Wednesday, June 9, 2010

Eliberare cu dedicatie, lista neagra a lui Nutu Camataru

Agentia de Investigatii Media - In cursul zilei de azi va fi pus in libertate Nutu Camataru, pe numele sau real, Ion Balint, unul dintre cei mai de temut sefi ai lumii interlope. Camataru este eliberat dupa sase ani petrecuti in arest si dupa ce a fost arestat din ratiuni politice, asa cum singur considera.

Nutu ajunsese in varful ierarhiei interlope si si-a pastrat statutul cotizand si in sferele politice, la greii partidelor aflate la putere. El "a cazut" cum se spune, in urma unor reglari de conturi alemafiei din politica decat a concurentei interlope. Cei care i-au stat alaturi - fostii sai locoteneti, intre care s-a detasat "Fluturica" - l-au turnat si pe el si pe fratele acestuia, Sile Camataru, la procurori. Un alt dusman al familiei camataru este Virgil Ardeleanu, fostul sef al serviciului secret al MAI, o veritabila politie politica pe vremea arestarii lui Camataru. Acum, Ardeleanu,zis si Vulpea, pe vremuri un protector al clanului, se afla pe lista neagra a lui Nutu Camataru.

Parerea mea este ca in tinta enuntata de AIM este putin devianta .Virgil Ardelean , un personaj mult prea versat si bine protejat ca sa poata "beneficia" de tratamentul camatarilor. Mai de graba cred ca printre primii pe lista neagra este una dintre tintele favorite ale lui Traian Basescu. Mareane probleme?

13 comments :

Matilda said...

M-as bucura daca in capul listei s-ar afla chiar Basescu. Mafie contra mafie...

Anonymous said...

Probabil se pregăteşte atacul cavaleriei asupra manifestanţilor.
Că leii, nu banii, felinele, sper să-i fi confiscat între timp vreo ONG de protecţie a animalelor!
Pe Vanghelie nu-l plâng eu, are şi el pedestraşii lui...
Toată treaba e să nu fie prinşi prea mulţi trecători la mijloc.
Când o fi...

alex.dumitrascu said...

Nu stiu de ce crezi ca trebuia sa fie eliberat ca sa-si faca lista.
Crezi ca nu a rezolvat pe nimeni de la Jilava?

Marean said...

N-am probleme!
In jurul meu am o garda de cascadori fraieri.

Marius Mina said...

Mareane,nu te mai umfla atat ca-ti ia IP ul foc

Bogdan Marinescu said...

DICTATURA PORTOCALIE ÎŞI ARATĂ COLŢII. IAR EXPLOZIV-NEWS ÎI SMULGE DIN RĂDĂCINI!
MAFIA S-A GANSTERIZAT: ŞEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITĂŢII NAŢIONALE A LUI TRAIAN BĂSESCU AMENINŢĂ PRESA CU ARESTĂRI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII ÎMPOTRIVA JURNALIŞTILOR!
Simona FICA,10 June 2010
Seria dezvăluirilor despre gangsterii dictaturii băsesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflectă fără dubii faptul că prezentarea de dovezi împotriva mafioţilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni! După ameninţările şi încercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de către iranianul complice al şefului statului în contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au înteţit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redacţiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numărul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest număr s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presă al Niro Grup”. El a atenţionat jurnaliştii Exploziv-News „să aibă grijă ce scriu despre doamna Udrea, pentru că Nuţu Cămătaru tocmai a ieşit din închisoare”. Îl asigurăm public pe numitul Badea că nu ne interesează, şi cu atât mai puţin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” şi vom continua seria dezvăluirilor referitoare la trecutul său de informatoare a lui Truţulescu! Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteţi viziona în foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninţa că, dacă se mai scrie ceva împotriva lui Băsescu, urmează arestarea jurnalistului „fără mandat”, pe motiv de „încălcare a siguranţei naţionale”. Şi tot ieri, corespondentul nostru de la Washington, jurnalistul şi cineastul Robert Horvath, a primit şi el un telefon de ameninţare (pe care colegul nostru l-a înregistrat) de la o persoană care s-a recomandat a fi de la Administraţia Prezidenţială şi care, textual, a spus: „Îţi băgăm pâmânt în gură, ţie şi lui Bădin (n.r. este vorba despre Andrei Bădin, de la Jurnalul Naţional şi Antena 3)”.

