Monday, February 15, 2010

De ce a Penal-izat-o Udrea pe Monica Iacob Ridzi

Basescu a hotarat azi sa-si faca un shmen de imagine pentru a obstructiona Congresul PSD, sfetincii i-au soptit ca n-ar fi rau sa organizeze o sedinta de partid la sediul din Modrogan exact in timpul transmisiei congresului social democrat. In spatele cortinei se lucreaza intens la capitolul "anticoruptie" pentru mascarea dezastrului care pandeste Romania sub guvernarea Basescu/Boc. Cazul Monica Iacob Ridzi este una dintre perdelele de fum aruncate pe piata in ultima vreme.
Am mai scris despre motivele care au determinat-o pe Elena Udrea sa-i puna calus in gura si catuse la maini Monicai Iacob Ridzi. Reiau textul pentru improspatarea memoriei colectiviste. Am avertizat-o atunci pe D-na Ridzi sfatuind-o sa vorbeasca pentru a-si salva pielea, a preferat sa taca si iata ca Basescu, la sugestia Udrei atotputernice , o arunca peste bord insarcinata in 7 luni. Au impins-o sa fure pentru partid si EBa dupa care va fi scoasa din decor cu doua biloaie grele atranate de ambele picioare.
Vorbea lui Petre Tutea : " Astia trebuie daţi jos cu parul. Că nu sunt politici, sunt de drept comun".

Monica Iacob Ridzi , o sansa pierduta

Singura sansa de scapare Monicai Ridizi este sa devoaleze toata sarada construita in jurul ei de aparatul de partid PDL ,condus de Basescu. Ea este, ca ne place sau nu, o victima programata a structurilor mafiote care controleaza zona crepusculara din jurul presedintelui Romaniei. Pentru a-si salva pielea de la dezastru are o singura solutie, sa devoaleze totul pina la cel mai mic detaliu, cat mai are timp, inainte de a fi transformata intr-un inculpat penal lipsit de credibilitate.Traseul sutelor de mii de euro este deja cunoscut , trebuie numai confirmat oficial.Singura persoana in masura sa faca acest gest este fostul minsitru al MTS. Vorbind isi va asigura o marja de protectie, de care are nevoie acum, nu maine. Pentru ca omul providential de la Cotroceni nu are scrupule cand e vorba de pielea lui, o va arunca in temnita pentru urmatorii 10 -15 ani, zambind inonfundabil si pervers , fara remuscari. Acum "prada" Ridzi e doar adormita de avocati personali cu pedigree si promisiuni de N.U.P similare cu cel al cazului Flota. Numai ca D-na Ridzi nu este Traian Basescu si nici macar influenta D-na Udrea, detinatoarea cutiei cu "secrete de stat", veriga intereselor economice ale anumitor capetenii de servicii secrete , plantata cu grija in baldachinul prezidential.Imaginati-va ce efect ar putea avea o pereche de catuse fara puf roz , pe manutzele fine ale D-nei Monica Ridzi si Basescu racnind in prime time ca justitia trebuie sa-si faca datoria pina la capat?
Asa va demonstra capitanul "ValVartej" poporului ca nimeni nu este mai presus de lege si lupta cu sistemul ticalosit continua cu oameni din cercul restrans al puterii. Prostimea va inghiti nemestecata momeala si riscul de a-i suporta ranjetul mefistonian , inca 5 ani , se va amplifica.
Poate ca regizorii acestor "efecte speciale" ar fi trebuit sa se gandeasca si la parintii victimelor care de multe ori simt si stiu mai multe decat presa si nu vor suporta usor imaginea odraslei intemnitate .
Cum a ajuns Monica Ridzi in fata comisiei de ancheta si de ce numai ea?
Pentru cine are memoria buna si face apel la "arhiva" , intorcandu-ne inapoi in ziua alegerilor , regasim secventa cu reintoarcerea fiicei ritzipitoare la matca in aleea Modrogan. Asteptata de alaiul bocilor , a fost reprimita in partid de noua sa aliata financiar/electorala, Monica Iacob Ridzi , care a sarit peste protocolul de partid si proceduri , ocupand cu japca pozitia motzului de zahar ars din varful tortului care sa-i inmaneze Ebei cererea de inscriere si noul carnet de partid.
Toate eforturile D-nei Ridzi pentru a-si promova si propulsa noua prietena in Parlamentul European, publicitatea excesiva care a reusit sa o arunce intr-un con de umbra pe Elena Udrea, au costat-o pe tanara ministreasa a tineretului sportiv, scandalul penal al carei protagonista este.
Zvonurile interne de partid vorbesc si despre faptul ca pe langa obstructionarea imaginii blondei de la antiturism, aceasta s-ar fi ofuscat si de faptul ca nu a fost asteptata sa participe la ceremonia reinscrierii mezinei prezidentiale in PDL , al carui secretar general si din partea caruia Eba ar fi trebuit sa primeasca documentul portocaliu.
Chiar daca ambele combatante, Udrea si Ridzi confunda contribuabilul roman cu vreun "sugar daddy" si cotizeaza fara numar acolo unde musculatura fesiera le dicteaza, chiar daca amandoua au pompat masiv fonduri "negre" in campania Ebei , idealurile comune nu sunt intodeauna incarcate de sentimente sincere.

