Sunday, February 28, 2010

Bursa Zvonurilor:Traian Băsescu e internat la izolare septică intr-unul din spitalele din capitala?

Update: Presedintele Basescu si-ar fi facut investigatii(sambata??!!) medicale la ficat si la colon. Pana la terminarea analizelor, seful statului a stat in rezerva de protocol a Spitalului Militar, insa sursele medicale au refuzat sa precizeze daca presedintele Basescu a ramas internat. Reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale nu au putut fi contactati pentru a comenta aceste informatii. Administratia Prezidentiala nu a dorit sa comenteze in niciun fel aceste informatii, relateaza Realitatea TV.

De vreo cateva ore circula zvonul conform caruia Presedintele Romaniei ar fi internat intr-o sectie de izolare septica apartinand unui spital din Capitala. Se spune ca masurile de securitate sunt deosebit de severe. Asteptam ca cineva din partea Administratiei Prezidentiale sa confirme sau infirme stirea. Sper sa fie doar o informatie distorsionata insa lasand la o parte adversitatile politice , ii doresc D-lui Traian Basescu multa sanatate !

Aşa cum vă spuneam acum câteva zile cu Traian Băsescu se întâmplă ceva. Mai nou aflu că e in spital. Am ezitat să scriu asta acum 2 ore cand am primit informatia, dar vad ca lucrurile se complică - preşedintele pare că e internat în spital. Acum nu se ştie unde - la Victor Babeş sau Spitalul Militar Central?

Aşa cum vă spuneam acum câteva zile cu Traian Băsescu se întâmplă ceva. Mai nou se spune că ar fi in spital. Am ezitat să scriu asta, dar se spune că e internat în spital - la Victor Babeş sau Spitalul Militar Central?

UPDATE1: Se spune că la Victor Babeş de acum două zile au izolat o aripă întreagă.

UPDATE2: Preşedintele Senatului, Mircea Geoană mi-a spus că nu a fost contactat de Administraţia Prezidenţială, dar că "am auzit şi eu câte ceva".

UPDATE3: Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase mi-a spus că nici ea nu a fost contactată de Administraţia Prezidenţială şi "nu cred că fie aşa ceva, deşi am văzut că se spune!"

UPDATE 4: Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan mi-a respins apelul telefonic. Să vedem dacă răspunde la SMS.

UPDATE5: Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan a declarat în urma apelului telefonic al unei colege din presă că "nu comentează informaţiile apărute pe bloguri. Dacă era ceva v-am fi spus noi!".


Cristi Sutu : Un pont pentru jurnalişti
Preşedintele Traian Băsescu e internat la izolare septică în Spitalul Militar. Hai, să vedem cît de rapid vă mişcaţi!

20 comments :

Anonymous said...

Cum am zis deja... intai sa ne facem noi treaba bine (noi = PNL, ca noi = blogosfera liberala face ce trebuie) si abia apoi sa speram la "solutia divina".

Noi sa dam din groapa in groapa si sa beneficiem de solutia divina... mi-as simti furata munca...

Anonymous said...

s-a intors din japonia si a dat fuga la spital?

Anonymous said...

Diagnostic, via Vadim:
"Am intrat în posesia Buletinului Medical emis de Clinica din Baden (Germania) după consultarea lui Traian Băsescu. Acest Diagnostic are regim de SECRET DE STAT (?!). Puţin ne pasă nouă de slugoii ăştia de la SPP, SIE şi SRI, care ascund Poporului Român adevărul. Reproducem capitolul final, intitulat CONCLUZII: “Ciroză hepatică – formaţiune tumorală, segment 5-6, cu aspect de HCC. Multipli noduli, cu dimensiuni mici (7-12 mm), la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund mai probabil unor noduli displastici de înalt grad HCC”. Pentru necunoscători, HCC înseamnă, în limbaj medical, cancer (Hepato Carcinom Cell), iar nodulii multipli sînt metastazele“.

Un fleac, e ciuruit!

Marius Mina said...

Sa asteptam confirmarile de la Cotroceni

solutia de vina said...

Sa mai "modernizeze" si sferele inalte....poate asa reusim marea ieseala din crizele actuale.

Matilda said...

Dacă am fi trăit într-o ţară normală, am fi fost informaţi oficial şi doar dacă pe preşedinte îl durea amigdala dreaptă. Noi înotăm printre ipoteze...

Brad said...

