Saturday, August 15, 2009

PNL nu negociaza cu nimeni turul doi al prezidentialelor


Dupa metoda americana de succes "nu se negociaza cu teroristii",Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi la Brasov ,ca nu face aliante cu nimeni in vederea alegerilor prezidentiale, referitor la ce va face in turul doi, Antonescu a raspuns ca el nu face nici un fel de aliante politice.
"Noi trebuie sa demonstram ca suntem cei mai buni. Nu facem aliante cu nimeni. Pe Mircea Geoana si pe Train Basescu ii lasam sa patroneze diferite sarbatori, dar si dezastrul in care se afla tara la ora actuala, dar noi ne vedem de treaba noastra. Aaaa, daca dupa primul tur, domnul Geoana va dori sa ma sprijine pe mine, nu este nici o problema, nu excludem insa discutiile cu celalalte formatiuni politice".
"Cu noi pot discuta, putem chiar colabora in a face proiecte benefice pentru tara, dar nu putem fi intr-o cardasie fundamentala cu aceste partide. Nu mai putem trai cu "merge si asa".
Nu mai merge asa si acest lucru a fost demonstrat, nu de noi, liberalii, nu de FMI, ci de viata, iar minciunile PD-L si PSD si haosul instaurat in administratie i-au adus acum in situatia de nu mai avea bani de pensii si de salarii si sa incerce fel de fel de solutii care mai de care mai neinspirate.
Asistam la o infundare a situatiei economice si sociale a tarii, iar Traian Basescu si Mircea Geoana se intrec in a patrona festivaluri si a tunde oi intr-o campanie electorala continua", a spus Crin Antonescu.

No comments :