Saturday, December 5, 2009

Basescu si compania portocalie pregatesc revolutia loviturii de stat



Nebunia va începe mâine în jurul orelor 18.00... În jurul acestei ore grupuri de partizani ai preşedintelui Traian Băsescu (cu carnet portocaliu) vor încerca să provoace în jurul secţiilor de vot diferite incidente. În spre ora 21.00, ora de închidere a secţiilor de votare atenţia se va muta spre marile oraşe. Aici au fost solicitate şi în cele mai multe cazuri şi primite autorizaţii pentru mitinguri... evident că ele vor părea spontane .Asta nu e totul - în acelaşi timp spre Bucureşti vor fi pornit deja de o oră autocare cu cetăţeni de bună credinţă "revoltaţi" de neregulile făcute în timpul zilei de "duşmanii democraţiei" - aceştia vor poposi de preferinţă în centrul Capitalei, în Piaţa Universităţii şi dacă va fi cazul vor porni în marş spre sediul central al PSD din Bulevardul Kisellef.

Va veţi întreba de bună seamă ce vor face forţele de ordine dacă aşa ceva se va întâmpla... Răspunsul meu e răspunsul primit de la un ofiţer din cadrul DGIPI - "avem ordin că cel puţin o oră să nu intervenim. Vom fi în teren şi vom monitoriza situaţia." De asemenea, în timpul zilei barajele rutiere ale forţelor MAI vor fi doar pe şoselele principale, ceea ce înseamnă că în judeţe se vor da adevărate bătălii de stradă între partizanii PDL şi cei ai PSD.
PS: Au fost mulţi azi curioşi de cifrele sondajelor:

CURS: MG - 52%, TB - 48%

INSOMAR: MG - 52,5%, TB - 47,5%

CCSB: MG - 52%, TB - 48%


pesurse.ro

9 comments :

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E&feature=PlayList&p=883A9E480DF238ED&playnext=1&playnext_from=PL&index=58

Lilick Auftakt said...

Cred ca iti pare rau ca nu esti aici! Daca fac ceva, mergem peste ei si ii zdrobim! :))

Marius Mina said...

Lilick, te asigur ca sunt acolo .

Anonymous said...

Pe scarile Parlamentului, o doamna se impiedica si cade. Geoana aflat in apropiere, o ajuta sa se ridice si o conduse la biroul unde avea treaba.... - Cum as putea sa va multumesc? zise doamna la despartire.... - Votandu-ma pe mine si PSD-ul la alegeri!..... - Ma scuzati va rog , dar cand am cazut, m-am lovit la genunchi, nu la cap.

nicole said...

In Romania e posibil orice.
Daca vor razboi civil, vor avea o surpriza. Romanii reactioneaza in situatii limita. Altfel, unii dorm linistiti...

Anonymous said...

Da mai departe la prieteni

ATENTIE

Se poate vota in 34 sectii speciale in Bucuresti. Nu va inghesuiti la Gara de Nord

http://www.cotidianul.ro/se_poate_vota_in_34_de_sectii_speciale_in_bucuresti-104810.html

Bogdan said...

Ar fi bine ca, daca iese Geoana la exit poll cu niste procente bunicele, sa fie sustinut din afara - cineva care sa apara la televizor, un Obama, un Barosso.. cineva care sa denunte lovitura de stat fascista si sa-l recunoasca pe Geoana ca presedinte. Astfel incat, chiar daca Basescu reuseste sa fure pana la sfarsit, sa existe o puternica politica externa de nerecunoastere a regimului basescian in exterior. Odata date lucrurile pe fata, alegerile s-ar putea repeta in conditii civilizate - cu cartile de alegator si fara sectii speciale.

SimP said...

Today is the day!
Scapam de jigodia de la Cotroceni ?
Eu zic ca da.

Anonymous said...

PIATA UNIVERSITATII CENTRUL UNEI LOVITURI DE STAT FASCISTE
S.O.S ROMANIA S.O.S
ACEST MESAJ CIRCULA PE STRAZILE BUCURESTIULUI !

MANIFEST CATRE POPORUL ROMAN
JOS CU DICTATURA MOGULILOR
VREM ALEGERI ADEVARATE !
VENITI IN PIATA UNIVERSITATII !
Organizatiile Pietei Universitatii saluta REALEGEREA PRESEDINTELUI Traian Basescu in fruntea statului. Salutam totodata decizia presedintelui Basescu de institutionalizare a dialogului direct cu romanii prin intermediul Pietei Universitatii. Predesedintele Basescu este primul personaj al lumii politice care da prioritatea cuvenita ideii de instanta morala a Pietei Universitatii.
Este o revansa a discursului moral asupra celui politicianist. In acelasi timp discursul prezidential amorseaza o mutatie importanta: Piata Universitatii este un simbol referential, a carui semnificatie depaseste cadrul pur istoric.
Traian Basescu a recuperat astfel semnificatiile multiple, individuale si colective, imaginare sau ideologice, care se întretes în textura unica a fenomenului Pietei Universitatii.
Actul asumarii de catre Traian Basescu a mesajului Pietei Universitatii este pragul restaurarii institutionale a principiilor Pietei Universitatii si a intelesului sacrificiului generatiei anilor '90. In contextul actual societatea romaneasca are nevoie nu numai de o recuperare a afirmatiilor Pietei Universitatii dar si de o edificare concreta a acestora.
Acuzam! Campania impotriva lui Traian Basescu si esecul moral al detractorilor sai
JOS CU GEAONA- ILIESCU-ANTONESCU !
Tinerii participanti la insurectia anticomunista din Decembrie 1989 reocupatI Centrul simbolic al Romaniei, Piata Universitatii. Aici s-a cantat si s-a strigat "vom muri si vom fi liberi". Aici chiar s-a murit. Aici s-a dat jertfa pentru adevar, aici s-a facut greva foamei, si s-au cerut "lucruri simple": fara comunisti si agenti rusi in fruntea tarii.

OCUPATI DIN NOU PIATA UNIVERSITATII!
Piata Universitatii a fost un moment crucial în viata Romaniei, o manifestare a demnitatii romanesti si a dorintei fierbinti de eliberare pentru totdeauna de comunism. Dupa reprimarea sangeroasa a Pietei Universitatii, mortii si ranitii Mineriadei s-au adaugat mortilor si victimelor Revolutiei.

JOS ALEGERILE FRAUDATE APARATI PE PRESEDINTELE VOSTRU AL ROMANILOR TRAIAN BASESCU !

comsemneaza
Robert Horvath ziarist USA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/