Tuesday, April 27, 2010

Laxativul si hormonul stimuleaza avortonul

Pentru ca inca nu m-am hotarat sa-mi bag mintile in cap, revin pe ordinea de zi cu o recidiva care cred ca trebuie clarificata. Am luat in calcul toate variantele de joc ale Puterii pe segmentul electoral din colegiul 19 , unde diversiunea depaseste in volum inversiunea de orice natura . Aflu de pe fluxul de stiri ca valoarea investitiilor(SIE) in laxative si hormoni sexuali a depasit cifra exporturilor de carne vie in trimestrul 1. Stiu eu pe unul care investea in laxative pe vremuri, la Anvers , acum s-a reprofilat pe hormoni , ii cultiva cu grija ca sa-i poata inghiti nemestecati dimineata , pe stomacul gol. Mai stiu ca laxativele se foloseau in special in cazul altora care inghiteau microfilmele si erau fortati sa le decanteze la comanda .
M-am enervat din nou incercand sa-mi explic coverup-ul prin care formatori de opinie cu pretentii exagerate, incearca sa-l scoata din prim planul conspiratiei pe Cristian Popescu Piedone si ni-l vand in schimb la pachet cu cateva fotografii regizate ,pe presedintele org.PNL sect. 4 , Giani Dinu , acuzat "discret" de PDL , via Cristi Sutu , de foul play in favoarea candidatei PDL . Baietii de la Kensington Communications , unii dintre ei fosti colegi la Cotidianul, altii ajunsi consilieri prezidentiali, mananca o paine integrala pe langa partidul de guvernamant si dupa afirmatiile lui Cristi Sutu, chiar dau randament. Dupa calitatea fotografiilor expuse ieri pe blogul lui Sutu , inclin sa-i dau dreptate. Bine focalizate si exact la timp publicate pentru a distorsiona perceptia publica vis a vis de lasarea in off said a candidatei PSD-PC de catre primarul Piedone. Cineva, intrigat din cale-afara din cauza ascocierii facute de mine cu privire la combinatia dintre Cristian Sutu si clanul de sponsori din spatele trustului "Puterea" controlat la suprafata de unul dintre combatantii PDL, Adrian Thiess, mi-a lasat un mesaj prin care declina orice asociere intre personajele amintite de mine (Udrea-Cocos-Canacheu, etc). Curat dar mizerabil . Cum sa pui umarul la o asemenea magarie daca nu sugi de la acelasi san laptos?
Aflu din surse sigure ca presedintelui PNL sect. 4 i s-ar fi promis o functie destul de suculenta daca tradeaza si trece cu arme si organizatie in barca PDL.
Omul a refuzat si a raportat imediat conducerii centrale, oferta facuta de samsarii PDL. Drept consecinta i s-a inscenat tradarea tocmai in dupa amiaza alegerilor din colegiul 19. O tehnica pe care insusi zeul bocilor ar numi-o bolsevica sau mai elegant, securistica. De ce a fost nevoie de aportul lui Cristi Sutu pentru conversia din format JPEG in viziune publica a magariei pedeliste cand putea foarte bine sa fie ales un locotenent din zona Modroganilor . Ordin de la tartorul Thiess sau pur si simplu , un exemplu inca viu de atitudine cetateneasca?
Abureala declaratiei "soc" facuta ieri seara de Sebastian Lazaroiu, referitoare la posibila plecare a lui Teo Trandafir din PDL, imi intareste concluzia ca jocurile in jurul spalarii de rahat a lui Piedone se invart interese grupate perfect pe bugetul local al primariei lui Piedone . Lazaroiu si ceilalti lautari de matineu se intrec in flegme propagandistice ferm convinsi ca undeva , hotul intra in coliziune frontala cu militianul. Cine ar fi oprit-o pe manelista sa candideze pe listele PC cu sansa de castig reala? Principiile si probitatea morala, striga o voce constipata de peste gardul Cotrocenilor.
De ce se incearca prin diverse canale manipulative dezinfectarea lui Piedone ?. Dosare grele, interese mari, tunuri imobiliare pentru care votul consiliului local sect.4 nu s-ar putea manipula cu un primar vandut pe fata PDL? Criza neamule , foamete mare , fiecare euro conteaza in conturile vampirilor portocalii. Ar suge si maduva din noi daca constitutia le-ar permite. O mai fac cate unii dar pe intuneric si fara camere ascunse. De unde camere la motelurile din Buzau?
Revenind la capitolul investitii rentabile pe timp de criza, recomand celor care s-au hotarat sa investeasca in trustul Puterea , sa copy & paste din agenda de investitii pe termen lung a SIE , laxative si hormoni sexuali. Distributia rolurilor " laxativul" si "hormonul" , ramane la aprecierea managementului editorial .

