Monday, February 22, 2010

Antonescu nu doreşte schimbarea lui Mircea Geoană din fruntea Senatului

Crin Antonescu,a declarat, luni, că liberalii nu sunt interesaţi de problema schimbării social-democratului Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. Liderul PNL a arătat că înţelege din declaraţiile PSD că nu se pune problema schimbării lui Geoană, deşi PD-L încearcă să obţină singura poziţie din stat pe care nu o deţine. "Nu avem de ce să ne punem această problemă, Senatul are un preşedinte.Din câte am înţeles din declaraţiile oficiale şi ale lui Victor Ponta candidatul şi ale lui Victor Ponta preşedintele, şi ale celorlalţi oameni din conducerea PSD, nu se pune această problemă. Iar faptul că cei din PD-L se gândesc să mai înşface ceva, de fapt singura poziţie din stat care nu le aparţine, e problema domniilor lor şi nu ne interesează", a spus Crin Antonescu.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, că în cazul în care senatorii PSD vor dori să îl schimbe pe Mircea Geoană de la şefia Senatului, atunci democrat-liberalii vor desemna preşedintele acestei Camere. Potrivit Regulamentului Senatului, preşedintele acestei Camere poate fi schimbat numai la iniţiativa grupului parlamentar care l-a propus pentru funcţie.

3 comments :

Anonymous said...

PD-ul a depasit stadiul de "grobian" in relatia pe care o are cu fundamentele democratiei.

Deja este in faza aceea in care mananca, nu se poate opri, vomita de prea mult, isi mananca propria voma si continua...

Sorry pentru grotescul imaginii descrise.

Marius Mina said...

Asta e realitatea, ne adaptam sau o modificam....

Anonymous said...

Nu m-am îndoit niciodată de Crin. Zice şi face exact ce trebuie.
Acum e rândul lui Ponta.
& Co.
Dar nu înaite de-a termina cu răfuiala internă.
Care a început prin înterzicerea parcărilor la sediu (?!) cu excepţia (normală, zice el!) a lui ne-su Nicu. Şi care nu se va sfârşi, sper, cu abandonarea Preşedinţei Senatului în favoarea oranjaţilor!
Acum se va vedea ce şi cum!