Tuesday, August 18, 2009

Crin Antonescu nu s-a casatorit si nici nu stie cand o va face

Crin Antonescu, a negat zvonurile potrivit carora s-ar fi casatorit recent, in secret, cu europarlamentarul Adina Valean, sustinand chiar ca nu stie data la care se va intampla fericitul eveniment.

"Am mai multe obiective dar intre timp au fost atinse. Astea doua inca nu au fost atinse dar urmeaza", a raspuns Antonescu la insistentele jurnalistilor, referindu-se la alegerile prezidentiale si la casatorie, informeaza Antena 3.
Liderul liberal a recunoscut cu sinceritate ca nu depind de el niciuna nici cealalta. "Nu cunosc nici data alegerilor, ca nu o stabilesc eu, si nici data cealalta. Eu am 50% din actiuni", a declarat Antonescu zambind.
In iunie, liderul PNL a anuntat ca a cerut-o in casatorie pe colega sa de partid iar luni, surse din PNL ar fi dezvaluit pentru Inpolitics ca cei doi s-ar fi casatorit, cu discretie, foarte posibil peste hotare si apoi au petrecut o scurta luna de miere.(ziare.com)

1 comment :

Anonymous said...

Sa razi sa mori de ziaristii din Romania cat de tampiti sunt, or mai binezis, cum Crin stie sa-i ia la mistointr-o asemenea maniera incat ii transforma pe reporteri in cretinoizi. Se vede ca Crin inca nu-si a gasit pe cineva care sa-l contracareze pe masura...

Dar intre timp, haideti sa ne dsitram cu urmatorul videoclip:

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/21995/Crin-Antonescu-despre-casatorie-Nu-cunosc-data-nuntii/