Monday, August 24, 2009

Traian Basescu pregateste ipoteza soc : M-au tradat serviciile!

Ipoteze despre culisele scandalului în care a fost implicat fratele lui Traian Băsescu. Potrivit scenariilor care apar în presa de astăzi, Aurel Cazacu, fostul şef al Direcţiei de Producţie din Ministerul Economiei, era filat de ani buni de serviciile secrete militare, fiind suspect de spionaj, iar scandalul ar fi fost declanşat chiar de serviciile secrete  împotriva lui Traian Băsescu.
Caracterul lui Traian Basescu poate produce  astfel de scenarii , "regula totul sau nimic," functioneaza perfect in mentalitatea presedintelui care inca mai este.Daca varianta "De adversarii politici pot sa ma apar dar de frate,nu" ,ar putea fi schimbata cu :"De adversarii politici pot sa ma apar dar de servicii ,nu" .Un slogan de campanie care ar prinde inca la turma de bizoni din rezervatia proprie.

Pe De alta parte ,
Umbla vorba ca dezvaluirile din Ministerul Tineretului, Ministerul Turismului si recenta poveste cu firma unde Mircea Basescu a fost o zi actionar au fost posibile nu datorita unor masinatiuni ale PSD, ci gratie starii de saturatie din PD-L. Scenariul tradarii interne nu este ignorat nici de cei ramasi credinciosi lui Traian Basescu. Deocamdata  se umbla la inchiderea robinetului cu informatii si controlul strict al hartiilor care ies din institutiile statului, pentru ca partidul nu poate face fata, fara pierderi enorme, unui scandal de tradare.

2 comments :

Anonymous said...

Intrebarea de braj este: ce-i mai rau sa ai, un presedinte care a fost "invins" de servicii sau unul care a fost tradat de acestea ?

Marius Mina said...

Vlad, raspunsul este: Un presedinte care a tradat tot ce se putea tradat.