Sunday, August 30, 2009

Băsescu, la masă cu interlopii

Doar o oră i-a fost de ajuns preşedintelui Traian Băsescu ca să ia pulsul Băileştiului, la cea de-a IX-a ediţie a zilelor oraşului şi a II-a a manifestărilor omagiale „Acasă la nea Mărin”.
Timp suficient să schimbe câteva cuvinte cu primarii PDL şi cu doi-trei edili PSD strecuraţi la masa la care stăteau şi câţiva controversaţi „oameni de afaceri” din Bănie.
Jurnaliştii au avut la dispoziţie doar zece minute să-i adreseze întrebări şefului statului despre problemele curente, după care au fost poftiţi afară.
Înăuntru au rămas primarii şi câteva persoane apropiate de lumea interlopă: Gigi Neţoiu, Doru Petrescu (zis Doru Măgaru), controversatul George Ilinca şi alţii „din anturajul lui Neţoiu din Capitală”.
„Ce dacă sunt interlopi? Ei au venit în calitate de investitori în Dolj”, a precizat unul dintre primarii PSD, care nu a ştiut să spună şi cine i-a invitat la masă.
Neţoiu are o fermă de câteva mii de hectare în comuna Cetate, iar Doru Măgaru, cap al lumii interlope din Craiova, „frate” al răposatului Caiac, are o fabrică ce produce încălţăminte pentru Prada.
EVZ

1 comment :

maminineta said...

Marius, interlopii au stat la masa pentru ca au si sponsorizat la greu.Oricum nu s-a vazut nici un fel de entuziasm din partea bailestenilor.Un grup revoltat char i-a pregatit rosii sa arunce pe scena,dar presedintele sfatuit de SPP-isti nu a urcat pe scena.Vizita a fost foarte scurta,devansata cu o ora, nu au participat foarte multi.Populatia Bailestiului a iesit la sarbatoare dupa ora sase seara,detalii am lasat pe blogul meu.