Tuesday, March 30, 2010

Breaking : Candidat surpriza in Colegiul 19


Biroul de presa al democrat-liberalilor a trimis ieri mesaje presei prin care anuntau ca viitorul candidat pentru scaunul de deputat în Colegiul 19 isi va depune miercuri la ora 11 dosarul de înscriere, numele candidatului nu fusese dezvaluit nici macar activului de partid. Maestrii de ceremonii si strategie ai PDL si-au stors cantitatea de creier ramasa nealterata si au scos din joben candidatul ideal pentru Colegiul 19 din Capitala. And the winner is.... Teo . Maestre viata e plina de succesuri, unele mai mici altele mai umflate.Nu-ti roade unghiile , nu ai pentru ce. Teo Trandafir s-a dat peste cap si s-a transformat intr-un Florin Calinescu . Joaca parteneri in "Born to be a Loser". Pina ieri se discuta despre trei variante, Arsinel era cap de lista, ma bucur ca nu l-au nominalizat , avea sanse mult mai bune decat Teo

19 comments :

Anonymous said...

SPER SA FIE O GLUMA PROASTA.
DACA PDL A PATRUNS SI IN ARSINEL, NU MAI MERG IN VIATA MEA LA TEATRU

anca said...

Marius,nu am gasit comunicatul pe nici un site!! phii,daca e adevarata stirea ,se face de kkt si arsinel!

Bibliotecaru said...

La început am crezut că este o campanie de manipulare. Apoi am făcut ceva căutare şi... surpriză...

În colimatorul PD-L se mai află actorii Alexandru Arşinel şi Marcel Iureş şi regizorul Alexandru Darie. (Gândul, Mihai ŞOMFELEAN | 24 iul 2008)

Ştirea capâtâ iz de credibilitate.

Bibliotecaru said...

Dar este Teo! :)

Teo Negura said...

La o tara ca o tragi-comedie, mai lipsea doar comediantul. Cred ca Stela se incalzeste pe margine, sa fie tabloul complet...

Brad said...

Da' un profesor din Buzau n-ar fi bun ?!
Ca au de unde sa aleaga ... sunt toti in strada, la miting...

anca said...

ooo,se pare ca e vorba de Teo Trandafir :)))))

Anonymous said...

Merg pe modelul Berlusconi de a promova vedete: au notorietate, sunt simpatici, habar nu au de politica, dar probabil voteaza disciplinat

Marius Mina said...

all, pina ieri seara Arsinel era calul troian, aveau mai multe variante de joc dar asta era data ca sigura.

anca said...

de,maneaua la manea trage,nu? zic sa se solidarizeze salamii,copiii minunati si alte figuri celebre,si sa-i compuna un imn de campanie! drept recunostinta ca i-a promovat la tv! :)))

Marius Mina said...

Anca, ieri cineva de la ei imi testa flerul in privinta catindatului surprinzator in col.19. I-am dat doua scurte, Stela Popescu si Florin Salam. Am fost oricum in target.

anca said...

ai fost,ai fost! salamul e de-al casei,nu? hahahaha!! hai ca ne meritam soarta!!

Marius Mina said...

Si-o merita ei, nu noi

Anonymous said...

CIA IA POZITIE OFICIALA IMPOTRIVA UNEI CARTI SCRISE DE AGENTII
TISMANEANU- PACEPA !
Intr-o luare de pozitie fara precedent si definitorie, Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite ale Americii se spala pe maini de asa-zisul agent CIA Ion Mihai Pacepa, fostul adjunct al DIE considerat agent pe deplin conspirat al KGB.
Clarificarea se face pe site-ul oficial al CIA, prin intermediul unei cronici la ultima carte a celui care semneaza sub numele de Pacepa, banuit a fi de fapt Vladimir Ilici Tismaneanu. Este vorbaProgramat sa Ucida: Lee Harvey Oswald, KGB, si Asasinarea lui Kennedy", prin care Pacepa/Tismaneanu incearcasa acrediteze ideea imbecila ca Lee Harvey Oswald ar fi fost agent KGB. Tismaneanu, ca orice nu stie nici macar faptul ca desecretizarea unor documente ale CIA si US SS din dosarul asasinarii lui Kennedy au dovedit deja ca bietul Oswald era agent al ONI, CIA si FBI trimis in URSS cu misiune. Volodya considera pe coperta volumului lui Pacepa ca aceasta "fascinanta si provocatoare" carte "va schimba definitiv intelegerea noastra despre unul dintre cele mai tulburatoare episoade ale secolului al XX-lea". Nu aceeasi este si parerea CIA.
Traduc din comentariul CIA despre aceasta imbecilitate marca Tismaneanu - Pacepa "Programat sa Ucida prezinta o explicatie imaginara a asasinarii lui Kennedy, dar care este de asemenea neverosimila. Pacepa nu a conectat puncte, ci a adaugat altele noi. Un avertisment de sănătate se justifică."
Deci duetul tembel este trimis la analiza psihiatrica sau la casa de nebuni.
Cititi articolul complect care face parte din serialul de 12 articole " DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY.
Deasemenea pe acelasi blog cititi : ATAC BANDITESC IMPOTRIVA ANTENA3 ( BASESCU ANCHETAT DE FBI )
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

itzic baseanu said...

Stimati blogatzi,

E Saptamina Mare,mai internautzilor cu floci rasfiratzi , masura neica in toate, reflectie,ganduri bune,impacare, lasati politica, zeflemeaua si mai cautati sa descifratzi taina existentei!...Lasa ba ca si Teo e valabila, ce credeti ca numai voi detinetzi buricu' adevarului?

Hai, Sarbatori Pascale cu echilibru, masura in toate si liniste sufleteasca!...La denie internautzi,trecetzi pe sub masa sa va mai coboare tupeul, poate asa gasitzi si voi buricul adevarului!...

Sa fiti iubiti!

anca said...

bre,nea itcule si baseanule!
inaltatoare vorbe,zau ase!
ne-ai numarat matale floacele de stii ca-s rasfirate?
buricul adevarului,il detineti voi,dragutilor de portocalii care santeti!

Anonymous said...

Este bine ca se mentine traditia de formare a unei clase politice profesioniste.

Teo, toata stima, o stim ca trudeste pe bancile politicii de atata timp. Si acumuland experienta necesara este cazul sa faca acest pas.

In mod cert va fi un castig pentru Romania, pentru clasa politica si pentru profesionalismul domeniului.

Astept si momentul cand Boc va face emisiunea "In gura presei"...

Starea NATIUNII said...

Pacat ca unii se lasa cumparati asa de usor. Oricum asta ne arata care le este adevarata valoare.
Exista o inregistrare video unde Traian Basescu recunoaste ca a ORDONAT arestarea lui Catalin Voicu, proba video este pe Starea NATIUNII

Starea NATIUNII said...

Totodata PASTE FERICIT tuturora !!!

Nu uitati: maine este ziua No Basescu Day!