Sunday, August 23, 2009

Mircea Basescu confundat cu Maestrul Nicolae Cristescu





                                                 Foto:Antena 3
Suparat ca i s-a desumflat sprijinul popular , Traian Basescu incearca cu disperare sa castige suportul Lojelor Masonice . Astfel s-ar putea explica participarea lui Mircea Basescu in combinatie.

In fotografia de mai sus, aparuta in presa in urma scandalului provocat de prezenta lui Mircea Basescu alaturi de Aurel Cazacu si Romeo Oitza in firma Aircraft Defense and Security Exhibition SRL, personajul in costum alb cu ochelari de soare nu este fratele presedintelui ci Venerabilul Maestru Nicolae Cristescu (proprietarul hanului de la intrarea in comuna Tartasesti) membru in Marea Lojă Naţională din România, condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, unde activeaza si Aurel Cazacu dar si cateva personalitati marcante ale PD-L in frunte cu Sorin Frunzaverde si Razvan Murgeanu. Un ochi experimentat care foloseste un soft performant poate observa fara probleme chiar si  inelul cu inscriptiile Lojei, de pe mana D-lui  Cristescu.

Mai multe detalii aici:

Mircea Basescu confundat cu Maestrul Nicolae Cristescu @ 2

4 comments :

Filip G said...

Si totusi ramane intrebarea.
De ce nu a participat BASESCU la ZIUA MARINEI?
Eu cred ca stia mult mai multe decat spune.
S-o fi rugat la TISMANA cerand ajutor de sus in proiectul TURISM ECUMENIC.

Marius Mina said...

@Filip, iti dai seama ce ar fi insemnat prezenta lui acolo alaturi de toti cei nominalizati in scandal

Filip G said...

Da el nu stia nimic de cei nominalizati,nu avea nici o treaba cu firma dubioasa.A aflat de la ziaristi.Si miciuna e o vorba,nu?

Marius Mina said...

Numai de la ziaristi afla ce nu-i convine, restul e "clasificat"