Wednesday, November 24, 2010

Breaking News: Rusia si China renunta la dolarul american

13 comments :

Roxana I. said...

Frecţii.

Marius Mina said...

Frectii cu pioneze si acid sulfuric

Petrisor said...

@marius: dar de ce acum au luat aceasta decizie?

Anonymous said...

e vorba de libera circulatzie a marfurilor intre altele la care si Germania ( ca vicecampion mondial la export) alaturi de China vrea sa faca parte iar Statele Unite se opun cu indirjire.
Din Germania...

Marius Mina said...

Sunt mai multe jocuri nu numai exportul

Razvan said...

Dl. Mina, cand s-a anuntat ca va veni inflatia, am inteles ceva.
Dar acum nu inteleg nimic. Intuiesc, dar vag.

mihai4 said...

trebuie sa vina depresiunea si o mascam unpic cu un razboi.La g20 de acum cateva saptamani care a avut loc in Coreea de sud! ,SUA nu si-au atins tinta de a convinge China sa-si intareasca yuanul.si nu uitati:suntem in plin razboi al valutelor care se transforma si intr-un razboi economic.China nu poate sa-si traga cresterea economica sustinuta pe spatele Europei occidentale,SUA,Japoniei si a Coreei de sud.Asadar chinezii sau inteles pe sub masa cu rusii.Si mai exista si Trilaterala... am o incredere de pace, de ma cac pe mine.Abia astept sa vina exercitiile de duminica.Il cred sincer foarte nebun pe Kim Jong Il.Problema Iraniana a cazut pe plan secund.

Roxania Udrea said...

E o situatie de-a dreptul pur si simplu!

Itzic Baseanu said...

E deja clar Mariuse, Rusia renuntza la "dolarul american", pentru ca si-a pliat frontul agresiunii economice programatice, pa "conditiile" actuale impuse de criza economica.Deci, Rusia se concentreaza pa frontu' "euro"!...Ma, astia, rusii, e "ecspertzi" in "expansiune" si bag sama ca si elastici...Pai "New York"-ul, ce zice?...S-a pitit dupa "Radio Erevan"?

Itzic Baseanu said...

Uitai sa-ti spui, cand s-au pliatara rusii, s-au pliatara adevarat abia dupa ce si-au impartit socotelile cu chinezii, ca astia din urma, au alt dever, Oceania!...Pai ce sa mai caute rusii p'an Marea Japoniei, sau Marea Chinei de Est?...Bine, fara sa uite sa atraga atentia Chinezilor si Americanilor,ca interesul lor nu s-a stins in marea ,( nici da est nici da vest), prin sprijinul tacit si formal (neoficial ci in background) a ogivelor Nord Coreene care-au busit pa pamantul Coreii da Sud....Ba Mariuse, pai tu d-abia acu' aflasi ca dolaru' mai are oleaca si "sucombeaza"?

Cristi said...

Itzic Baseanu, esti obositor!
Incearca sa iei un colebil ca sa nu mai vorbesti in rafale....

Itzicbaseanu said...

Crsti says: "...incearca sa iei un "colebil" ca sa nu mai...in rafale"!

Ba Cristi,nu te-am ascultat si iti spun ca "trifermentul" e mai bun ca "Colebilu'"...N-ai stiut ai?...Multe nu stii tu mai Cristi!...Da las' ca stie Marius, pa el ma "bizui"!...Adica pa el ma..., de tot!

Itzicbaseanu said...

Mariuse, spune-le la New-York-ezi, ca la noi e totul "bine", ma rog, cu aproximatie,da sa nu stie ei cat de rau o ducem noi, ca ne facem naiba da ras, si nu ne mai calca nici un investitor!...Si noi pa cine mai facem atunci la "portofel"?...Fii si tu baiat dastept bai Mariuse, ca noua ne trebuie portofele da "investitori", nu bloggereala pa bloguri!...Hai "investitorii" americani!... Deja mi-am inregistrat firma da succes, "S.C Hai la noi SRL"...Sa vezi inghesuiala!...