Friday, December 4, 2009

Basescu si teroristii internationali

După filmul de la Ploieşti în care Traian Băsescu nu mai comentează cu ce loveşte un copil care avea atunci 10 ani, altă bombă, de data aceasta o fotografie din tinereţea lui Băsescu, în care apare cu un terorist, văr al lui Omar Hayssam, este bomba zilei.
Basescu impreuna cu Mortaza
Fotografia este postată pe site-ul www.sroscas.ro. Explicaţia proprietarului site-ului este zguduitoare: “Samir Mortaza, cel pe care îl vedeţi într-o fotografie din tinereţe alături de Traian Băsescu, continuă să fie şi astăzi un prieten apropiat al acestuia. Este vărul lui Omar Hayssam, proprietarul societăţii Nawai Schipping din Constanţa căruia i s-a deschis un dosar penal pentru terorism la Bucureşti - în prezent blocat de către Traian Băsescu - şi care este urmărit internaţional tot pentru terorism. Până duminică, Traian Băsescu mai are timp să explice această ciudată relaţie”.(Cotidianul)

Zilele trecute a apărut o ştire prin care aflam că Nicolae Popa, fostul şef al Gelsor si fosta mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat la Jakarta, în Indonezia. A fost dezbaterea dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu, în care actualul preşedinte foloseşte informaţiile şi are câştig de cauză.

Numai că se pare că ştirea nu există - colegii de la INPOLITICS susţin că site-ul oficial al Interpol arată că arestarea Nicolae Popa nu a avut loc, iar Ambasada României în Indonezia nu confirmă arestarea.

O altă minciună este extrădarea aşa zisului arestat Nicolae Popa din Indonezia în România. Adică cum? Păi un asftel de acord nu există cu Indonezia şi deci nu se poate face nici o extrădare. O altă minciuna .


Ioska Buble

2 comments :

nicole said...

Socant. Si probabil vom afla foarte multe dupa alegeri.

Anonymous said...

Povesti mogulesti ! V-a ciuruit Base !