Friday, August 28, 2009

Mihai Necolaiciuc cere azil politic in SUA


Mihai Necolaiciuc cere eliberarea din arest, acuzand sistemul penitenciar american de rele tratamente si spunand ca a fost la un un pas de infarct in arest, din cauza unei supradoze de medicamente.Necolaiciuc nu cere numai eliberarea, ci si azil politic in Statele Unite pentru ca viata lui si a familiei sale , ar putea fi pusa in pericol prin expulzarea in Romania, transmite Realitatea TV. El va fi instiintat saptamana viitoare daca va fi sau nu extradat in Romania. Apararea lui Necolaiciuc acuza autoritatile ca din cauza medicatiei pe care a primit-o in detentie si-a pierdut cunostinta, iar paznicii din penitenciar l-au ignorat. In incercarea de a obtine azilul politic, avocatul lui Necolaiciuc sustine ca acesta nu s-a ascuns niciodata cat a stat in SUA si nici nu si-a schimbat numele.In ultimele 18 luni, FBI a stiut unde locuieste, dar nu a facut niciun efort ca sa-l aresteze, desi exista un mandat prin Interpol pe numele lui, a completat aparatorul sau in cererea de eliberare .

8 comments :

Anonymous said...

Ce mecla are, bai tata.
Zici ca-i criminal in serie.

Marius Mina said...

@Vlad, numai e, s-a operat ;-)

Marius Mina said...

Nicolaiciuc e var cu prima doamna , nu degeaba l-a pus Basescu in functiune la transporturi.

Anonymous said...

ROSCA STANESCU UN MOMENT DE DEMNITATE SI CURAJ
Domnule Culian
Cand am afirmat ca New York Magazin este cel mai bun si mai curajos ziar de opinie nu am spus decat
adevarul. Acst lucru sa datorat talentului ziaristilor ,dar mai ales politicii editoriale indreptate impotriva
mafiei securist comuniste. La sfarsitul acestei veri cand lucrurile parea facute si Traian Basescu parea asigurat
de un nou mandat, actiunea lui Rosca Stanescu a creiat un nou climat politic. Scandalul pornit nu poate fi stins.
In fiecare zi vor aparea noi desvaluiri despre mafia armelor al carei sef este chiar presedintele tarii.
Spre surpriza tuturor pe www.badin.ro au aparut atacuri atacuri grave la adresa lui Rosca Stanescu .
Pentruca consider actiunile acestuia ca un moment unic de curaj si demnitate, consider manevra Badin extrem
grava. Stiu ca Badin este un vechi colaborator si prieten. Sper totusi ca profesionalismul si intuitia politica va
invinge. Acest ziar de exceptie este al dumitale si poti sa faci ce vrei cu el. Totusi el apartine si comunitatii romaneti
din New York care in marea majoritate este inpotrva mafiei de la putere. In cocluzie te rog sa publici comentariile
la adresa lui Badin pe blogul ziarului. Primele opinii apar pe blogul www.sroscas.ro.
ANDREI BADIN UN AGENT TOXIC AL UNUI SISTEM IN DESCOMPUNERE”
“Un drum la Versoix
La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi, intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo, vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea, Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i ca asta si vroiam de fapt.”

Aceste randuri sunt scrise…… Andrei Badin , “plecat CU BURSA in Elvetia” …. LA DOUA LUNI DUPA “REVOLUTIE” ….. sau cum devii monarhist si ofiter S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada .

In curand cititi pe Rosca Stanescu articolul incendiar ” POLITIA NEW YORK PE URMELE LUI BADIN ”

toader said...

Tariceanu: O unire a Romaniei cu R.Moldova nu este dezirabila
---
marius, sper sa vina crin cu o pozitie clara. eu cu antiunionisti nu votez.

Marius Mina said...

@Toadere, jura-te pa carnea de curcan ca ai votat cu liberalii pina acum si te cred...

Politica si diplomatia sunt doua elemente complexe , daca nu le intelegi , e de preferat sa le ocolesti si sa nu calci in ele.

Ceea ce stiu este ca nu noi ci confratii nostrii de peste Prut n-ar prea dori sa discute despre o eventuala reunificare. E un subiect sensibil pe care tocmai acum in plina "revolutie" l-ai dori rezolvat ? I really don't think so..

toader said...

din 90 pana acum am votat cu taranistii si odata cu basescu. din lipsurici evidenti as fi votat cu liberalii. desi cam cu greu ca eu nu sunt unul.
doar ca eu nu pot vota cu antiunionisti. sub nici o forma.

toader said...

daca imi spui si mie ce l-a mancat in cur pe tariceanu sa ridice subiectul asta mi s-ar lamuri si mie niste lucruri.

pana acum un singur individ la varful pnl voia "normalizare" cu rusii si moldovenii fiindca asta i-ar fi adus ceva lovele in plus peste muntele detinut deja. ma mira ca l-a apucat acum pe tariceanu chestia asta. tocmai cand individul cu cascavalul nu mai e asa de interesat.