Sunday, September 13, 2009

Becali, hopamiticul lui Basescu


Nu cred ca mai erau necesare o clarificare din partea latifundiarului aflat de la intrarea cu picioarele in politica romaneasca, intr-o acuta deriva doctrinara, relatia amorala cu cel care printre spritzuri la Gloden Blitz ii explica cum a devenit el stapanul dosarelor tuturor si despre matematica riscului penal , atunci cand vorbeste gura fara proprietar. Sentimenul patern dintre Basescu si Becali s-a cimentat printr-o noua declaratie de independenta, ca o continuitate naturala a surprizelor placute pentru Zeus.
Astazi europarlamentarul PRM, Gheorghe Becali a iesit public, mai blond decat Elena Udrea , si ne-a convins.

Sunt fericit ca nu Traian Basescu a ordonat arestarea mea a declarat pe GSP TV victima din spatamana patimilor lui Puiu Popoviciu provenite din vanzarile anterioare ale mansardelor Ioanei Basescu .
"Sunt foarte fericit ca am aflat(n.r de la Traian Basescu) ca nu Traian Basescu a fost in spatele arestarii mele. Chiar ii cer scuze pentru cate injurii i-am adus in convorbirile telefonice pe care le-am purtat. La timpul potrivit voi spune cine s-a aflat in spatele arestarii. Nu ma bucur pentru ca mi-era frica de Basescu, ci pentru ca banuiam un om nevinovat" a declarat fanariotul de Ghencea militar.
Purtatorul de cuvant al europatrulaterului, contactat de stupidnews.com a confirmat ca declaratiile au fost adresate initial producatoarelor de branza si blana din Pipera , electoratul fidel al prezumtivului candidat la presedentia aRmaniei.
Radem , bem, glumim, ne-mprietenim , nimeni nu e prost .....

Conlucrarea interlopilor cu PD-L in campania electorala pentru alegerile locale din 2008
In zilele de 2, 3 si 4 iunie 2008 , Razvan Murgeanu are o serie de intalniri cu personaje controversate din fauna interlopismului bucurestean imobiliar, din care Becali face parte.
Luni, 2 iunie 2008– Razvan Murgeanu se intalneste cu Gigi Becali, in fatza “palatului” de pe Aviatorilor. In aceeasi seara, Gigi Becali iese intr-o emisiune televizata si il ataca dur pe contracandidatul lui Murgeanu, liberalul Andrei Chiliman.

Intre anunturi si incurajari ,Basescu pierde la trap popularitate .A simţit-o pe pielea lui la Sărbătoarea Caşcavelei, când a fost luat la rost de oameni din popor. A simţit-o şi la Sărbătoarea de la Ţebea, unde a trebuit să întârzie vreo 2 ore ca să se disperseze românimea încinsă şi care îl apostrofa în lipsă.
Don Basescu, probleme la toamna?l

" Să trăiţi bine ca profesorii, domnule preşedinte!" , l-au apostrofat oamenii pe Băsescu, la Târgul Caşcavelei

3 comments :

nicole said...

Sa fie tot Iliescu "vinovat"? :)

toader said...

gigi e homa-piticul, nu hopa-miticul

Marius Mina said...

@Toader, care e defintia homo-piticului?