Saturday, January 9, 2010

(CSOP), sondaj 8 ianuarie 2010:Radu Stroe 62%, Prigoana 38%

Campanie pentru Colegiul # 1 Bucuresti

Honorius Prigoana din partea PDL vine la pachet cu ziarul “Fanatic” din 8 ianuarie 2010, care il are administrator pe Horia Ivanovici si fondator pe Silviu Prigoana. In punga in care se afla respectivul ziar, ziar care face publicitate electorala pentru Honorius, mai gasim si un CD cu manelele lui Adi de la Valcea – “Supararea cand imi vine”, pe care scrie ca se va distribui numai impreuna cu revista “Taifasuri”.De maine isi face aparitia, in campania lui Honorius si beizadeaua europarlamentara EBA, pe intelesul tuturor celor care nu vor sa vorbeste. Pe surse (CSOP), sondaj 8 ianuarie 2010:Radu Stroe 62%, Prigoana 38%

7 comments :

radovan said...

In astia 38% intra si voturile motilor din Maramures pe care i-a condus Avram Iancu, sau doar ale mortilor care l-au condus pe marele carmaci spre al II-lea mandat-cincinal?

Marius Mina said...

Intra si alea de la Paris, Roma si Barcelona, doar nu vrei sa ignoram SIE-aspora.

nicole said...

Cam mare 38%. Si acolo sunt manelisti si spalati pe creier?

Anonymous said...

Vestea bună de azi e că Radu Stroe, spre disperarea cumătrucilor
oranj Dragotescu & Pora, refuză categoric să dea ochii, sau mâna, cu Horrorius.
Asta îmi aduce aminte de gestul lui Coposu, care a organizat refuzarea în bloc (PNŢ-Raţiu,PNL-Câmpeanu & PSD-Cunescu) a invitaţiei făcută de Iliescu, lăsând alianţa roşie a timpului în curu' gol şi expunând-o astfel publicului în hidoşenia ei.
Revenind, în sondaj nu intră camioanele cu turişti, dar cel mai interesant ar fi de aflat la cât se ridică intenţia de vot, adică cam câte voturi trebuie să fure nemernicii. Un camion, două, zece?!
Altfel, sună liniştitor... Ca un cântec de sirenă...
Keep watching!

Marius Mina said...

@Toni, evident ca vor fura pe unde vor putea, ca la prezidentiale.Dar mai putin cu autocarele de data asta.
Vor cel mai probabil voturi fantoma stampilate dinainte si schimbate cu cele de la sectia de votare pentru a-si primi onorariul /per vot. Numai ca in Colegiul 1 sansele sunt mult mai mici decat in restul tarii.la fel si cu falsificarea proceselor verbale odata ajunse la BEC. S-a demonstrat ca frauda din 6 decembrie a contabilizat destule falsuri de genul asta.Chiar si in Bucuresti, cu tot wtahcdog-ul celorlalti.In tara lui basea se fura oe fatza fara nicio teama. Cine sa le bage degetele in ochi? Poate Nosferatu din Modrogan.

Anonymous said...

Deschideti ultimul numar al revustei ECONOMIST. ROMANIA ESTE TARA CORUPTIEI GENERALIZATE IAR BULGARIA A CRIMEI ORGANIZATE. ELE SUNT EXCLUSE DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE ALE UNIUNII EUROPENE.
La noi se minte pe rupte. Romania este in faliment economic chiar daca nu se declara ca si cum cateva luni ar schimba lucrurile.
http://www.economist.com/
Deschideti WORLD POLITICS apoi articolul “Eastern Europe”
Wrongly labelled
The economic downturn has made it harder to speak sensibly of a region called “eastern Europe”
Jan 7th 2010
Citez pentru cunoscatorii de limba engleza.
“The third and trickiest category is the ten countries that joined in the big enlargement of 2004 and in the later expansion of 2007. They are a mixed bunch, ranging from model EU citizens such as Estonia (recently smitten by a property bust, but all set to gain permission this year to join the euro) to Romania and Bulgaria, which have become bywords in Brussels for corruption and organised crime respectively……..Some worries remain constant ….Exclusion and missed opportunity from the communist years still causes anger, as does near-exclusion from top jobs in international organisations (another consequence of the damaging “eastern Europe” label, some say). Toxic waste from that era, such as over-mighty spooks and miles of secret-police files, create openings for blackmail and other mischief-making, especially where institutions are weak.

renata said...

Scuze pentru abaterea de la subiect!
Ai însă un răspuns la comentariul tău despre Tamiflu pe blogul Roxanei pe care m-aş bucura să-l citeşti. Şi mai mult, dacă mi-ai răspunde :)