Wednesday, January 20, 2010

E-laborantul Basescu forteaza clonarea PNL si PSD


Oricat s-ar chinui politologul euro cu alura de politruc sa convinga prin mesaj si limbajul corporal ca in PDL s-a creat o forma diforma de opozitie la fenomenul de "oligo-arhizare a partidului", oricat ar sifona Monica Macovei printre implanturi , semnale de sustinere involuntara a celor doua eminente portocalii, Sever Cotoi Voinescu si Cristian Preda, este absolut imposibil sa nu vizualizezi esenta operatiunii diversioniste pe care presedintele ales, al serviciilor secrete romane, viseaza sa produca clonarea PNL . Constient probabil ca pozitia lui Crin Antonescu se solidifica cu fiecare saptamana care trece dupa momentul fraudei din 6 decembrie, Basescu croseteaza o varianta a dreptei pe care intentioneaza sa o vanda pe piata libera ca pe o alternativa reala la PNL . Luand in calcul probabilitatile care dau ca sigura erodarea pina la disolutie a PDL lovit in plin de efectele crizei sociale care urmeaza sa cuprinda Romania in urmatoarele luni. Astfel devoratorul de la Cotroceni isi incearca talentele paranormale cu sprijinul ezoteric al aliodorilor plantati atat in PNL cat si in PSD sa ofere variante la cele doua partide aflate in opozitie fata de puterea discretionara instalata dupa decembrie 2009. A pompat fonduri si forta in partida de moravuri usoare condusa de tradatorul intendent, mafiotul Gabriel Oprea ,pe de o parte si contuzia sociala a lui Cozmanca /Oprescu, pe de alta. Urmand ca aici sa fie racolate nemultumirile si defectarile din PSD dupa previzibila detronare a lui Mircea Geoana. Iar pentru PNL , mascariciul imunizat anual pregateste aripa liberal demagocrata in care vor avea desigur loc dejectiile politice, Valeriu Stoica si Stolojan , in formula pe care Cristian Preda, disidentul de serviciu trebuie sa o exploreze si implementeze in urmatoarea perioada. La PNL situatia este mult mai stabila leadership-ul lui Crin Antonescu a cunoscut o solidificare substantiala dupa prezidentiale. Sa nu ignoram insa miscarile perverse ale caracatitei din jurul lui Calin Popescu Tariceanu , cu concursul extern al pionului sub acoperire Viorel Catarama , care asteapta ordinul de la Cotroceni pentru punerea in aplicare a planului de atac frontal. Initial operatiunea trebuia declansata in momentul in care Radu Stroe ar fi inregistrat un esec in alegerile din colegiul 1, planul a fost deturnat insa de victoria zdrobitoare obtinuta de PNL.
Daca nu se va reusi decapitarea conduceri PNL, in cel mai viabil scenariu, gasca taricenista va fi fortata sa ingroase randurile clonei pusa la dispozitie de maleficul schizofren.
Basescu isi pregateste din timp prin campanie de imagine bine coordonata , variantele de atac pentru anihilarea totala a opozitiei . Altfel, supravietuirea sa si a grupului mafiotic concentrat in PDL va sucomba sub presiunea strazii si a intepaturilor externe care isi arata deja dintii in media internationala.
Consider ca momentul este extraordinar de sensibil in care Romania risca sa redevina victima unui grupa restrans infractional supus si coordonat de Traian Basescu, Elena Udrea si cateva capete corupte ale serviciilor secrete romane. Cred ca singura posibilitate de contracarare si anihlare a planului diabolic pus in scena de laboratorul Cotrocenilor este unitatea opozitiei , atat cat mai ramane dupa ce ultimul dezertor isi va pune capul sub ghilotina canibalului in exercitiu. Efectul cianhidric propagat de politicile perverse abordate spre implementare de Traian Basescu & CO, poate fi anihilat .
Depinde insa de capacitatea liderilor PNL si PSD de a supravietui impreuna, fara compromisuri, diferente doctrinare sau interese personale de imagine. Cred ca mai presus de toate trebuie sa predomine interesul national, Romania ca stat unitar si indepedent de forte si "surse de finantare" externa care ne pot transforma in sclavul pe vecie al unor clanuri financiare internationale care si-au demonstrat deja influenta malefica in tarile vecine. Traian Basescu este doar o scula contondenta a acestor institutii parazitare de care se folosesc atat cat va fi necesar. Dupa care va urma desigur sacrificarea si inlocuirea echipei de mercenari executanti cu o garnitura noua scoasa din dulapul frigorific. Dar pina atunci, tragedia romaneasca se va amplifica la cote explozive fara ca cineva sa o poata frana, deocamdata.
Totul depinde de cei care ar trebui sa demonstreze potenta si inteligenta politica. Crin Antonescu a demonstrat ca se poate , imprimand PNL o traiectorie transpusa din viziunea politica a liderului sau. Opozitia radicala si capacitatea de rezistenta la tot ce transpira dinspre Cotroceni . Altfel se creeaza premizele ca toti cei care lenevesc infantil pe fotoliile parlamentare acum, s-ar putea trezi "reformati" si "modernizati" pina la disparitie de pe scena publica, de catre liderul incontestabil al criminalitatii politico-economice din Romania , Dl Traian Basescu.

