Wednesday, November 4, 2009

Blestemul portocaliu pe capul lui Becali

Foto:GSP TV

Continutul acestui material nu este un pamflet, orice asemanare cu personajele implicate este pur intamplatoare dar adevarata.

Cine a avut interesul sa-l tina pe Gigi Becali in corzi si pentru ce? Dupa eliberarea sa din arest , in Vinerea Mare, razboinicul luminii a fost rezervat in declaratii dar ne-a asigurat ca stie de unde i se trag necazurile . Voalat insa , el arata cu degetul spre Cotroceni , excluzand orice interventie a magnatului Puiu Popoviciu , si el la randu-i o victima a "sistemului ticalosit" care a reusit sa-si recapete linistea temporara, printr-o contributie remarcabila in conturile de campanie ale PDL , EBa si evident, candidatul manciurian portocaliu, Traian Basescu.
Cazul lui Becali difera insa de cel al lui Popoviciu prin natura organigramei si a personajelor implicate in episodul arestarii sale. Cine sa fi avut totusi interesul scoaterii din decor pentru o perioada nedeterminata, a nasului din Pipera?. As recomanda victimei care este, sa priveasca atent in jurul sau , la oamenii pe care i-a promovat si ajutat dealungul timpului. La cei carora le-a imprumutat sume mari de bani , de ordinul milioanelor de euro si care nici pina azi nu s-au achitat fata de el. Becali , in milostivenia sa, si-a ajutat apropiatii si nu numai. Nae Nicolae şi pe Vasile Geambazi, cu 18 milioane de euro, respectiv 12 milioane de euro şi încă nu a declarat că i-au fost restituiţi banii. De asemenea, îi mai sunt datori omului de afaceri: Horia Culcescu (cu 15 milioane de euro), Viorel Tudorache(6 milioane de euro), Costel Bucur (4 milioane de euro), Teia Sponte (3 milioane de euro) şi Gheorghe Goga (800.000 de euro).

Dintre toti cei care au beneficiat de imprumuturi doar doua persoane se pot considera pina in acest moment total insolvabili. Ma refer in mod special la doua personaje, amandoi membrii PD, unul activist de seama cu state vechi , altul recent inscris in partidul lui Basescu. Amandoi cu legaturi stranse in lumea interlopa .
Unul dintre ei este nimeni altul decat finul lui Becali, Viorel Tudorache, omul de taina al PDL , implicat cu arme si bagaje in campania prezidentialului Traian Basescu. Undergroundul dambovitean vorbeste insa despre talentul de tradator al personajului Tudorache , care si-ar fi vandut nasul pentru a scapa de datoria de sase milioane de euro . Astfel s-ar justifica si apropierea finului de structuri grele ale PDL , odata cu trecerea sa de la PNG la PDL , in ianuarie 2009, si apropierea de cercurile executive pina la cel mai inalt nivel.

Folosind relatia sa cu secretarul de stat Razvan Murgeanu si contactele acestuia ,Tudorache sprijinit strategic de un personaj din umbra, membru PDL , din anturajul familiei Udrea-Cocos , cu realtii intense in serviciile screte, i-ar fi administrat lui Becali surpriza din ajunul Pastelui. In speranta ca va putea sa-l "ascunda", urmand ca dupa arestare sa furnizeze "organelor" si alte informatii incriminatoare care l-ar fi putut tine pe Gigi Becali departe de lumea dezlantuita, o buna bucata de timp, in care Tudorache sa poata scapa de datorii si personajul enigmatic de la PDL sa poata prelua Clubul Steaua . Logica evenimentelor petrecute in seara disparitiei masinii lui Becali, ne indreptateste sa tragem concluzia ca cineva din anturajul nasului a regizat atat furtul cat si recuperarea si sechestrarea faptasilor.

Becali l-a folosit pe Tudorache in ultimile doua campanii electorale fara succes, dimpotriva, activitatea acestuia a adus PNG ului si liderului sau, mai mult neplaceri si cheltuieli nejustificate. Acum l-a trimis la treaba din nou, de aceasta data in sectorul 1, unde spera sa -si indeplineasac cu brio datoriile fata de Basescu si gasca PDL ista. Numai ca , tot de data asta , s-ar putea ca finul Tudorache sa-si rupa coltiil ireversibil.
Apropos de milostivenie , ce sentiment il incearca pe Becali atunci cand finul si gasca de pretorieni angajati in campania lui Basescu invadeaza si bisericile cu materiale de propaganda electorala? Biserica Sf .Nicolae din sectorul 1 arata asa in urma cu doar cateva zile:

Sectorul 1, Biserica Sf Nicolae de la capatul tramvaiului 24.


Astazi avizierul cu programul bisericesc invadat de afisele electorale ale lui Traian Basescu , prin bunavointa baietilor lui Tudorache, a fost desfiintat de Parintele Stelian , adus la disperare de violenta si tupeul gastilor de campanie pedeliste care terorizeaza cetatenii prin actiunile lor de forta.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/3449978/4/agresati.jpg



Romani, vi se pregateste ceva

6 comments :

Anonymous said...

@TUTUROR,
AVEŢI ÎNTREBĂRI ?
http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/05/bulgarele-se-rostogoleste-basescule-a-fi-sau-a-nu-fi-presedinte/

Ramona said...

Pai cred ca s-a sucit Becali,nemaivrand sa-l sustina pe Base,sarindu-i lui Becali in cap celelalte organizatii din teritoriu,acestia nedorind sa-l sustina pe Base.
In Brasov ,s-a facut campanie, se face si se va mai face ,pentrupdl,adica cei din png se umilesc in fata celor din pdl pentru un colt de paine .
Anul trecut Becali intr-o coferinta de presa a spus ca png nu se va alia cu nimeni ,cand colo surpriza ,s-a semnat un pact intre cele doua partide ,fara ca noi ,cei impotriviti sa nu stim ,deci ...
Acum ,casi in alte dati ,png este remorca pdl-ului .

Marius Mina said...

Ramona-
Becali isi merita soarta daca nu stie ce oameni a pus in functii.

Toma Necredinciosul said...

Domnule Mina,
din "coltul meu" de internet lucrurile se vad in felul urmator:

Basescu in mare nevoie de "suport electoral" si-a gasit "filonul" in proverbul CAND DOI SE BAT, AL TREILEA CASTIGA.
Popoviciu si Becali au ajuns amandoi ("ajutati")la racoare de unde cantau pe doua voci refrenul lui Omar Hayssam :"Dau oricat numai sa scap de aici"

Tot ce pot spune este un singur cuvant: DIABOLIC!

Toma Necredinciosul said...

PS: tineti minte ca pe vremea cand Becali si popoviciu erau arestati niste gurite (PDListe/Magureanu) spunea "vor urma mai multe arestari"?

hmmm....in plan erau deci mai multi .... dar s-a oprit. Sa fie de teama sau datorita scheletelor din dulapurile clanului marinaresc care incepusera sa rasara ca ciupercile dupa ploaie?
oricum cred ca sunteti de acord cu mine ca degeratu adevar graieste (presedintele hotaraste dar justitia e independenta)wink wink

ai de capu' meu! Concluzia?
TOATA LUMEA LA VOT!

Marius Mina said...

Toma Necredinciosul
Diabolic de infractional