .
Detalii care puse cap la cap au ridicat serioase semne de intrebare care afecteaza credibilitatea turneului care urma sa-i aduca starului si companiei AEG , 400 de milioane de dolari in prima transa .




1 comment :

maminineta said...

Marius o pierdere mare pentru muzica.Michael Jackson va ramane o legenda vie .Multumim pentru articol.Numai bine.