Bogdan Marinescu said...

Revenind la persoana care a ameninţat cu „arestări” de tip kaghebist jurnaliştii neobedienţi puterii de la Cotroceni, specificăm că el este chiar şeful DSN din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, care a avut tupeul de a ne trimite ameninţarea de pe serverul instituţiei în cauză. Îl atenţionăm pe pupincuristul lui Băsescu că, până să se folosească el şi comandantul său suprem, de rigorile legii siguranţei naţionale, Daniel Andrei Moldoveanu a săvârşit, prin comentariul ameninţător adresat Exploziv-News, următoarele infracţiuni de DREPT COMUN pentru care i-am şi trântit o plângere penală la Parchet: 1) Ameninţare – art. 193. C.P.; 2) Abuzul în serviciu în forma ca lificată - Art. 2481; 3) Abuzul în serviciu prin îngradirea unor drepturi - Art. 247; 4) Şantajul - Art. 194; 5) Lipsirea de libertate în mod ilegal, în cazul în care fapta este savârşită prin simularea de CALITĂŢI OFICIALE - Art. 189! Ca să nu mai vorbim despre modul flagrant în care gansterii de la Cotroceni încalcă articolul 30 din Constituţia României, cu o violenţă deşănţată îndreptată împotriva ziariştilor demnă nu de mentalitatea lui Ceauşescu, ci de cea a lui Hitler! Iată şi probele:

Daniel Andrei Moldoveanu (dsn@presedentie.ro) 09.06.2010 ; 13:01:02
Aveti mare grija….
Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile
la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,
legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!

sandman said...

Tu ai idee cine e Simona Fica:
http://www.exploziv-news.ro/editorial.html ?

Anonymous said...

Intreaba-l pe schizofrenicul de Robert Horvath alias Bogdan Marinescu

Marius Mina said...

Roberth Horvath , , lasa spamurile ca te tund zero

Itzicbaseanu said...

Sa traiesti Mariuse,

Te regasesc la fel de neofilit!(Ah, ce era sa-mi scape neofit!)...Lupta batrane, lupta, o lupta-i viata, da-le si la Geoane, nu numai la Almanahe!...Fii complet, nu vezi, "Matilda" vrea si un "cap", din cand in cand...de lista evident, dar tu la ce te gandeai?...Ma bucur ca te regasesc pe-aceeasi "etajera" prafuita...Da perfect!...
Te pup.

Marius Mina said...

Baseanule ,mancate-as de talent, nu vrei sa ma iei tu putin in gura , de la jumatate , sa ma scuturi putin de praf?

Fa si tu un act de patriotism decat sa dai lectii de limbincurism pe gratis

Itzicbaseanu said...

Draga Marius,

Constat ca nu numai praful te-a coplesit dar incep sa te lase oleaca si nervii!...Doar dintr-atit?...Uite sunt rezon, ma fac ca n-am sesizat obraznicia cu "limbicurismul" atat de familiar pentru unii , dar nu mie.Oricum trebuie sa faci si tu niste frectii cu ulei de menta.Nu merge asa numai sa freci menta degeaba!...Ia sa vezi, o sa-ti iasa toate dup-aia si te si racoresti putin.

Cu stima nepereche!...

P.S Hai Marius, nu te supara, hai c-avem treaba! Nu vezi, a-nceput tara sa geama de durere de sale asa incalicata de rautate?... Frectionati-o si pa ea sarmana!...