Wednesday, December 2, 2009

Vasile Blaga si-a "delegat" atributiile dar va lovi din umbra

Aseara in Piata Universitatii D-na europarlamentar Monica Macovei facea revolutie portocalie pentru Traian Basescu ,in direct(foto Gandul)

Ironia sortii anticomunismului basescian, seful garzilor de corp care-l protejeaza pe Traian Basescu este unul din asasinii de la Timisoara. El ca si multi altii au fost racolati si ridicati in grad de anticomunistul Basescu.Daca s-ar fi aplicat la timp prevederile punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara,Basescu ar fi iesit de mult din viata politica.El va iesi oricum duminica 6 decembrie 2009.

Se intampla acum :PD-L face apel la mobilizarea generala , terorizati de posibilitatea pierderii privilegiilor si a puterii absolute, camarila lui Traian Basescu cheama populatia la revolutia portocaliu securistoida. In Piata Universitatii din Bucuresti si in alte locatii din marile orase, mafia lui Basescu speculeaza orice posibilitate pentru a putea crea diversiuni majore pe ultima suta de metri inaintea votului de duminca. Disperarea lor cheama la razboi impotriva "comunismului", Basescu este curpins de panica provocata de cifrele reale din sondaje unde scade vertiginos in ultimile zile. Structurile sistemului basescoid pregatesc o lovitura machiavelica pentru a putea remonta diferentele procentuale dintre el si Geoana.
Iata cateva dintre indemnurile la lupta de clasa promovate de fascistoizii sustinatori ai Basescului:

”Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!
Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!
Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!
Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!
Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!”.-
Aparati statul mafiot si camarila infractionala promovata si protejata de Traian Basescu...


Vasile Blaga si-a "delegat" atributiile dar va lovi din umbra

Interimarul Vasile Blaga se retrage in umbra respectand decizia Curtii de Apel Bucuresti care l-a suspendat din fruntea Ministerului de Interne transferandu-si atributiile de servici catre miercuri atributiile secretarului de stat Mihai Capra.
Lui Mihai Capra i-au fost delegate toate atributiile legate de buna organizare a alegerilor, iar secretarului general al ministerului i-au fost delegate toate atributiile legate de calitatea de ordonator de credite al Ministerului Administratiei si Internelor, consemneaza comunicatul MAI.
Sarcinile de servici , mult prea riscante pentru Vasile Blaga in cazul in care Traian Basescu va pierde alegerile, fraudele si gravele ilegalitati comise sub ochii inchisi ai Politiei Romane in turul intai, se vor amplifica masiv in finala prezidentialelor. Basescu nu accepta nici in ruptul capului eventualitatea esecului, semnalele clare puse in scena ieri 1 decembrie , secondate de apelurile disperate ale staffului prezidential in frunte cu Sebastian Lazaroiu si Traian Radu Ungureanu, strigate disperate si incitare la "lupta de clasa" impotriva dusmanului poporului. Infrangerea lui Traian Basescu echivaleaza cu dezmembrarea mafiei promovate de acesta in structurile statului roman iar pentru Traian Basescu , posibilitatea previzibila de a raspunde penal pentru fapte deosbit de grave coomise sub juramant. O revolutie portocalie cu iz bolsevic pluteste in atmosfera si este cat se poate de posibil ca in zilele urmatoare , inclusiv dupa afisarea exit polurilor , sa asistam la miscari violente de strada provocate de personaje specializate in arta mineriadelor , fostul ofiter DIE, Silvian Ionescu , seful ierarhic al lui Traian Basescu la Anvers sprijint de Dl. Dobre , adjunctul lui Basescu de la Transporturi.
Blaga si-a delagat atributiunile unor colaboratori de nadejde pe care i-a readus in Minister dupa ce ei fusesera trecuti pe linie moarte din pricina unor scandaluri de coruptie cu iz penal.Nu va inchipuiti ca delegarea atributinilor inseamna si pierderea controlului total al Internelor tocmai acum cand pericolul iminent bate la poarta Cotrocenilor. Pe langa sumele de sute de milioane de euro aruncate in lupta , un element important folosit in strategia staff-ului de campanie si al autoritatilor statului aflate in subordinea direcata a sefului suprem , este folosirea fortei acolo unde ea se impune , impotriva opozitiei la Basescu.
O dictatura in mijlcul Comunitatii Europene, un regim cu tenta neonazista care va musca intens inainte de prabusire.Blaga a trasat ordine clare inc ainainte de primul tur cu promsiunea ferma ca toti cei care vor actiona se afla sub protectia sa si a Ministerului pe care-l conducea , tot ilegal.
Secretarii de stat Dan-Valentin Fatuloiu si Marian Tutilescu vor coodona activitatile pe domeniul ordinii si sigurantei publice, respectiv departamentul Schengen si relatii internationale, iar doamna secretar de stat Irina Alexa relatiile institutionale ale MAI.
Secretarii de stat Marius Tiberiu Marinescu si Liviu Gradinaru vor coordona in continuare segmentele privind reforma administratiei publice locale si relatia cu comunitatile locale.

5 comments :

Anonymous said...

Mariuse, lumii ii este atat de teama incat nici macar nu comenteaza pe tema asta, a asasinilor. Mihai C

nicole said...

E clar ca Blaga "paseaza" raspunderea. Dar are drept de semnatura?
"Desteapta" udrea vorbeste de "lovitura de stat"!!!Defineste de fapt comportamentul pup-in-basestilor.

ZARA said...

4 DOVEZI ALE IMPLICARII LUI BASESCU IN VANZAREA FLOTEI SI IN INCIDENTUL DE LA PLOIESTI DIN 2004
Pumnul prezidential aplicat lui Bogdan Istratoiu a fost imortalizat de un fotoreporter prezent la eveniment. Fotografia va aparea la procesul intentat de marinar ziarului Gardianul).
Iata dovezile:
http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/exclusiv-documente-incendiare-despre.html

http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/unde-e-flota.html

http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/basescu-lovind-un-copil-imagine-in.html

http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/dovada-copiii-spun-lucruri-trasnite-si.html

Anonymous said...

TOT BASE IESE LA VOT BA LOAZELOR

Marius Mina said...

Bai zdreantza anonima, Basescu iese la vot al doilea si pleaca la PUSCARIE cu tot cu neamul Udrelor.