Wednesday, September 16, 2009

Mircea Geoana , fata mare dar putin gravida

Motto: Planul lui Traian Basescu este sa scape de Emil Boc (Mircea Geoana)

Gratie cancanurilor politice ale presedintelui inca in functiune al PSD, candidatul Mircea Geoana , social democratii se intorc la premonitiile blondei prezidentiale care afirma cu cateva saptamani in urma ca " de dragul ciolanului guvernării, va sta cuminte la asumarea răspunderii". Este vorba doar de dragul guvernarii sau de un joc la mai multe capete pe care nucleul de la varful PSD il joaca sub bagheta dirijorului Traian Basescu.
Criticile interne la adresa lui Geoana s-au multiplicat in ultima perioada , Ion Iliescu, Adrian Anstase , chiar si Marean Vanghelie au criticat pozitia la 90 de grade luata liderul socialist in fata presiunilor si santajului si presiunilor cotroceniste. Intr-o sedinta cu usile inchise a cremei PSD , Iliescu i-a adresat o intrebare scurta si seaca : "Ce ne facem daca premierul Boc ne da ministrii afara din Guvern saptamana viitoare? Avem vreun plan de rezerva Mircea?".Iliescu i-a mai reprosat lui Geoana s-a aplecat prea mult : "PSD sa fie santajat de pedelisti fara sa faca nimic" si nici nu are o strategie in cazul in care se vad lasati pe tusa de Emil Boc.
Complementar cu criticile lui Ion Iliescu, au aparut si critici din partea lui Adrian Nastase:"Incepe sa ma enerveze povestea asta cu plecatul de la guvernare, cu datul afara de la guvernare. Guvernarea cui, a mamei lui Boc, a cui guvernare este asta, ca sa ne dea afara?"
Marean Vanghelie nu s-a lasat asteptat si a ingrosat randurile celor care incep sa-si decline increderea in capacitatea lui Geoana de a parveni macar in turul doi al prezidentialelor:"Sunt de acord cu tot ceea ce se intampla si mi se pare firesc sa dam tot sprijinul lui Traian Basescu si Emil Boc pentru a crea formula de dictatura din Romania. In Parlament o sa dam oda Romaniei si sa-l aplaudam pe Traian Basescu", a declara Vanghelie vizibil iritat de condescendenta sefului sau fata de inamicul public nr.1, Traian Basescu.
Fetisismele politice cu care Mircea Geoana ne-a delectat dealungul carierei sale publice au ajuns intr-un punct terminus dar in acelasi timp intr-un moment al adevarului pe care nimeni nu-l mai poate ignora Complicitatea fatisa cu asumarea pachetului de aberatii legislative prezentat ieri in parlamentul Romaniei de catre trompeta cotrocenista Emil Boc, l-au descalificat pe seful social democratilor . Apogeul esecului politc al candidatului Geoana se va produce in scurt timp, dupa semnarea unei noi transe cu camatarii de la FMI, atunci cand partidul din care provine va fi aruncat peste bord de matelotul crizat de probabilitatea infrangerii sale definitive pe 6 decembrie..

Zvonuri confirmate
Pe de alta parte , santajul PDL asupra PSD complica si raportul final in cazul Udrea care s-ar putea sa fie intarziat pe o perioada nelimitata.

Social-democraţilor li s-a pus în vedere că în cazul în care Raportul comisiei va fi unul defavorabil ministrului Elena Udrea, atunci ei ar urma să fie revocaţi din funcţie de preşedintele Basescu la cererea primului ministru. Minştrii PSD fac presiuni pe conducerea patidului sa retraga parlamentarii PSD din comisia de ancheta sau sa "felxibilizeze" rezolutia raportului in as amasura incat imaginea Elenei Udrea s anu fie perturbata prea tare.

Cosmin Gusa agentul termic din frigiderul lui Mircea Geoana


Consilierul D-lui Geoana , plictisit de noncombatul challengerului pe care-l antreneaza , inventeaza stiri , interviuri si orice i-ar mai pune vreo caramida la temelia notorietatii sale debordante. Intr-un interviu regizat prost , fostul PSD, PD si PIN, se joaca de-a agenturilii , kaghebeul si ciaieiul la un loc cu un reporter la fel de slab pregatit precum candidatul social democrat la presedentia Romaniei profunde... Interviul preluat de pe site-ul SRS




Cosmin Gusa Interviu


4 comments :

Anonymous said...

Daca ar mai avea macar urme vagi de "sange in urechi" PSD-istii ar putea sa-i dea, pe ultima suta, papucii "prostanacului" pentru ca apoi sa reanalizeze, in noua formula, politica privind participarea lor in alegerile din noiembrie.
Dar probabil ca nu are nimeni puterea, la ei in partid, sa realizeze o astfel de "lucrare barbateasca".
Pur si simplu "nu e cine" !
Stau si ma gandesc ca, pana la urma, singurul efect util dreptei autentice produs de toata babilonia in care traim astazi este ca s-a vazut, cat se poate de clar, lipsa totala de forta ce caracterizeaza, de fapt, acest balaur gonflat care este PSD-ul.

INCERTITUDINI said...

Asa cum arata in poza asta, inspira mila..

Marius Mina said...

Eu cred ca-l vor dezactiva cat de curand dar vorba ta, orice artificii s-ar incerca stanga a fost compromisa grav prin Geoana , avantaj dreapta daca stie sa-si lanseze mesajele in eter.
Dreapta care este trebuie sa ia la pas satele si ulitele Romaniei, la televizor nu faci multe procente.Faci doar impresii !

Marius Mina said...

@Incertitudini, D-na , mila inspira doar cei care merita. Lichelele in niciun caz, tradatorii si jucatorii la 3 capete de asemenea.