Tuesday, May 4, 2010

Elena Udrea si-a confectionat un "serviciu secret" pe Internet


Agentia de Investigatii Media dezvaluie planurile de protectie contrainformativa prin care blonda de Plescoi a dispus demararea operatiunilor de bruiaj online pe bani publici, inca din luna septembrie a anului trecut. Consilierii loiali au fost insarcinati cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii ministresei cu ambitii prezidentiale , pe Internet.

Cei din serviciul respectiv - repetam, e secret, deocamdata restul angajatilor nu stiu de el, nu apare pe state, dar este bine platit, surse indicand chiar banii personali ai doamnei Cocos - trebuie sa frunzareasca zilnic netul si sa caute tot ce apare negativ despre Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, dar mai ales despre Elena Udrea. Apoi trebuie sa porneasca o campanie de comentarii pozitive care sa schimbe sensul celor din articolul cu pricina. Sunt vizate marile ziare cu domenii de Internet, Agentii de presa, bloguri de atitudine care inregistreaza trafic etc. Serviciul cu pricina se afla intr-o alta locatie, nu in cladirea ministerului, de el se ocupa direct unul dintre consilierii personali - Ana Maria Topoliceanu - si are deocamdata 15 angajati, urmand sa se extinda la 25, care vor monitoriza Netul in trei schimburi 24 din 24 de ore.

Probabil ca multi administratori de domenii de media au remarcat ca atunci cand apare un articol negativ despre Elena Udrea, in replica, o cohorta de comentatori se repede sa refaca imaginea lezata a doamnei ministru. Ne bucura faptul ca nici Agentia de Investigatii Media nu este ocolita de oamenii Elenei. Le dam insa un sfat. Sa cumpere mai multe IP-uri, sa nu mai scrie toti din acelasi loc. Exista oferte pe Internet ca la 75 de euro poti cumpara pe viata 255 de IP-uri diferite. Asta daca tot vor sa faca lucrurile temeinic. Apoi, e bine sa ascunda locatia IP-urilor cu pricina, pentru ca pe acesta, fixat si folosit in sectorul 1 al Capitalei, noi l-am putut localiza foarte usor. E drept cu o marja de eroare de 50-60 de metri. Dar cu putin efort putem da si adresa exacta. (Agentia de Investigatii Media)

10 comments :

tanti aglaia said...

Imaginea lezata a..."doamnei ministru"? Asa se spune in Romania cand o curva semianalfabeta ajunge intr-un post la care n-a visat neam de neamul ei. Dar si cand o cadea, tot de acolo, de sus.
Ia "reparati" imaginea asta, domnilor!

Marius Mina said...

Imaginea de mai sus?

tanti aglaia said...

:)
Sunt cateva instantanee cu ea si imagini video, despre care cred ca taare si-ar mai dori sa dispara.
Ca acum nu mai umbla la fel de "colorat" imbracata, acum e "ministrul Elena Udrea", cum ii place sa-si spuna. :-7

Matilda said...

Marko Bela afirma astăzi că Elena Udrea este cel mai activ ministru al bocilor. O fi ştiind şi de "activitatea" asta ?

nicole said...

Exista vreun domeniu in care sa nu se amestece "activa Udrea"?

De la un timp bashistii bantuie iar pe bloguri injurand, sicanand, furand "identitati"... De ce oare?

Marius Mina said...

Matilda, Marko latra la mormant strain

Nicole, cred ca degeaba ;-)

Anonymous said...

E groasă rău, dar eu cred că aşa-i place Madamei, altfel nu prea mai simte plăcerea. Puterii, normal.
Să vedem cine mai pune botul...
Sau orice altă parte a corpului.
Dacă-ar fi să ghicesc, aş paria pe Curtea de Conturi.
Că restul, adică Corpul de control al primului ministru, DNA, ANI (aia resucitată), se subînţeleg.
Fiind pajii de alcov ai triunghiurilor, sau octogoanelor, amoroase, jocurile astea de-a alba-neagra cu bunul public fac parte din fişa postului.
Deci, cu cât e mai groasă, cu atât e mai bine primită.
Altfel, ce haz ar mai avea statul în şa!

Anonymous said...

Tanti aglaia, subscriu.
Lipseste langa eleganta exprimare c... determinantul paranoica.
Am completat-o: e o c.... paranoica.Eu i-as spune altfel nu c....Limba romana a imprumutat si a creat nenumarate sinonime depreciative, incepand cu parasuta s.a.m.d. Am inceput cu parasuta, altii ar incepe cu altele mai plastice.
Fondul conteaza, nu forma de fapt.
Nu pot aduga decat NC.
Ar fi atat de mult de scris, incepand cu cateva intrebari si continuand cu cateva traznete (sictireli, injuraturi, blesteme, lucruri "frumoase", raportat la personaje)dar ma opresc aici.
Zi cu soare maine, si cand ne trezim, sa aflam ca au pocnit
BOSTANII
Maria S.(Timisoara)

tanti aglaia said...

Maria S., sigur ca putem folosi si eufemisme, dar in cazul "doamnei ministru" mi se pare mai potrivita vorbirea pe sleau. ;) :)

mihai2009 said...

Stirea asta a mai fost acum vreo juma de an... ce-ti veni sa o recitezi acum?