Saturday, November 14, 2009

Dezbatere: Crin Antonescu si Traian Basescu (inregistrare)

Astazi la Cluj, Basescu a avut o prestatie lamentabila si pe deasupra, ordinara. Exact asa cum il stiam , este capabil sa calce in picioare morminte pentru a-si salva pielea deja vanduta. Crin Antonescu a demonstrat ca se pozitioneaza 10 etaje deasupra lui Traian Basescu. Perdantul de facto insa este Mircea Geoana care lipsit de curajul confruntarii pe care tocmai el o initiase, a demonstrat ca nu are in vene sange de invingator si ramane blocat in stadiul vegetativ de leguma politica , lipsta de gust si substanta. Insa prin aluzia de-a dreptul marlaneasca, facuta de Traian Basescula cu referire directa la sinuciderea fostei sotii a lui Crin Antonescu, a demonstrat inca odata ca cel care are tupeul sa mai cerseasca un mandat romanilor, este un individ fara scrupule , in stare de orice atunci cand isi simte pielea amenintata, el nu calca numai pe cadavre pentru a-si atinge scopul, el poate produce cadavre fara niciun fel de remuscare. Este individul la care te poti astepta la orice este mai rau, in orice moment. Pentru el nu conteaza decat persoana lui si clanul mafiot din jurul sau, nimic altceva. O abjectie umana care a injectat si facilitat la maxim, fenomenul de promiscuitate generalizata in societatea romaneasca in scopul de controla totul prin santaj si amenintare. Iar atunci cand situatia o impune, prin executii .
Dezbaterea a atins printr-o gluma aruncata discret de Crin Antonescu, un subiect sensibil iritant pentru Basescu. Dosarul Flota ,un element negru din istoria lui Traian Basescu dar si a Romaniei post decembriste. Una din cele mai mari tepe trase vreodata de guvernantii de atunci, poporului roman. Basescu a schitat brusc o fandare prin care isi declina aportul la vanzarea Flotei insa , dupa informatiile pe care le detin, el nu semneaza niciodata personal ilegalitatile si fraudele masive pe care le-a implementat dealungul carierei sale publice. Un exemplu clar este faptul ca in perioada cat a condus Primaria Capitalei, omul de sacrificiu care semna toata activitatea infractionala a lui Basescu, era nimeni altul decat viceprimarul de atunci, Razvan Murgeanu. Verificati si va veti convinge . Tehnica este arhicunoscuta , fiind folosita si de Elena Udrea in delapidarile de la Ministerul Turismului , mai putin in cazul Monica Iacob Ridzi care a lasat totusi niste urme flagrante in furaciunile din bugetul statului . Basescu este un mare maestru in talharii prin intermediari alesi cu grija. Murgeanu, Udrea si Videanu sunt doar cateva dintre "manutele de aur" care asigura profitabilitatea functiei supreme a lui Traian Basescu. Nu i-a placut prea mult dar mai vrea inca 5 ani in care isi propune probabil, sa-l depaseasca financiar pe Bill Gates .
In aceasta situatie intrebarea de bun simt care se impune este : Cine a validat fortat sau santajat de Basescu, disparitia Flotei Romanesti?

11 comments :

Garcia Muerte said...

Marius, astia simt deja ca partida este pierduta. Ma uitam peste blogurile portocalii. Mai toti fluiera ca sa nu li se faca frica.

Ce este mai important pentru Crin este faptul ca, pentru prima data si partidul vorbeste pe o singura voce: vocea presedintelui. Si eu m-as simti reconfortant daca as simti in spatele meu energiile a atator oameni inteligenti si de bun simt.

Mobilizare! acesta trebuie sa fie cuvantul de ordine pentru ultima saptamana de campanie.

Marius Mina said...

De acord cu tine Garcia, ne vom mobiliza cu totii si vom pasi cu bine in turul doi , mai ales dupa dezbaterea de miercuri la care sper ca lui Geoana nu-i va mai fi frica sa se prezinte.

Roxana Iordache said...

Râdea nervos,Crin l-a scos din minţi. :)

Tu ai o serie de articole senzaţionale.

Marius Mina said...

Roxana, liber la citit si comentat in detaliu

nicole said...

Marius, poti sa-mi spui unde gasesc inregistrarea integrala a emisiunii? Merci.
Din fragmentele pe care le-am vazut inteleg ca s-a descurcat foarte bine Crinul nostru.:D
PS Am castigat inca doua voturi in seara aceasta :)

Marius Mina said...

nicole-acum am pus inregistrarea aproape integrala

nicole said...

Merci:)

nicole said...

S-a prezentat foarte bine Crin . Elegant si inteligent.
Despre base : este josnic, nesimtit, mincinos... si multe altele (toate negative).

Anonymous said...

http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/15/ce-si-face-basescu-cu-duduia-lui-cariera-politica-incheiata-se-numeste/

elena said...

Basecu a avut o prestatie lamentabila..Antonescu presedinte!

Vrem Respect si Bun Simt said...

Votatii pe cei care pot scoate tara din criza . Votati Partidul National Liberal !!!!!!