Sunday, February 28, 2010

Ludovic Orban candideaza

Prim Vicepresedintele PNL Ludovic Orban si-a anuntat in urma cu cateva minute candidatura la sefia PNL.
"Candidez pentru a apara principiile si convingerile PNL. Candidez pentru ca PNL are nevoie de un discurs mai aplecat la nevoile de zi cu zi ale oamenilor, pentru a oferi raspunsurile la nevoile oamenilor. Consider ca PNL are nevoie de mai multa vigoare, are nevoie de reactii rapide la orice eveniment important care se intampla in Romaania, de sustinerea cu tarie in viata publica a convingerilor si proiectelor din PNL", a declarat Orban.
Consider ca azi, pentru PNL, mai important decat alegerile prezidentiale din 2014 sunt alegerile locale din 2012. La alegerile locale imi asum castigarea Primarie Capitalei si a 1.000 de primarii din comunele tarii, 12 presedintii de Consilii Judetene si obtinerea a minim 12 vicepresedinti de Consilii Judetene.(...) Am obiectiv ca la alegerile din 2012, sa obtinem minim 30% din mandatele de parlamentar. Cred ca PNL are foarte mute avantaje competitive in raport cu celelate partide politice. Aderenta la principiile si valorile liberale ofera o mai mare coeziune", a mai sus Orban, precizand ca "nu are si nu vrea nicio lista".

"Lista mea este a celor 200.000 de membri PNL, echipa mea este cea a PNL. Pot sa fac echipa cu orice lider al PNL care primeste incredrea PNL. Consider ca pot sa fac echipa atat cu Crin Antonescu, pe care il consider cel mai potrivit candidat la presedintie, si cu Calin Popescu Tariceanu, cel mai potrivit in functie de premier. Pot sa fac echipa cu orice coleg de partid. Voi prezenta in urmatoarele zile, marti si miercuri, proiectul politic pentru Romania", a conchis Orban.

3 comments :

Toni said...

Păi nu asta l-a sfătuit Crin să facă?
Să fie oare un inhibitor sau un accelerator de reacţie pentru Tăriceanu?!
Tare mi-e să nu iasă înc-o circotecă de congresiadă "Made in Dâmbovitzaland"...

Marius Mina said...

Competitia e libera in PNL, nu cred ca e vreo regie la mijloc.

nicole said...

Se plictisea Crin daca alerga singur. :)))