Aviz amatorilor: Hranirea prin gard a maidanezilor din Modrogan si serviciile de consiliere prematura cu Kensignton Communications provoaca ulceratii de imagine incurabile.

9 comments :

Moshu said...

Dar Pierdone nu are in circa treaba aia cu carnetul de sofer cu toate gradele "cumparat" la Pitesti ?
Asta nu poate fi subiect de santaj ?

Marius Mina said...

Moshu, numai aia cu permisul....?

Anonymous said...

Ce e clar e clar.
Ce e neclar e de ce?!
De ce ditamai mogulul se lasă făcut la el în unitate?!
Nu mai are CI-ist, sau ce?!
L-au trecut în rezervă, până la urmă?!
S-au gândit partenerii că se descurcă singur, doar cu Antenele şi cu şeful de post, ăla grasu'?!
Are nişte informaţii explozive pe care le ţine pentru Doom Day?!
Au ăilalţi informaţiile şi i-au arătat afişul filmului în avanpremieră?!
Cine sunt ăia 6.000 (?!) de votanţi PC?!
Unde sunt ceilalţi 10.000?!
În fine, n-a fost importată încă lămâia aia care să-mi taie greaţa asta, care nici n-aş putea spune de la ce mi se trage...
Poate nici nu e greaţă. E vertij.
Că e o ceaţă de-mi vine să opresc şi să...
Mă rog, tot cu fructe-mi trece.
Sau cu flori...
Cu nectar de flori.
De crini...
Dar, nu-i aşa că ajungi la vorba mea?!
Fuck the bastard!

Marius Mina said...

Toni, greata bate filmul

Anonymous said...

Mie-mi spui...

Sercoviceanu said...

Puterea rimează cu Averea. Averea a ajuns un Click care joaca din buric. Puterea cum se va numi după mazilirea echipei de sacrificiu? Putoarea?

raluk said...

Sutu e singurul blogger care m-a cenzurat.e un rahat.nu ma lasa sa postez nimik pe blogul lui din cauza ca eram antiponta.din partea mea sa-l pupe in dos cat vrea el pe ponta ca nu intereseaza da sa nu ma mai cenzureze ca nu e el urmasul lui ceausescu.specific,nu am injurat niciodata deci nu cred ca avea motiv sa ma cenzureze pentru limbaj,poate doar pentru opinii.vai si amar de el ziar ce o sa faca panarama asta.

Marius Mina said...

@Raluk, orice poti sa spui despre Sutu dar nu ca cenzureaza , pe mine nu m-a cenzurat chiar daca de multe ori am fost pe contra

sergiu said...

FITI SERIOSI oameni buni,nu mai fiti asa PUERILI, va lasati manipulati de niste poze facute premeditat.. credeti ca blatul se face in ultima zi? sau CREDETI CA DACA GiANI DINU FACEA BLAT ERA ATAT DE TAMPIT SA SE DUCA LA RAICU FIX IN ZIUA ALEGERILOR ????? Hellooooo, treziti-va! I s-a intins o cursa. Daca intr-adevar facuse blat, statea cuminte in banca lui tocmai pentru a evita astfel de incidente. Omul nu e prost, d-aia a intrat in politica, pentru ca il ajuta si mintea. Ce-a facut acolo e treaba lui, dar sigur nu era blat.