Wednesday, October 21, 2009

Sondaje , intentia de vot la startul campaniei electorale


6 comments :

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala said...

Cum comentezi datele? Daca in Bucuresti se pare ca sunt tendinte favorabile pentru Crin, in tara se joaca pentru orice vot. Dinamica e foarte interesanta, Astept cu interes comentariul tau.

Marius Mina said...

Codrin, trendul este clar, astept sa urce "violent" dupa bombele care vor exploda curand in gradina lui Basescu. Geoana e victima sigura dupa cum vad ca evolueaza lucrurile in PSD. Restul nu conteaza foarte mult acum.

Toma Necredinciosul said...

Numa' de-ar exploda, domnule Mina. Ai groaza imi este sa nu cumva sa avem un betivan criminal la Cotroceni pentru inca 5 ani. Inteligenta noastra a romanilor imi da fiori cand e vorba de alegeri. Eu nu inteleg de ce nu il suspenda opozitia pe Basescu? Au motive cate vor. Numai unu clar ca exemplu: numirea lui Blaga cu fals in acte. Opozitia se joaca cu focul dupa parerea mea.
O mica speranta mai am si asta sunteti voi, ziaristii. Stiu ca nu o sa va lasati si veti lupta pana la ultima picatura de cerneala/sange cu mafia basescu. Sa fie intr-un ceas bun.

Marius Mina said...

@toma, suspendarea i-ar veni ca o manusa infractorului, asta doreste prin presiunea pe care o pune acum pe parlament.L-ar ridica in sondaje mai rau ca dupa referendumul cu suspendarea din 2007.Bombe vor fi destule, depinde si cum vor fi folosite.Depinde si de noi cum vom sti sa convingem cunoscutii sa iasa la vot pe 22 masiv.Acolo e secretul succesului.

Anonymous said...

...un marinar (Base) a scufundat nava ( Romania ), un medic incearca s-o salveze "resuccitand-o" (Oprescu) ,un "Crin" incearca s-o faca imaculata in timp ce un fost ambasador (Geoana) incearca s-o vanda la un pret cat mai bun ! In tot acest timp noi asteptam o minune (cum crede Becali) ,sa scapam de mafiotii astia (dupa parerea lui Vadim)... Pentru ca toate astea sa se intample exista o singura solutie : sa EMIGRAM ! Apoi Boc (care a facut poc) sa ne ofere 20000 de euro sa venim inapoi s-o vizitam ! Mai pardon . Putin respect ! Cred ca avem nevoie de un popa (la Presedentie ) sa-i citeasca prohodul si un electrician (ca Prim -ministru) sa stinga lumina ! DUMNEZEU SA-I IERTE ! Deci : mai merita sa votam ?

Anonymous said...

Nu va mai agitati atata...
Basescu va castiga si anul acesta
hai Base!