16 comments :

Roxana Iordache said...

Nu-i aşa de simplu pentru Băsescu. EBA ştie de ce.

Marius Mina said...

Daca Ridzi vorbeste , daca tace naste la Targsor sau la Jilava

Brad said...

Afacerea Ridzi va lancezi in timp ... nu cred ca este cu adevarat sacrificata...
S-a solicitat investigarea calculatorului madamei ... timp suficient pentru o schimbare de hard-disk ... datele compromitatoare nu se vor putea obtine...

Marius Mina said...

Din cate stiu eu computerele MTS au fost verificate atunci. Om vedea...

Brad said...

Pentru recuperare datelor sterse este nevoie de ceva mai mult decat o simpla verificare...
Dar vorba ta, mai asteptam...

Anonymous said...

Marius, promit sa revin, nu am posibilitatea sa intru in detalii acum.

Dar pot spune ca am avut neplacerea sa o cunosc pe tanti in cauza. Si mai mare neplacere am avut atunci cand am dat peste smenurile dansei.

Promit, revin cu detalii...

Spor!

Marius Mina said...

Atitudini, spre sa revii, sunt chiar foarte curios....

Anonymous said...

Biata Riţuşcă n-a prea văzut filme cu mafioţi la viaţa ei. Nici cu bolşevici. Nu l-a ascultat nici pe Jean Moscopol cu "Într-o ţară comunistă", (http://www.youtube.com/watch?v=Q9dIQODEW_A)
poate pricepea câte ceva.
Degeaba s-a pupăcit în public cu botulina lu' baragladina, ca-n "Naşul", acum n-o mai scoate nimeni! Cel mult o bagă de tot, să n-apuce să spună. Tot ca-n "Naşul". Ăla adevărat, de Coppola.
Incultura se plăteşte, nu-i aşa?! Aşa că, măi băieţei oranjaţi, mai culturaliza-ţi-vă, că bat ăştia la greu!
Pe de altă parte, dacă, Doamne fereşte, Ururpescu o să-l aibă şi pe copilaşul ăla pe conştiinţă chiar că-i gata.
Butoiul cu pulbere e plin, scânteia mai lipseşte!
Am mai spus-o: Ţară, ţară, vrem martir!
Restul e revoluţie. Pe care o ştim.

Moshu said...

Perdea de fum !
Pina acum schimbau de citeva ori, laptopul cu totul nu numai hdd-ul.
O lalaie sperind in minare si uitare, ca, de, subiecte care sa adoarma opinia publica sint destule si grele.

