Tuesday, December 15, 2009

Jurnalista care a acuzat ONU de bioterorism a fost redusa la tacere

Toate persoanele care fac parte din grupele de risc stabilite de Ministerul Sanatatii pentru campania de vaccinare împotriva gripei pandemice si care refuza imunizarea vor fi obligate sa plateasca tratamentul, eventual spitalizarea, daca se îmbolnavesc, a anuntat, ieri, Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. El a declarat ca exista un ordin al ministrului sanatatii în acest sens.

Jane Burgermeister - jurnalist austriac ce a depus recent plangere catre FBI impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), a ONU si a unor inalti oficiali guvernamentali si corporatisti, privind bio-terorismul - a fost concediata de la locul de munca. “Luni am fost concediata in mod neasteptat de la locul meu de munca, din postul pe care-l ocupam, de corespondent european al site-ului despre energia regenerabila la nivel mondial”, scrie Burgermeister pe blogul ei.

Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor” * Vaccinul este stimulator al letalitatii virusului, prin reactie excesiva a imunitatii * Amendamentul "Cercel": in Romania, angajatii institutiilor de comanda ale statului nu vor fi inoculati, precum restul populatiei
Daca in trecut numarul de locuitori ai planetei se regla prin razboaie, din acest mileniu el va putea fi "reglat" prin mijoace chimice, farmaceutice, virusuri, precum si prin hrana administrata. Deja se vorbeste despre celebrul Codex Alimentarius, prin care statele care au aderat la el (195 la numar, reprezentand 85% din populatie) vor hotari prin legi ce are si ce nu are voie sa manance cetateanul.

Reactii de protest intre cadrele medicale

Cel putin interesant in acest context este si faptul ca vaccinarea impotriva AH1N1 a starnit numerase reactii de protest si in Romania, iar vaccinarea impotriva HPV a fost un veritabil esec. Anul trecut parintii fetitelor care urmau sa fie inoculate impotriva cancerului de col uterin au refuzat procedura. Ministerul Sanatatii nu s-a lasat, iar anul acesta a incercat sa introduca obligativitatea vaccinarii. In ceea ce priveste AH1N1 pana si cadrele medicale au refuzat sa-si faca vaccinul. La Iasi, de pilda, din 384 de cadre medicale doar 16 au fost de acord cu vaccinarea. In Bucuresti procentul este mai mic. Varful de lance al isteriei porcine, ca si al cancerului de col uterin este secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, cel care a creat o psihoza in massa sa determine populatia sa se vaccineze. Cu o avere impresionanta (AIM a publicat sumele din conturile acestuia), Sreinu-Cercel este portavocea marilor concerne farmaceutice din occident ce doresc sa faca acest experiment odios si pe populatia din Romania.

Planul "Cercel" de decimare "in sistem turma"

Conform planului "Cercel" trebuie vaccinati imediat copiii cu varste intre 7-14 ani, precum si gravidele. In pasul al doilea, sugarii si prescolarii, impreuna cu elevii de liceu. Urmeaza studentii si batranii peste 65 de ani, apoi cei de la 25 la 40 de ani si intr-o ultima etapa cei intre 40-65 de ani.

Acelasi Streinu-Cercel ne explica faptul ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie. Ba chiar a gasit si un termen: "in sistem turma". Ca acela care nu se vaccineaza si care nu se izoleaza risca inchisoarea de la 1-7 ani pentru raspandirea cu buna stiinta a unui virus letal. In plus, s-a adresat patronilor si conducatorilor de institutii sa-si oblige angajatii la vaccin si a insinuat ca altfel trebuie amenintati cu concedierea in massa.

Nu si Presedintia, Parlamentul, sau Guvernul

Cu toate acestea exista si categorii sociale pentru care vaccinul nu este obligatoriu, ba chiar nu trebuie facut, fapt care alimenteaza teoria conspiratiei. Iata si institutiile in care nu este obligatorie vaccinarea: Presedintia, Parlamentul, Guvernul, Prefecturile, Primariile, Regiile de stat, Ministerele, Tribunalele si Parchetele, nu insa si Politia si Armata, dar altfel toate institutiile care au comanda Romaniei. Cu ce ar fi angajatii acestor institutii mai breji? De ce ar fi ei mai imuni in fata virusului AH1N1?

Averismentul Dr. Russell L. Blaylock

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine… este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D.

( Agentia Org.)

10 comments :

Iosif said...

Nu stiu ce sa cred... Cert este ca, in afara de vaccinele clasice, deja verificate de zeci de ani, nu as accepta nici unul, indiferent impotriva carei boli. Adica nu am acceptat niciodata si nici nu intentionez. (Inteleg sa fii cobai pentru testarea unelor medicamente, asumandu-ti toate riscurile, in cunostinta de cauza.) In ultimii ani insa prea apar boli noi, tot felul de chestii biologice si biochimice care, vrand-nevrand, te duc cu gandul la teoria conspiratiei.

Marius Mina said...

it's all about cash !

Iosif said...

Cash and power... Dar prea parca ne cred pe toti prosti gramada.

Marius Mina said...

Au si d eunde..uite ce-au votat romanii ca sa-ti dai seama ce succes au astfel de manevre . Normal, plaseaza propaganda care prinde la prostime .

Iosif said...

Adica atunci cand a fost "aviara gripa", am mancat pui, oua si toate produsele aferente cat sa-mi ajunga pe un an, caci scazusera preturile din cauza celor cu neuroni putini. Nu ca ar fi fost o dovada de maxima inteligenta, era doar suficient sa faci o pauza de tv si sa gandesti nitel cu propriul cap. Asta e arma ideala contra manipularii de orice fel.

Marius Mina said...

Intreaba-l pe Flutur si Blaga ce comisioane si-au tras cu Aviara Gripa

Iosif said...

Cum au votat romanii... Dom'le, e ciudat, dar la unii simpli, care luau geci si pilote portocalii, am vazut o siretenie morometiana - soacra mea le-a luat cantarul, a fost cu masina lor la vot, si l-a stampilat pe Antonescu, hi hi hi. Unii care se cred mai isteti, din trei imagini la tv, au inceput sa tipe ca din gura de sarpe "Jos comunismul", si trosc pe Basescu cu stampila. Stau si ma intreb cum era votul daca veneau mai mult de 19% din aia cu studii superioare, care acum comenteaza de zor, dar au stat la caldurica cu ochii la ecran. Nu ca studiile ar fi o garantie, repet, totul e chestie de manipulare si de folosire a propriului cap pentru procesarea informatiilor.

Marius Mina said...

E voraba si de nesimtire nu numai prostie si imbecilitate.Cei care au peferat sa stea cu fundul in canapea s apriveasca exit polurile, o sa planga curand.La fel ca ceilalti.

nicole said...

Incep sa-si arate fata dictatorii nemernici! Cercel asta e cretin. Incalca drepturile omului. Nu exista obligativitate pentru actul medical indiferent cati boci sunt in guvern.
Cat despre plata, se pare ca uita grozavii astia ca NOI TOTI platim. Nu ne platesc ei asigurarile.
Sunt curioasa daca renunta cineva la dreptul de a-si hotara soarta si devine sclavul unor nesimtiti.

Brad said...

1. Da, imunitatea naturala a organismului va scade... vaccinul va deveni obligatoriu in Romania - stiti cumva care este cota de morti repartizata tarii noastre ...?
2. Domnule Iosif, fiti atent la soacra dvs. ... e putin cam prea smechera ! LOL