Saturday, November 7, 2009

Basescu , trista figura a istoriei postceausescu


4 comments :

Anonymous said...

fara sa stiu de acest eveniment,am vrut sa ies simbata in oras, in jur se ora 1pm... mentionez ca locuiesc in TM, pe strada St,O.Iosif si am ales traseul str Pestalozi, strand Termal, Michelangelo.
Helas! ce greseala... am stat in trafic cca 20 minute si am "admirat" aplaudacii portocalii, infirbintati , dornici sa mai repete scenele din epoca "labele poc" ale lui ceasca... intii, m-au amuzat. apoi m-au enervat, caci nu ma simteam dato sa imi pierd vremea pt isteria lor , sa si-o declame pe pasuni si paduri.. insa in final, am intrat inntr-un soi de panica: "si daca vremurile mizerabile de acum 25-30 ani se vor intoarce?".

Dumnezeule, este prima data cind, in ultimii 20 de ani, am asistat la renasterea isteriei "mult iubitul si stimatul Tatuc al natiei"

Sandi said...

Basescu o ia in bot prin servitorii lui de la DNA !

"Interceptările din Dosarul Caltaboşul sunt ilegale, admite CCR "

"Înregistrările video din dosarul lui Decebal Traian Remeş sunt nelegale. O constată chiar Curtea Constituţională care a fost de acord că este ilegal să interceptezi şi să înregistrezi persoane faţă de care nu s-a început urmărirea penală, aşa cum s-a întâmplat în "Dosarul Caltaboşul".

http://www.realitatea.net/interceptarile-din-dosarul-caltabosul-sunt-ilegale--admite-ccr_659007.html

nicole said...

basescu e mai bolnav de putere decat Ceausescu.
Nu intelegeam gestul lui Dinescu. Acum am vazut ca a fost provocat si trebuia sa raspunda.
Oricum, base si-a aratat adevarata fata. Sper sa vrea romanul sa vada!

Marius Mina said...

Singura solutie de salvare este votul masiv pe 22 impotriva sistemului Ticalosit, adica Basescu-Geoana. Cei doi alearga in tandem , visul de aur al lui Basescu este sa-l toace pe Mircea Geoana in turul doi. Antonescu ii mananca cu cravate cu tot pe amandoi.