Anonymous said...

Nu şi dacă Apocalipsa după Vadim se adevereşte. Că prea le zice repetat şi apăsat.
1) http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3773&edition_id=142&format=html
2) http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3780&edition_id=142&format=html
3) http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3815&format=html
4) http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3801&edition_id=143&format=html

SimP said...

Toni,

nu prea cred ce scrie Vadim. Nu de alta dar canalia perfecta/basexu e in stare sa faca valuri de simpatie cu asa zisele "probleme de sanatate" ale lui. A facut-o cu ma-sa inainte de alegerile din dec 2009, de ce nu ar face-o si acum. Mai ales ca se intrezaresc vremuri grele pentru cei de la putere in conditiile in care bugetul e tot mai mic, mic mic...
Daca cumva e adevarat ca se pune problema unui transplant de ficat, atunci sa faca bine nenorocitul dracului sa foloseasca ficatul lui EBA. (se poate face transplant de ficat de la cineva in viata pentru ca numai o portiune de ficat e necesara). Spun sa foloseasca ficatul lui EBA pentru ca nu are el dreptul (cat o fi el de zeus) sa iroseasca un ficat de transplant care poate salva pe cineva care SE CALIFICA DREPT CANDIDAT PENTRU TRANSPLANT.
Chioru' muribund (lol), cu metastaze hepatice sau ficat cu ciroza alcolica NU SE CALIFICA PENTRU TRANSPLANT! Astea sunt boli in care un transplant este doar A WASTE! (time, money, organs)
In plus, EBA poate fi cel mai perfect "match".

Marius Mina said...

Nici eu nu cred in "prorocirile" lui Vadim dar nu exclud nicio teorie conform careia ar fi bolnavior.Poate arunca si prafuri sa-si victimizeze imaginea .Vorba lui SIMP, a mai facut-o si nu-i exclus sa o mai faca.

SimP said...

Citez din TRICOLORUL lui Vadim in care ne relateaza ca Basescu a avut o hemoragie... foarte "periculoasa"..lol ...
"mai ales că existau cheaguri de sînge (pe perna???), care îl puteau sufoca, efectiv, pe pacient. Asta, ca să nu mai vorbim de riscul ca un cheag să ajungă la creier şi bolnavul să facă embolie."
LOL
E chiar distractiva medicina a la Vadim! Un cheag de sange de pe perna, intra in cap/creier si ii face embolie !

"Neoplasm care a dus şi la uscarea vaselor şi nervilor oculari"... dapai daca i-o uscat nervii optici (oculari, daca vrea domnul Vadim..lol) apai cum de chioru' inca vede?

" După evaluările specialiştilor, el mai are de trăit maximum o lună şi jumătate"
Un bolnav in asa stadiu terminal trebuie ca a avut o scadere in greutate considerabila, ceea ce nu se vede pe betivanul rotofei si rosu'n bucile obrajilor. In plus numai ieri (noiembrie 2009) intindea canalia hora cu studentii de la Cluj...
Totul e o aberatie charaghioasa...
N'are nici pe draqu asimetricul.

Anonymous said...

Naiba ştie... Nu descrierea demnă de Zola a lui Vadim e semnificativă, ci vizitele discrete pe la diverse clinici. Dacă se confirmă. Dacă au fost. Dacă nu, nu. Rămâne cum am stabilit. În stradă!
Aş fi zis eu ceva despre wishful thinking, dar mai bine nu, că mi-e să nu mă trăznească!
Oricum, nu iese fum fără foc. Oricâţi câmpi ar bate
tri(ne)bunul...
Timpul trece. Ceasul bate.
Tic-tac-fuck!

Marius Mina said...

Nu-l iau in serios pe Vadim insa teoria cu "nu iese fum fara foc" este verificata.

Unknown said...

Solutie clasica .. dim manulalul micului stalinist .... RIP ca doar n-o sa plagem ptr o proasta !!