Monday, February 1, 2010

Basescu se gandeste deja la remanieri , mai putin Udrea

Este o certitudine ca guverul Boc 4 s-a nascut aproape viu si nu va rezista presiunilor strazii incepand cu luna martie ac. Bataia de joc de dupa alegerile din 6 decembrie nu avea cum sa dureze prea mult. Surse care au dorit sa ramana sub anonimat declara ca Traian Basescu se pregateste sa scuture pomul cu mere stricate din curtea Modrgoanilor.
Se discuta despre indepartarea unor lideri mai vechi la care s-ar adauga si personalitatea prozelita de la finante , Sebastian Vladescu, cu tot cu lautari. Printre numele cu greutate din PDL se numara , Radu Berceanu de la transporturi, Vasile Blaga de la interne si probabil Adriean Videanu. Nimic insa despre deloc-penala D-na Udrea. Tot sursele admit ca jocurile sunt facut in special la insistentele blondei de la dezvoltare regionala care ar fi avut in ultima perioada discutii aprinse cu o parte din greii partidului . Chiar daca in ultima perioada vocea si chipul Elenei Udrea a fost aproape absent din media , ea nu osteneste in "reformarea" partidului , inrosind telefonul cu de ingerul sau protector.Ultima declaratie penala facuta de Udrea a incins spiritele dinspre Buzau .De acolo senatorul PSD, Ion Vasile i-a aratat pisica bahaiana si posibilele complicatii care ar putea face headlines cu blonde ministeriale. Reamintesc ca imediat dupa acuzele despre complicitatea lui Marie Jean Ion la rapirea jurnalistilor romani, aruncate de D-na Udrea intr-o telenovela OTV , au inceput sa apara informatii despre posibile legaturi de afaceri dintre mafiotul Sergiu Bahaian si cuplul Udrea- Cocos si Gabriel Oprea , cu incizii de Cezar Preda . Ce mi se pare ezoteric este pachetul de actiuni pe care Traian Basescu, Dorin Cocos, Cezar Preda si Gabriel Oprea l-au investit in D-na Elena Udrea. Prin targ se spune ca decat sa mananci un rahat singur mai bine o prajitura in grup. Departe de mine gandul de a o compara pe blonda cu vreo dulcinee de cofetarie dar mi s-a parut simpatica formula.
Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Bahaian evita sa raspunda la intrebarea directa a reporterului daca a avut sau nu legaturi directe cu serviciile secrete, dat fiind ca a scapat pana acum basma curata dintr-o serie de afaceri dubioase. "Prefer sa nu raspund la aceasta intrebare", a replicat Bahaian.

Relatiile lui Bahaian cu SRI si Nicolae Ulieru, fostul purtator de cuvant al institutiei, continua cu tot soiul de afaceri din raza de actiune a serviciilor si ajunge in final la Cezar Preda, seful Comisiei SRI, mare fan al Gloriei Buzau, unde Bahaian a fost un fel de spalator de cascaval. Ulieru declara de curand ca nu ascunde relatia sa cu bahaian dar ca, in spatele acestuia s-ar afla persoana foarte importante cu functii grele in administratia Romaniei.Mai mult, Bahaian s-a invartit si prin sfera de interese a Elenei Udrea, nascuta in Buzau, despre care se spune ca a fost plantata la o varsta frageda de servicii in afaceri si politica, mai intai la Adrian Nastase, apoi in bratele lui Basescu. Insusi Dorinel Cocos e din filiera, iar casatoria celor doi a avut girul unui inalt ofiter din fosta Securitate. "Era un om foarte speriat de inchisoare, de asta il si protejau serviciile, nu-l lasau sa stea in celule cu mai multi detinuti. Era foarte inteligent, citea foarte mult, citea romane dintr-astea politiste sau tipic mafiote... Nu era omul care reusea sa se impuna in inchisori si atunci l-au luat toti, incepusera sa-l terorizeze", a declarat Stelian Ogica, cel care a impartit celula cu Bahaian pentru 52 de zile. Aici ar mai fi de cercetat si legaturile cu Niro Impex 95.

