Saturday, October 3, 2009

Sansa lui Basescu,Vadim sau Geoana in turul doi


Acum 4 luni , in postarea "Axa lui Basescu, Vadim si Becali" atrageam atentia despre strategiile care i-ar putea salva pielea Basescului . Colaboratorii Lazaroiului au luat in serios, varianta B si C pentru turul doi , Vadim - Basescu. Acum exista doua ipoteze , ori Geoana ori Vadim, Pe amandoi Basescu ii mananca pe paine la micul dejun. Gardianul de azi dezvaluie o strategie similara.Din ecuatia electorala fac deja parte toate elementele necesare , Vadim, Becali, introdus astazi de Hrebenciuc in teren, si Geoana.

4 comments :

Gelu Sotir said...

Cine dracu mai poate crede ca acest limbric va mai ajunge vreodata in turul doi unde a mai fost urcat odata artificial ? Totul este o manevra securisto-sitem ticalosit-basesc. Martoaga asta disparuse de pe esicherul politic dar bolsevicul basescu l-a scos iar din closetul societatii si l-a pus iar pe post de hopa-mitica in politica. Basescu oricum nu va mai castiga in veci presedintia. S-a lins pe bot.

tony said...

Vadim nu are nici o sansa,iar Oprescu il rezolva sigur pe Geoana.In turul doi Basescu va fi invins ori de Antonescu,ori de Oprescu.

Marius Mina said...

Tony, meciul nici nu a inceput inca

cititor in stele said...

O sta bine Base, in sondaje. Da' la turu' 2 , nu mai are de unde lua voturi. Votantii celorlalti candidati sunt SIGUR 100% anti- Basescu.
Daca data trecuta votantii PRM s-au orientat catre Basescu, acum nu cred k or sa o mai faca.
De la 30% - 34 % , pana la peste 50 %, sunt destule procente.
E clar ca fanaticii portocalii ies la vot sa-l voteze. Dar aia-s toti. Si la turul 1 si la turul 2. Nu mai are de unde3 sa ia Basescu voturi decat de la ... voturile multiple,in caz de furt la alegeri.
In mod normal Basescu nu ar mai iesi presedinte. Daca am trai intr-o tara normala ar trebui ca lumea sa voteze SCHIMBAREA lui Basescu ,asta daca boborul doreste sa aiba in frunte un presedinte care sa fie bagat in seama de lumea civilizata. Ne trebuie un politician caruia sa i se deschida si alte 'usi' in lume ,altele decat cele de la restaurante .
Filmul ala, cu Basescu plimbandu-se stingher la nu-s ce reuniune , nebagat de nimeni in seama e mai mult decat relevant. O realegere a sa , va insemna oare doar plimbarti prin tara ? Daca o sa mai fie inca 5 ani o sa poata face o harta a restaurantelor din Romania si a comunelor unde se topaie,ca dupa cat vad eu ,e evitat de toata lumea ....