Dap, il opereaza la glanda violet ;
:)
...in rest, vom primi comunicate comuniste.

Anonymous said...

Andrei Badin: Isterizat de speculațiile presei privind starea de sănătate, Băsescu a chemat jurnaliștii la o cârciumă, unde s-a răstit, din nou, la moguli, care ar fi mai nesănătoși decât el. Dacă e bolnav îi urez sănătate. Dar Presedinția era OBLIGATĂ să ne informeze despre starea sa de sănătate.De ce cei de la Spitalul Militar nu vorbesc de controlul anual de rutină, ci de investigații suplimentare?

da de ce said...

E al saselea an de cand e in functie si e prima data cand un "control de rutina" face valuri. Oare de ce?

Man at (net)work said...

Administraţia prezidenţială a publicat raportul privind starea de sănătate a preşedintelui. http://manatnetwork.blogspot.com

Anonymous said...

Modelul FSB şi SRI-ul:
TVR 1 a difuzat ieri noapte cutremurătorul film al lui Nerkasov, "Poisoned by Polonium: The Litvinenko File".
Probabil că Sassu îşi lansează cântecul de lebădă.
Bogdan Tiberiu Iacob postează pe blogul SRS asta:
http://www.sroscas.ro/site/2010/02/28/asemanari-uluitoare-basescu-elena-udrea-si-rusia-lui-putin/
Cât de tâmpiţi ne cred ăştia?!
Fuck the bastards!

Anonymous said...

By the way, într-o ţară adevărată, adică democrată, se procedează aşa cum bine postează "man at (nt) work" aici:
http://manatnetwork.blogspot.com/
Într-o dictatură, iese satrapul dintr-o cârciumă şi declară că cine zice ăla e.
Adică să moară moguluii mă-sii, că mă dau de gol!
Sigur că declară, şi dr. Goebbels tot asta făcea. Cu cât declaraţia era mai gogonată, cu atât era mai crezută!
Dar, vorba ciuruitei (cealaltă): Dovada!
Buletinul medical!
Este o obligaţie constituţională să prezinte naţiei starea lui reală de sănătate.
Sau, dacă nu e încă, ar trebui să fie.
Oricum, intră în fişa postului.
Poporul are dreptul să afle dacă este condus de un ciuruit!
Că de un şoBO(C)lan ştim că e!

Anonymous said...

În fine, o veste încurajatoare: PSD se grupir în jurul lui Geaonă, adică au rezoluţionat că au de apărrat un scaun. Un jilţ.
Ceea ce înseamnă că ştiu şi ei ce ştim şi noi.
Dă Doamne să-ţi ţină!

Sanatos la minte said...

Presa devine tot mai oficioasa?
Noroc cu comunicarea virtuala!

Anonymous said...

Vedeti,dragi jurnalisti de cacat,de ce scrieti doar pe bloguri?Nu Chioru a murit,voi ati ucis presa scrisa.

Anonymous said...

Chiorul moare, nici o grijă.
E doar o chestie de timp.
Nimeni n-a zis că a murit. Urmează.
Deşi nu cred că o să aflăm, când o fi. Îl mai ţin în fereastră o vreme, să-i încaseze pensia! Şi să-şi ridice dividendele.
Înaite să se-ncoloneze la aeroport!
Hai liberare!

solutia de vina said...

Daca e un plan al asimetricului de a scapa de vina dezastrului? mimezi si castigi......

SimP said...

JMO/Parerea mea : betivanul a avut cancer la tiroida pentru care a fost operat.
Probabil ca medicii au vazut ceva noduli in ficat care din cauza cirozei sunt greu de diferentiat de posibile metastaze ale cancerului de tiroida. S-a internat sa ii faca probabil o punctie-biopsie a nodulilor sa vada de ce natura sunt.
Trebuie sa fie foarte ghinionist betivul ca la un an de la operatia de cancer de tiroida sa faca un cancer hepatic (hepatic carcinoma) care sa nu fie metastaza celui tiroidian. Cam tot la fel de ghinionist ca si Zoia Ceausescu care dupa un cancer pulmonar a facut un cancer de colon... i-au pus gand rau baietii lui magureanu-asztalos betivanului? hmmm....

SimP said...

Solutia, sa stii ca la asta m-am gandit si eu. Se da drept pe moarte si fuge de raspundere... intr-un "sanatoriu" la Las Vegas sau Hawaii.

Roxana I said...

Nu există "izolare septică". :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ştii de ce râd. :lol: