Tuesday, August 18, 2009

Roberta Anastase in pragul disperarii

Disperati de amplitudinea pe care a luat-o scandalul Udrea, PDL-ul vrea cu orice risc sa incerce blocarea activitatii comisiei de ancheta.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se intruneste, miercuri, de la ora 14.00, pentru a discuta propunerea presedintelui forului legislativ, Roberta Anastase, de suspendare a activitatii comisiei parlamentare de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea. Se va dezbate si pe marginea materialelor aparute in presa privind inregistrarea discutiilor din aceasta comisie. in presa centrala au aparut, la sfarsitul saptamanii trecute, inregistrari audio efectuate in timpul unei discutii intre membrii comisiei parlamentare de ancheta in cazul cheltuielilor de la Ministerul Turismului.
Inregistrarile ar fi fost facute dupa ce sistemul de imprimare audio pentru stenogramele oficiale de la sedinta fusesera oprite.
Concluzia finala este ca înregistrarea se putea face prin ataşarea unui dispozitiv la aparatura existentă. Oricum recepţia se face în sală, dar stocarea se face pe un server special din Palatul Parlamentului. In server raman inregistrate toate informatiile si seria aparatului care a efectuat inregistrarea. Faptul ca Roberta Anastase a ordonat schimbarea salii in care trebuia sa se desfasoare activitatea comisiei , ridica multe semne de intrebare.Tehnicianul care a “supervizat” inregistrarile a plecat in concediu , poate inspirat , o fi trecut deja granita pentru ca il asteapta ani grei de puscarie.
In orice tara civilizata atitudinea ministrului care mai este inca, Elena Udrea , era taxata penal cu “Obstructionarea actului de justitie”.
End of story, Tsunami-ul a pornit spre Cotroceni via Plescoi.

No comments :