Friday, October 16, 2009

Naufragiul total Basescu


Herta Muller: 40 % din cei aflati la putere in Romania sunt fosti securisti (16.oct.2009)

In urma cu cateva saptamani atat slugariciul utecist, Emil Boc cat si agentul straniu de la Anver-sie ,Traian Basescu afirmau in deplinatatea functiilor mentale ca nu vor fi probleme cu plata pensiilor si salariilor bugetarilor si ca totul este sub control. Brusc, seful de cuib a recurs la un artificiu de inconstienta declarand ca atat el cat si guvernul nu si-au propus sa scoata Romania din criza. Intr-un interviu acordat televiziunii romane, Basescu contraataca din nou : "Candidez pentru un nou mandat pentru ca nu am reusit sa fac mare lucru in cei 5 ani scursi pina acum"(emisiunea va fi difuzata maine seara pe TVR 1- sper ca nu va fi taiata la montaj memorabila fraza) .
Dupa esecul rusinos al partidului sau de laborator, Basescu trage in tot ce misca fara sa-si mai poata controla reflexele conditionate. Brusc , se taie pensiile si intram in incapacitate de plata. Nu pentru ca nu l-as crede in stare de asemenea masuri extreme atata timp cat a fost capabil sa-si interneze mama in spital ca sa-i deplanga in avans moartea live, in prime time. Printr-un comportament coleric, disperatul statului ameninta Parlamentul cu dizolvarea, chiar daca Constitutia nu-i permite, la fel de brusc declara cu nonsalanta ca nu l-a numit pe Klaus Johannis pentru ca, pur si simplu, nu era omul lui . Sau pentru simplul fapt ca apartine unei minoritati care a pus din greu umarul la propasirea si dezvoltarea statului roman . Rasismele specifice camarilei neonaziste lieberaldemocrate au probabil o influenta decisiva in noua criza, creata si intretinuta de dislexicul cu pretentii de providential, Traian Basescu.
Susanne Kastner, vicepreşedinta Bundestag-ului, este convinsă că Johannis
nu a fost investit si din motive de apartenenta etnica, el reprezentand minoritatea germana din Romania.
Cred ca nu intamplator Gheorghe Flutur facea referiri directe la culoarea pielii Presedintelui Obama sau cand Razvan Murgeanu lega studentii africani cu lanturi de picioare si ii batea cu nuiele , in gluma. Am omis tocmai gratulatiile presedintelui Romaniei la adresa reporterului Antena 1 (nr.tiganca imputita) tocmai pentru faptul ca in ultima vreme famiglia Basescu a redeschis calea catre dialog cu minoritatea rroma prin care a oferit la ceas tarziu de noapte , Agentia Nationala ptr Minoritati, "regelui "Cioaba, care la randul sau a declarat ca se gandeste la un om capabil care poate conduce aceasta institutie , probabil in persoana D-lui Bercea mondialul , infractorul care-i lega salbe de aur la gat sotiei D-lui Basescu, o secventa care mi-a creat, in afara starii de voma, senzatia unui targ de fete din zona Marakeshului.
Traian Basescu este dispus sa-si vanda si ultima ramasita de suflet diavolului pentru un pumn de voturi, e disperat pentru putere in lipsa careia imunitatea i-ar fi retrasa si in cel mai fericit caz se va alege cu un nou mandat, extins la vreo 15-20 de ani pentru inalta tradare , instigare la delapidare, fals uz de fals si evident subminarea economica a Romaniei. El este impins practic de clanurile mafiote care l-au propulsat la putere si al caror complice este , sa incalce orice regula pentru a putea pastra puterea. Este cu spatele la zid si va recurge la absolut orice exercitiu de forta pentru a-si apara cuibul de lacuste carnivore din care provine. El a reusit in cinci ani ceea ce nici macar regimul bolsevic instalat de fortele raului nu au reusit in 60. A instituit un regim bazat pe criminalitate si teroare condus prin coruptie santaj si amenintari cu exterminarea fizica , bazat pe structuri mafiote care controleaza aproape tot ce misca in zonele de influenta maxima , servicii secrete , armata si celelalte puncte vitale ale infrastructurii statului Roman. In ultimii cinci ani marinarul Basescu a condus cu succesuri Romania spre naufragiul total. E timpul sa ne luam ramas bun D-le Basescu, istoria va asteapta dupa colt sa va condamne.

4 comments :

Bogdan said...

Parerea mea e ca Basescu supraliciteaza acum doar pentru a'si negocia o iesire din scena cat mai departe de Jilava.

In mod cert nu este atat de idiot incat sa'si riste pielea. In momentul in care va fi convins ca pierde va iesi la negocieri subterane.

Daca insa adeversarii au sange rece il lasa pe marinarul mitocan in dungi. Verticale.

Marius Mina said...

Bogdane, e to late ptr negocieri, stii regula americana "nu negociem cu teroristii".
He's done !

nicole said...

A reusit sa-si scoata parasutele din lumina reflectoarelor. Nu mai are nimeni timp de udrea si ritzi.

Anonymous said...

DACA VOI NU MA VRETI…
Tepele din Calea Victoriei s-au vestejit, Dreptatea si Adevarul umbla cu capul spart iar Justitia este legata la ochi, INDEPENDENTA fata de toata lumea si, in primul rand, chiar fata de LEGE. Votul nominal s-a dovedit un fiasco si Democratia nostra, modificata genetic in esenta ei, printr-un vot cumparabil sau masluit si-a dat adevarata masura in aceste zile cand toata lumea acuza pe toata lumea si nimeni nu mai respecta regulile - nici democratice nici de bun-simt.Constitutia isi schimba culoarea in functie de cine si cum o priveste si dl. presedinte este consumat dar indarjit!
Ramane un comandant de nava iar cu marea nu face compromisuri desi unii spun ca politica ar fi ,,ARTA COMPROMISULUI". Am scris ARTA si nu dibacia bazata pe ,,iuteala de mana si nebagarea de seama" de a face intelegeri dubioase, stropite cu vin prin ceata gratarelor, a caror valabilitate dureaza cat fumul iesit din mititei. Unde va sunt prietenii si partenerii politici cu care ati cerut votul in 2004, dle presedinte? Doar marea este la locul ei iar eu...,,Mai am un singur dor, in linistea serii..." Din partea unuia care v-a votat va spun doar atat: Ne-ati facut domnule Basescu! Drum bun si vant in pupa.
Doar LUTHE, fraier de serviciu UNFR