Saturday, August 29, 2009

Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP

Pe 26 august scriam :Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP
Marian Vanghelie a anunţat in urma cu cateva zile că pe viitor, pe toate blogurile şi în presă, se va scrie despre cei care au interceptat ilegal discutiile membrilor comisiei "Udrea" , interceptari efectuate in interiorul Parlamentului Romaniei. "Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP şi a fost urmărit la ordinul lui Băsescu pentru nişte chestii pe care nu vreau să le spun acum că sunt ruşinoase. Mai mult decât atât, cei care au ascultat în Comisia de anchetă Udrea au fost oameni din SPP puşi de Băsescu şi ştiu asta pentru că deţin informaţii, informaţii care vor fi publicate pe toate blogurile în perioada următoare"

Ofiterii SPP , din toate secţiunile, dau "mici" rapoarte către domnul general Alexandru Burian, adjunctul directorului SPP pentru activitatea de informaţii. Cred că vă închipuiţi unde ajung informările...

* Cat de rusinoase , ramane de vazut....

Informatia se amplifica pe 28 august:

Si Andrei Badin a simtit care a fost scopul urmaririi lui Preda de catre SPP

O informație pe care o aveam și eu de ceva timp. Traian Băsescu ar fi ordonat monitorizarea lui Cezar Preda, unul din liderii PD-L care a fost foarte vocal în ultimul timp. Informația a fost pomenită și de Marean Vanghelie într-o emisiune de televiziune. De monitorizare s-ar fi ocupat SPP prin celebra divizie Zeus, de care s-a tot pomenit în ultimele zile ca fiind Poliția Politică a lui Traian Băsescu.Am mai multe informații dar nu pot să le dezvălui aici. Ceea ce știu este că monitorizarea ordonată de Băsescu are legătură cu Elena Udrea. Să nu credeți cumva că dl. Preda ar fi vreun dizident. Nu, Doamne Ferește. Povestea mai curând ține de alcov.


Ulterior , au aparut si noutati cu privire la unitatea speciala SPP "Zeus"

No comments :