Friday, December 18, 2009

Mengele Streinu Cercel ameninta


Adrian Streinu Cercel, afirma ca aceia ce refuza inocularea si se imbolnavesc vor plati * Omul concernelor farmaceutice inventeaza o prevedere care nu exista * In schimb, legal, orice asigurat are dreptul la tratament gratuit * Ceilalti sunt tratati fara bani pana cand sunt in afara pericolului.
"Cei ce refuza vaccinarea si se vor imbolnavi ulterior, vor fi obligati sa suporte din propriul buzunar costul tratamentului." Asta dupa ce, initial, afaceristul Cercel, cu o declaratie de avere impresionanta - a lui si, mai ales, a sotiei, publicate de AIM -, panica poporul ca vor fi 20.000 de morti de pe urma gripei porcine. Plus o amenintare: "Cei care vor refuza risca sa fie concediati, mai mult, daca se va dovedi ca au imbolnavit pe altii cu un virus letal risca si inchisoarea, conform legii, de la 1 la 7 ani." Cum si aceasta amenintare a ramas fara raspuns, populatia nedorind sa se inoculeze, mai ales ca somitati mondiale din domeniu au atras atentia ca vaccinul este foarte periculos, Cercel, cel ce poarta pantofi de 1.000 de euro si costume de 2-3.000 de euro, a trecut la noi represalii. Culmea e ca si cadrele medicale din Romania au refuzat in marea lor majoritate vaccinul.

Ca sa-si justifice amenintarea, Streinu-Cercel a facut referire la un ordin al ministrului Sanatatii in acest sens, care ar fi in vigoare. Am cautat in baza de date legislativa a ministerului Sanatatii si n-am gasit o astfel de prevedere. Cu alte cuvinte, un ministru oarecare, interimar sau nu, poate calca in picioare dreptul persoanelor asigurate la tratament gratuit. Dimpotriva, prevederile asiguratilor sunt foarte clare. Cei care sunt cu asigurarea platita la zi beneficiaza de tratament gratuit, fara nic o exceptie. Iar cei care nu au asigurarile la zi se pot interna si sunt tratati gratuit pana cand sunt in afara oricarui pericol. Abia dupa aceea, daca tratamentul necesita o continuitate, ambulatorie sau nu, pacientul neasigurat trebuie sa-si plateasca vindecarea.

Scenariul groazei:

Declaratia iresponsabila a lui Adrian Streinu Cercel: "Scenariul asta cu 20.000 de morţi? E minim, asta e mizilic!" – a produs panica in randul societatii romanesti. Cercel este acelasi personaj care si pe vremea “gripei aviare” lansa profetia ca nu vor ajunge pungile pentru cadavele celor ucisi de pandemie. Ca nu a fost aviara a certificat si presedintele Traian Basescu, chiar si DNA-ul, care i-a luat la intrebari pe imbogatitii de pe urma psihozei. Tot acest tam-tam s-a declansat pentru ca anumite persoane din cercurile puterii sa isi mai umple buzunarele si sa finanteze campanii electorale si gratii prezidentiale.


Potrivit Ministerului Sanatatatii, anul trecut, in Romania au decedat in urma pneumoniei 5.300 de persoane. Gripa Porcina AH1N1, a imbolnavit pana acum, conform datelor date publicitatii 490 de personae, fara a fi semnalat niciun deces. Chiar si obisnuita gripa sezoniera a produs decese in tara noastra. Cu toate acestea, evidentele sunt ignorate, facandu-se investitii masive in vaccinuri care nu sunt suficient testate. Dar clanul profitorilor, condus din interese evidente de catre Streinu-Cercel, are tot interesul sa prezinte aceasta gripa drept o pandemie cu efecte apocaliptice. Vaccinul este pe cale sa apara. Desi campania de vaccinare bate la usa, populatia nu are incredere in eficienta acesteia. Specialistii seriosi sustin ca vaccinul a fost creat in mare viteza, in conditii care pun in pericol sanatatea publica.

Suntem datori si dupa “gripa aviara”:


Asemanarea cu scenariul din “gripa aviara” merge pana la identificare totala. Acelasi Cercel sublinia necesitatea vaccinarii si de intreprindere a unor masuri, costisitoare, de prevenire, marginire etc. Analistii apreciau ca cifra de afaceri a companiei Roche – care a “inventat” Tamiflu s-a ridicat la aproximativ 2 miliarde dolari. Mai mult, cifra a fost dublata si prin taxele de licienta din acordarea dreptului de producere a Tamiflu catre terti. La noi, cele mai bune afaceri s-au facut cu solutiile dezinfectante si kiturile de depistare a virusului. In plus, cine avea instalatie de stropit camioane in vamile tarii, ridica 5.000 de euro pe zi, la un trafic de 150-200 de vehicule. In privinta truselor de evidentiere a H5N1, acestea costau intre 500 si 3.000 de euro. La noi s-a gasit varianta cea mai scumpa, astfel incat importatorii s-au ales cu peste 500.000 de euro de la stat. Suma cheltuita pentru „interventii" în gripa aviara a depasit 10 milioane de euro. Mai mult, tara noastra a semnat, atunci, cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare un acord de imprumut in valoare de 35 de milioane de dolari. Obiectul creditului fiind „combaterea gripei aviare“.


