Sunday, December 27, 2009

Tariceanu face un joc halucinant al apropierii PNL-PDL

Este “pur si simplu halucinanta” maniera in care ex-premierul Calin Popescu Tariceanu incearca sa apropie PNL de PDL, prin tot felul de jocuri modeste, lipsite de o elementara viziune politica, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. El explica faptul ca liderul PNL nici macar nu are curajul ca, in al doisprezecelea ceas, sa nominalizeze PDL drept dusmanul de moarte al PNL, si nu PSD.

“Tariceanu spune lucruri amuzante”

“Atacul lui Calin Popescu Tariceanu este complet nefondat. Iar acuzatia ca PSD vrea sa distruga PNL este complet amuzanta. Nu spune Tariceanu ca partidul care vrea distrigerea PNL, si care se vrea singurul partid de pe scena politica, este PDL. Sa faci astfel de declaratii dupa ce te-ai razboit patru ani cu Traian Basescu, in vazul tuturor, este halucinant. Am vazut cu totii razboiul care s-a dus, intre Tariceanu si Basescu, peste inundatii si peste razboiul din Irak”, explica analistul politic.

“Antonescu, tap ispasitor”

Totodata, Bogdan Teodorescu este de parere ca pedelistii ar fi in stare sa il scoata pe Crin Antonescu “tap ispasitor” al viitoarelor insuccese guvernamentale. “Pentru Guvernul Boc a inceput numaratoarea inversa. Fiind criza, probabil nu vor avea ce sa faca din punct de vedere al masurilor. Sunt in stare, apoi, sa spuna ca de vina este Crin Antonescu. De ce? Ca a refuzat sa intre la guvernare. Tariceanu face un joc modest din punct de vedere politic. Nu spune absolut nimic rational”, conchide analistul politic.(Inpolitics)

4 comments :

Anonymous said...

Si cand ma gandesc cat l-am compatimit ca a ajuns presul lui Base. Cat l-am mai cainat pe "Moliceanu". De fapt, el ciugulea ciolanul cu pofta. Dovada ca mai vrea si acum, atat de "rau" i-a fost. Ce nu vede sau poate nu vrea sa vada este ca PDL va "distruge" sau "inghiti" PNL, nicidecum PSD. Cel putin deocamdata.
R.Lungu

nicole said...

Este si o reactie de invidie a fostului presedinte PNL. El nu a reusit sa obtina aprecierea de care se bucura Antonescu.
Si totusi. nu inteleg unde au plecat neuronii lui "nenea tari"!

Ada Rus said...

Eu încă mai cred că Realesul are un as în mânecă, la care se uită Tăriceanu cu teamă. Altfel nu îmi explic. E totuşi liberal. Sunt sigură că nu îi convine Antonescu, dar mă gândesc că varianta unui şantaj nu e imposibilă...

Marius Mina said...

@All, Tariceanu a demonstrat, daca mai era nevoie, ca nu este un om politic veritabil. Parerea mea este ca se cam apropie de final cariera sa politica. Daca vor fi anticipate isi poate lua adio de la parlament.