Friday, January 22, 2010

Traian Basescu a luat "Taurul" de coarne pentru un nou mandat


Informatia privitoare la complicitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale la victoria frauduloasa a lui Traian Basescu, a transpirat dinspre Satu Mare. Concret, filiala STS Satu Mare a avut o derivatie secreta din schema STS conectata la serverele din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, operatiunea cu nume de cod „Taurul”, a fost pregatita in ani si testata inclusiv la alegerile parlamentare din 2008 , cele europarlamentare din vara lui 2009. Toate judetele au avut fost "intepate" in reteaua principala, mai putin municipiul Bucuresti, unde riscul sa fie mirositi de adversar era maxim. Potrivit surselor STS, in noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15, toate derivatiile au fost dezafectate sub coordonarea directa a generalului Marcel Opris, fiecare judet decuplandu-se pe rand dupa ce s-au inchis si cheile pe datele finale. Despre acest fapt stiu doar sefii judeteni ai STS si cadrele tehnice, respectiv, doi subofiteri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operationale cu data de 06.12.2009, ora 1,30. Afirmatia ca toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile si a telefonului guvernamental (T.O.) este falsa, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „senzori” de alarma care semnalau acustic si vizual depasirea in procente a unuia sau altuia dintre candidati pentru a se putea "combate" cifrele adversarului in timp real. Aceleasi surse estimeaza ca lui Basescu i-au fost necesare infuzii de circa 1.7 milioane de voturi. Scenariul cu "voturile diasporenilor" a fost doar o perdea de fum, pe care in mod statistic infractorii o arunca la inaintare pentru a putea masca lovitura de anvergura pe care serviciile speciale au dat-o in interiorul Romaniei.responsabilul cu buna colaborare dintre STS si stafful de campanie al lui Basescu a fost specialistul in evaporarea bugetelor locale si nationale, rozaliul Adriean Videanu. O lucrare semiprofesionista, din care oricat s-ar fi chinuit lui Marcel Opris, n-ar fi reusit sa scoata mai mult . Multi si prosti , bugetul mare.Parerea mea este ca secretele operatiunii "Taurul" fierb la foc mic si exista toate premizele ca ele sa loveasca in plin ventilatorul central .Frauda a fost posibila si datorita colaborarii autoritatilor statului ,in special Ministerul Administratiei si Internelor, se discuta despre mita, teroare si santaj, acte de identitate false, buletine de vot tiparite in alte tipografii decat cea autorizata etc.
In materialul video de mai jos Adriean Videanu este contactat de Traian Basescu. Momentul care mi-a atras in mod deosebit atentia este cel in care cineva din PDL il suna pe Videanu si-l informeaza ca a pierdut Aradul . Videanu nu pare deloc tulburat , da o replica scurta "Vezi ca te-a batut Aradul- Nasol..." Insa dupa numaratoarea finala rezultatul se intorsese in favoarea lui Traian Basescu , orice comentariu este de prisos si ramane sa dezlegam impreuna enigmele noptii de 6 spre 7 decembrie 2009.


7 comments :

Anonymous said...

De undeva tot trebuie să-i vină sfârşitul!
Şi, cum de la servicii li s-a cam tras ultimilor trei preşedinţi, de la Ceauşescu la Emil, de ce nu?!
Cât o să mai ţină capacul pe oala în clocot?!
Prea scoate aburi prin toate crăpăturile.
E o şuiereală pe-aci de-ţi bagi dopuri în urechi!
Şi asta e doar aia care se vede şi se aude...

Marius Mina said...

Vin vremuri tulburi Toni, pentru unii si pentru altii

Anonymous said...

Ştii de ce-ar trebui să ne temem cel ami tare şi mai tare?
De pescuitorii în ape tulburi.
Percă-i văd cum îşi ascut harpoanele...
Dar, dacă-i bal, bal să fie...

Radu Humor said...

Ultima parte , aia cu Videanu sunat de basescu e gresita. nu basescu l-a sunat, ci un Mircea , probabil Hava , caruia Videanu ii spune ca l-a batut Aradul la voturi pentr Basescu.
Asculta mai atent inregistrarea...
Daca-l suna Basescu se facea liniste de Catedrala, cum o sa se faca indata la portocalii .
As vrea sa fi gresit eu !

Marius Mina said...

RH , o fi, totul e posibil in ciulamaua aia

Anonymous said...

Interesant !

constient neputincios said...

o informatie ca aceasta (in concordanta perfecta cu toate celelalte care descriu frauda) AR ARUNCA IN AER prezidentiabilul sasiu...dar CINE s-o faca?

Curtea i se face tot lui, CSM-ul e in aceeas mana, despre Politie, SRI sau altii, banuiesc ca `servesc patria`...

Ca urmare, multumesc pentru efortul de a completa informatiile....si sa avem imaginea mai exacta a furtului.