Wednesday, August 26, 2009

Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP

Marian Vanghelie a anunţat in urma cu cateva zile că pe viitor, pe toate blogurile şi în presă, se va scrie despre cei care au interceptat ilegal discutiile membrilor comisiei "Udrea" , interceptari efectuate in interiorul Parlamentului Romaniei.

In emisiunea Stirea Zilei , Vanghelie a facut noi dezvaluiri cu dedicatie liderului PDL , Cezar Preda :

"Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP şi a fost urmărit la ordinul lui Băsescu pentru nişte chestii pe care nu vreau să le spun acum că sunt ruşinoase. Mai mult decât atât, cei care au ascultat în Comisia de anchetă Udrea au fost oameni din SPP puşi de Băsescu şi ştiu asta pentru că deţin informaţii, informaţii care vor fi publicate pe toate blogurile în perioada următoare"

* Cat de rusinoase , ramane de vazut....

Ofiterii SPP , din toate secţiunile, dau "mici" rapoarte către domnul general Alexandru Burian, adjunctul directorului SPP pentru activitatea de informaţii. Cred că vă închipuiţi unde ajung informările...

Si Andrei Badin a simtit care este scopul urmaririi lui Preda de catre SPP

O informație pe care o aveam și eu de ceva timp. Traian Băsescu ar fi ordonat monitorizarea lui Cezar Preda, unul din liderii PD-L care a fost foarte vocal în ultimul timp. Informația a fost pomenită și de Marean Vanghelie într-o emisiune de televiziune. De monitorizare s-ar fi ocupat SPP prin celebra divizie Zeus, de care s-a tot pomenit în ultimele zile ca fiind Poliția Politică a lui Traian Băsescu.

Am mai multe informații dar nu pot să le dezvălui aici. Ceea ce știu este că monitorizarea ordonată de Băsescu are legătură cu Elena Udrea. Să nu credeți cumva că dl. Preda ar fi vreun dizident. Nu, Doamne Ferește. Povestea mai curând ține de alcov. Cine are informații suplimentare le poate posta aici..


Ulterior , au aparut si noutati cu privire la unitatea speciala SPP "Zeus"

4 comments :

nicole said...

Care o fi "jocul" PSD-ului?

nicole said...

Ai dreptate. Nimeni nu trebuie subestimat.

bagatare si punct ro said...

pai de aia nu mai avem noi servicii secrete care sa tina spate Romaniei, ca ele se ocupa de politicieni.

Marius Mina said...

@nicole, jocul de glezne
@bagatare.ro
"ELE se ocupa de oricine pune in pericol siguranta nationala, dupa cum se demonstreaza, unii politicieni de varf , se intrec in asa ceva