Intresele personale si de grup:


Cand este vorba de pandemii, Cercel este principala voce. Alti specialisti nu au loc sa spuna ceva. Specialitatea medicala a lui Adrian Streinu-Cercel este cea de boli infectioase, nicidecum epidemiologie sau virusologie. “Curba de prognoza a numarului de cazuri de gripa noua este discutabila, pentru ca nu stim ce se va intampla. La noi in tara, cazurile de gripa au avut forme usoare. Este posibil sa fie o vaccinare inutila, dar este bine sa fim pregatiti”, a afirmat conf.dr. Geza Molnar, presedintele Societatii Romane de Epidemiologie. Intrebat daca se va vaccina impotriva formei noi de gripa, dr. Geza Molnar a raspuns ca se va mai gandi. La randul sau, specialistul OMS si fostul director al Institutului Cantacuzino, Romulus Arion ne-a declarat ca “nu exista motive de inflamare a societatii. Este de fapt o gripa sezoniera clasica, care poate fi rezolvata si cu vaccinurile existente”. Dar interesul lui Cercel de a importa peste 1.300.000 de doze de vaccin nu tine cont de nimic.



Streinu Cercel cercetat de DNA pt afaceri cu aparatura medicala:



Streinu Cercel a fost acuzat de catre procurorii DNA de abuz in serviciu in forma calificata. El a fost cercetat, alaturi de fostul senator PSD Serban Bradisteanu si alte persoane, ca a achizitionat aparatura medicala in valoare de peste patru milioane de euro si ca a incalcat dispozitiile legale privind achizitiile publice, prin atribuirea contractelor comerciale unor firme care nu au indeplinit cel mai bun punctaj si fara o temeinica fundamentare.



Mircea Basescu si el la DNA cu “afacerea aviara” :



DNA a deschis ancheta si a adunat documente care demonstreaza inexistenta "aviarei", iar excrocheria a acoperit afaceri de sute de milioane de euro, bani deturnati de la Uniunea Europeana si care au intrat in buzunarele protejatilor puterii. In stufosul dosar aflat pe masa de lucru a procurorilor anticoruptie este inclus, printre cei cercetati, si fratele presedintelui. Mircea Basescu. Adica cel care a "operat" 24.000 de tone de pui americani in contextul scandalului artificial provocat si intretinut al gripei aviare. Este evident ca nu s-a trecut la represalii intrucat fratele sau, presedintele, a pus batista pe tambal. In schimb s-a inceput urmarirea penala impotriva afaceristilor ieşeni Tonel Ursachi, de la firma Lumi SRL, Scarlat Orzescu, de la Mior SRL, precum şi fata de Mihaela Hincu, directorul Autoritatii Sanitare din cadrul Ministerului Transporturilor, creierul afacerii, o protejata a familiei prezidentiale, care reprezenta ministerul în Comandamentul Antiepizotic Naţional.
Mircea Basescu, Tonel Ursachi, Scarlat Orzescu si Mihaela Sorina Hincu, sunt acuzaţi acum de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de "complicitate la abuz în serviciu privind efectuarea dezinfecţiei pe drumurile naţionale şi pe căile ferate, pentru a preveni gripa aviară, de deturnare de fonduri externe, fals si uz de fals si subminarea industriei de carne din Romania".



Dorin Cocos are interese la Pasteur:


Iata ce declara zilele trecute Basescu: “Fac un apel sa nu intram in panica gripei aviare, cand s-au aruncat bani aiurea si invit la calm si respect, atat specialistii cat si presa”. Cu alte cuvinte, unul dintre principalii vinovati fiind PDL-istul Gheorghe Flutur, ministrul de atunci al Agriculturii, care a cheltuit aiurea bani de la buget si din fonduri europene. In prezent, ne asteapta cam acelasi lucru. Interesele sunt aceleasi si profitorii la fel. Ca si atunci, Institututele Cantacuzino si Pasteur vor produce vaccinul. La Pasteur sunt interesele tandemului de notorietate in spolierea banului public, Udrea-Cocos. Doctorul Sorin Stanescu, vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Institutului Pasteur, este asociat cu Dorin Cocos in firma de imobiliare Piete Grup SA cu Dalli Exim, firma detinatoare a parcarilor bucurestene. Printre administratorii Piete Grup se afla Dorin Cocos, Radu Jianu (cel care a preluat de la Cocos firma Dalli) si Ilie Ciuclea, patronul firmei de salubritate Supercom din sectorul 2. Obiectul principal de activitate al firmei il reprezinta "inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate". Firma, aflata in dizolvare judiciara, nu si-a depus bilantul pentru anii 2004, 2005, 2006 si 2007.
(agentia.org)

4 comments :

Baiatul Ciudat said...

Sunteti interesati sa facem schimb de link :) mentionez ca am zilnic 2000-3000 de afisari si aproximativ 300 vizitatori unici http://www.wta.ro/12688stats_index

Astept raspuns din partea voastra pe mail sau blog-ul meu :)

Blog personal : http://www.baiatulciudat.wordpress.com
Nume : Baiatul Ciudat


Multumesc :D

Teo Negura said...

E clar ca interesele exista. categoric nu pot fi, atunci cand as putea condamna eficienta sau ineficienta vaccinului pentru gripa porcina, pentru ca nu ma pricep. dar nimeni si nimic nu ma impiedica sa-mi pun intrebari. Si mi le pun, motiv pentru care, ca om libver, refuz sa ma inoculez.

Anonymous said...

Apropos de Streinu - MENGELE ,

Celebra inscripţie "Arbeit macht frei" de la Auschwitz a fost furată

http://www.mediafax.ro/externe/celebra-inscriptie-arbeit-macht-frei-de-la-auschwitz-a-fost-furata-5189962/

S-o fi furata-o vreo pedelepra ca s-o monteze la noi ?!?

nicole said...

Parca demisionase istericul Cercel. M-am saturat de nesimtirea acestui individ care trateaza cetatenii ca pe niste sclavi. Si-ar dori niste legume proaste sa spuna: "Sa traiti, Maria Ta! Facem tot ce ne spui!" Sper ca romanii nu sunt chiar asa creduli.
Demisia, Cercel!