Ce au cautat Tariceanu si Melescanu simbata, la Cotroceni?


12 comments :

Anonymous said...

Există un document care poate constitui premiza oricărei înţelegeri bi sau tri (+ PNŢCD, aripa Coposu, adică curată) partinice: Înţelegerea de la Timişoara, plus punctul 8 din Proclamaţia de pe aceleşi meleaguri.
Are avantajul că este deja semnat şi mă îndoiesc că vreun eventual înlocuitor al lui Geoană ar avea nebunia să rupă protocolul.
În rest, am mai spus, orice dezertare a şobolanilor contribuie la însănătoşirea corpului principal.
Cum citadela oranj e asaltată atât din exterior, netrecând zi să nu explodeze o nouă bombă de presă sau de cabinet guvernamental, cât şi din interior, din stradă, din parlament sau din propriile măruntaie (şi acolo colcăie o stare de mârâială ajunsă în pragul muşcăturii), avem o perspectivă cât se poate de promiţătoare pentru PNL, cu condiţia să-şi păstreze capul pe umeri, mâinile în buzunare (propriile buzunare!) şi privirea la inamic.
Din prăbuşirea castelului din cărţi de joc, al cărui singur mortar este interesul de gaşcă, aidoma găştii FSN-iste de odinioară, se vor isca nori imenşi de praf, mormane de ruine şi roiuri de şobolani disperaţi.
Totul este să fii calm şi sigur de ce ai de făcut, să stai sub copac şi să aştepţi să pice para răscoaptă.
Un fel de-a spune.
Alt fel ar fi: Credeam că sunt singur împotriva maşinăriei, am aflat că suntem toţi împotriva ei! (noul senator de Massachussets, Scott Brown).
Până la urmă, omul sfinţeşte locul, şi mă aştept ca şi Crin s-o facă.
N-ar fi rău să-şi găsească şi Iliescu, care a suferit un remarcabil şi incredibil proces de democratizare, un succesor mai potrivit, ceea ce sunt convins c-o va face.
Mai e mult până departe, dar până aproape mai e puţin!

Marius Mina said...

Toni -
Devin din ce in ce mai interesante urmatoarele 2-3 luni.

Anonymous said...

Interesante cu spume!
Poza e genială, ar trebui afişată pe toţi stâlpii!

Anonymous said...

O suta de grame de realitate romaneasca:
http://proletaru.wordpress.com/

Anonymous said...

O intrebare... le-am mai pus-o si altora.

Ai auzit sa fi venit vreun rezultat la analiza comandata in strainatate asupra filmuletului cu meciul de box Basescu - copil?

Ca daca nu... tare mult as vrea sa il aflu totusi. Ori ca-ca, ori ca-ca...

Teo Negura said...

Marius, aproape-n fiecare moment, lipsa de curaj si imposibilitatea de a-si asuma demersurile sunt una dintre trasaturile grotesti, de altfel, ale acestui (nou) dictator, monumental de impotent. Ce e pacat e insa ca mereu avem nevoie, noi romanii, de cate o experienta din asta traumatizanta, istoric vorbind, pentru a deschide ochii. Si trist e ca abia clipim, nici n-apucam sa zarim prea bine ce-i in jur, si obosite, pleoapele ne cad la loc...

Anonymous said...

NU vad cum nu ar reusi, odata ce are in mana dosare si informatii, cu care isi dirijeaza pionii dupa bunul plac.

Evident ca realitatea economica (poate si cea politica,dar nu ma pricep) preseaza enorm, dar pana acum NU vad alte semne..decat ale balamucului agresiv din PSD si discret camuflat din PNL.

Parerea mea: doar o DEFECTIUNE la nivel inalt din servicii poate intoarce roata.

Marius Mina said...

@Atitudini, filmuletul cu lovirea copilului este cat se poate d ereal.

Teo Negura, cred ca avem undeva o defectiune in sistem, mai precis in ADN.

Anonymus, eu sper ca nu va reusi, cu toate dosarele de santaj pe care le instrumenteaza cu ajutorul unor relicve securiste din servicii.

Brad said...

"...instrumenteaza cu ajutorul unor relicve securiste din servicii"


Relicve ?!
Cred ca pe asta se bazeaza politikia portocalie !
Relicvele care scot/inventeaza dosare, aduna probe, santajeaza...

Marius Mina said...

Brad, doar nu pe Boci

Radu Humor said...

Poza aceasta poate insemna sfarsitul mult mai rapid al unui sistem criminal ce incepe sa se intrevada la orizontul intunecat al Romaniei portocalii !
Trebuie facut din acest baietel cu pumnii stransi si dare de sange pe fata, exponentul/simbolul romanilor ajunsi la disperare.
E imposibil ca in interiorul serviciilor sa nu fie si niste buni romani, patrioti care sa nu intarzie prea mult declansarea unor actiuni.
Pana atunci opinia publica trebuie sa insiste pe desecretizarea acordului cu FMI, adevarul despre filmul lovirii copilului, sau datele despre votul din afara.

Marius Mina said...

@Radu Humor, you've hit the nail in the head