Monday, August 31, 2009

Dinu Patriciu potential Prim Ministru dupa alegerile prezidentiale

Zvonurile care avanseaza ipoteza ca Dinu Patriciu ar putea prelua fraiele guvernarii dupa alegerile prezidentiale din 22 noiembrie , incep sa contureze o alternativa post Basescu. In interviul acordat Corinei Dragotescu pentru Impactnews, Patriciu lasa loc de interpretari interesante...

"Asta ar depinde de structura Parlamentului. Câtă vreme nu poţi conta pe nişte oameni care gândesc la fel şi care pot conduce, evident că n-aş face-o. Nu aş face-o decât dacă ar exista aceste condiţii preliminare, o majoritate parlamentară care să gândească într-un sens reformator, dincolo de etichete politice, dispusă să-şi asume responsabilitatea politică a modernizarii reale". Cînd vorbește de o majoritate parlamentară, Patriciu ia în calcul atît o alianță PNL-PSD cît și una PNL-PDL, pentru că "aici nu e vorba de etichete politice, partidele şi-au pierdut demult identitatea ideologică. Toate". Deschis către postul de premier, miliardarul afirmă, în schimb, categoric că nu ar fi interest de o candidatură cotrocenistă: "Nu mă interesează. Nu aş fi în stare să stau într-o colivie. N-am calităţi de reprezentare". (Inpolitics.ro)

6 comments :

Filip G said...

O alianta cu Pd-l din partea Pnl-ului ar fi o greseala fara loc de redresare.In rest sunt de acord ca va fi un alt guvern dupa 22 noe 2009

Marius Mina said...

E bine sa lasi tot timpul spatiu de manevra , printre randuri...

Anonymous said...

Basescu are deja majoritate in parlament.

Marius Mina said...

anonimus ,corect este : Basescu ar vrea sa aiba majoritate in parlament.
Ce va face cand va avea majoritate din voturi impotriva sa?
Crezi ca s-ar putea adapta in puscarie?

Dan Badea said...

domnule draga, nu asa se fac investigatiile (Marius Mina spune:
luni 31 august 2009 la 2:46:48 am
Roxana cine e paraschizofrenicul asta http://badeadan.blogspot.com/ ? - http://roxanaiordache.wordpress.com/2009/08/30/vreau-sa-bata-dinamo-pe-steaua-sa-plece-ciobanul/).

ref. la interogatia dvs. calomnioasa, facuta in mod public, ma tem ca s-ar putea sa aflati raspunsul mai repede decat va inchipuiti.

deocamdata incepeti prin a-mi citi cele cateva zeci de texte de pe blog. or sa va prinda bine mai incolo.
cu multa atentie,
Dan Badea

PS.ref la eprubete, multumesc, dar nu va mai deranjati. adn-ul dvs este deja la laborator, numai ca sunt altii sositi inaintea dvs, care asteapta, la rand, rezultatele.
calm. toate la timpul lor.
deocamdata, pentru mine, prioritari sunt mafiotii. tonomatele si raspandacii - mai incolo.

Marius Mina said...

Dan Badea , de coprologic nu aveti nevoie in laboratorul dvs.?
Stiti care este marele dvs avantaj?
Ca-mi sunteti simpatic...
Dar de citit articole pe blogul dvs, chiar nu contati pe mine.
Poate pe D-na Udrea sau Basecu , ei sunt avizi de informatii "clasificate".