PS: Udrea isi baga coada in ograda lui Blaga . Parteneriatul strategic si economic dintre Elena Udrea si Gabriel Oprea prinde contur in zona puterii . Emil Boc, la insistentele lui Oprea si bineinteles cu acordul lui Basescu, l-a numit secretar de stat la Ministerul de Interne pe
Gheorghe Emacu , omul de incredere al lui Gabriel Oprea de pe vremea cand acesta era prefect. Se intareste garda udrelor sau sporeste supracontrolul in tabara rebelilor?

9 comments :

Anonymous said...

Leana lu' Partzag e de neclintit. Din poala lu' Basecu !

SANDI

Marius Mina said...

Asa pare...cel putin deocamdata.

Matilda said...

Pe listă se află vechii pedişti, cei care l-au trădat pe Roman (prietenii ştiu de ce spun asta!). Cine a trădat odată, o mai poate face oricînd, iar Băsescu i-a nemulţumit profund de cînd a lăsat partidul la cheremul Duduii. Probabil că vrea să scape de ei acum, înainte de a fi trădat, dar şi pentru a nu-i mai sta nimeni în coastă prea-frumoasei...

Marius Mina said...

Matilda, are si ea destule sule in coaste, greu de scapat de ele.

Anonymous said...

Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

Anonymous said...

"RACHETELE ROMANESTI AU POPOSIT IN IRAN. SERVICILE AMERICANE, ISRAELIENE, FRANCEZE SUNT IN ALERTA MAXIMA "
Corespondentul teritorial al „Washington Post” a contactat mai multi jurnalisti de investigatie,  incercând sa afle daca România a livrat Iranului componente de rachete sau echipamente nucleare. Romania mai fost tinta unui scandal „balistic”, gazduit de data aceasta de CNN, care documenta ca România a livrat Irakului giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD), in cadrul operatiunii „Teacup”. Specialistii in rachete au afirmat ca România produce giroscoape de rachete SCUD. Nu demult agentiile internationale comentau astfel razboiul nedeclarat impotriva Statelor Unite in Irak si Afganistan.Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
Americanii aflasera ceva despre vizita fostului director al aeroportului Otopeni la New York.
Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore.
"Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations."
www.myspace.com/val2002
Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.Unul din documente a atras in special atentia.
www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=6662
PE FILIERA IORDANIANA ( SI ALTELE ) RACHETELE ROMANESTI AU AJUNS PE MANA " presedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad."
Ancheta americana a dus la descoperiri de o gravitate exceptionala. Zilele mafiei Basescu (Presedintele Romaniei ) sunt numarate.
Corespondenta speciala Nipon Press by Robert Horvath
ARTICOLE COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

Anonymous said...

ATENTIUNE
BLOGUL INTALNIRE CU DAN VOICULESCU NU MAI
POATE FI ASESAT.
SERVIICIILE IN DERUTA.
ROBERT HORVATH

Anonymous said...

DOMNILOR CARE CITESC ACEST BLOG
CAND INCERC SA CONTACTEZ BLOGUL MOGULULUI
APARE Error establishing a database connection.
VA ROG POSTATI ARTICOLUL RACHETE PENTRU IRAN
PE BLOGUL "INTALNIRE CU DAN VOICULESCU "
COMUNICATI DACA ACESTA POATE FI ASESAT IN ROMANIA. RECUNOSCATOR.
Marius
multumiri
ROBERT HORVATH
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonymous said...

Pân' la coadă tot de la muierea dracului li se trage!
A treia Elenă nefastă, după Duduia şi Tovarăşa... Muierea, mai precis
"Muie rea"!
Intră şi ea, din ce în ce mai mult, în istorie...
Pentru asta, evident, trebuie să iasă, în acelaşi ritm, din actualitate, din prezent... Din ring!
Şi, cu ea odată, sunt traşi pe topogan toţi îmbârligaţii...
Abia atunci o să vedem întreaga încrengătură, în toată măreţia ei scabroasă!
Asta da, pogorâre în Maelstrom!
Spre deosebire însă de Edgar Allan Poe, pe ăştia nu-i mai salvează nici dracu'!