Sunday, August 30, 2009

Udrea si Basescu s-au intalnit intamplator la Neptun

Motto: Dacă aş avea două oi, ar fi distractiv să mi le tundă Băsescu(Crin Antonescu)
Traian Basescu, insotit de soti e si fiica cea mare ,Ioana Basescu, s-a intalnit sambata seara la Neptun cu Dorin Cocos si Elena Udrea.
Intrebat de Antena 3 , Basescu a refuzat sa comenteze intalnirea, iar cei doi s-au ferit cum au putut de presa. Elena Udrea a declarat ca intalnirea a fost o intamplare, din moment ce se afla pe litoral pentru alte motive. Elena Udrea si sotul sau au fost vazuti alaturi de Traian Basescu si familia lui la o terasa din Neptun.Preşedintele era "bine dispus" şi ca urmare Loganul prezidenţial a fost condus de un ofiţer SPP.
Gurile rele si pline de invidie spunca seful statului ar fi sfatuit-o pe Elena Udrea sa se refugieze in Argentina sau in Angola , unde ministreasa turismului detine cca 6000 de metrii patrati intr-un cimitir de elefanti.
Altii spun ca Basescu i-a sugerat timid blondei sa-si schimbe strategia pentru comisia de ancheta ,pentru a evita o catastrofa electorala in noiembrie.
Elena Udrea a stat de vorbă cu preşedintele la masă şi ca urmare a urmat o a doua întâlnire. Aceasta a II-a întâlnire a abut loc la vila de protocol în care locuieşte preşedintele pe timpul şederii la malul mării (aud că sunt imagini care surprind intrarea Elenei Udrea şi a lui Dorin Cocoş pe uşa vilei de protocol). Traian Băsescu i-a garantat Elenei Udrea ca nu va avea soarta Monicăi Iacob-Ridzi şi că procurorii o vor lăsa în pace, în schimb i-a cerut ministrului Turismului să se prezinte la audieri şi să tranşeze cât mai repede problema pentru a o scoate de pe agenda publică.( Buble de la locul faptei)

1 comment :

nicole said...

Incerc sa mi-l imaginez pe basescu "sugerand timid", cu vocea suava si rasul cristalin... :D