Wednesday, September 2, 2009

Videanu cu cascavalul in nocturna la sediul PRM

Surpriză maximă: primvicepreședintele PDL, Adriean Videanu, a descins în această seară, la orele 20, 00, la sediul central al PRM, insotit de Victor Iovici, viceprimarul capitalei, unde a avut o convorbire de aproximativ o oră cu liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor , informeaza Inpolitics.
Surse pedeliste afirmă că întîlnirea, care nu a fost spontană, ci programată din timp, are legătură cu opoziția PRM față de uriașa afacere reprezentată de proiectul Constanda, un apropiat al lui Videanu și al PDL, care trebuia votat luni de Consiliul General al Capitalei, dar a fost blocat de un miting de protest al oamenilor lui Vadim. Protestele PR-istilor condusi de vicepresedintele Codrin Stefanescu, au degenerat transformandu-se in trante revolutionare care au impus interventia Politiei Comunitare .
Conform acelorasi surse, citate de Inpolitics , este probabil că la întîlnire a fost abordată și problema sprijinului pe care Vadim i-l refuză, cel puțin declarativ, lui Traian Băsescu în cursa electorală. Este pentru prima dată după foarte multă vreme, trebuie spus, cînd Vadim Tudor este băgat în seamă de greii politici ai momentului și onorat cu o asemenea vizită, în ultimul an liderul PRM, cu ale cărui voturi Băsescu a ajuns președinte, fiind ignorat complet și lăsat fără cel mai mic sprijin, inclusiv material.(Bogdan Tiberiu Iacob- inpolitics)

3 comments :

Anonymous said...

De un de rezulta ca noaptea toate pisicile sunt negre...sau mai degraba ca virgula cascavalul nocturn nu are miros sau culoare???
Sunt curios cum va reactiona majoritatea in consiliul general....
De urmarit...de urmarit....
:))

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Surpriza maxima va fi si daca se reface Alianta DA(PDL +PSD) sau daca vor guverna PSD + PNL si ce i-a impiedicat s-o faca inca de anul trecut?:)))

Marius Mina said...

Pitikuljenika
Alianta la primaria capitalei se confirma, PRM si PNG alaturi de...PDL

Vadim este pionul de sacrificu al lui Basescu in procesul electoral din noiembrie.