Sunday, November 28, 2010

Udrea vrea o lege a Capitalei. Chiliman ii taie etnobotanicele

Elena Udrea, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că Bucureştiul are nevoie de o Lege a Capitalei, care să stabilească atribuţiile primarului general şi să reglementeze raporturile dintre Primăria Capitalei şi primăriile de sector. In contra replica Andrei Chiliman a dispus interzicera etnobotanicelor. ”Măsurile luate de Guvernul Boc-Udrea reprezintă un atentat la siguranţa publică”
.

Chiliman a condamnat haosul “cu care guvernul Boc-Udrea conduce România”.Prin Ordonaţa 63, Guvernul Boc a decimat structurile de ordine publică, implicit patrulele commune. Prin Actul normativ, efectivul forţelor de ordine comunitare a fost redus drastic , iar agenţilor rămaşi li s-au injumatatit retributiile. Motiv pentru care rata infractionalitatii s-a triplat in sectorul 1 al Capitalei.“ Va trebui să facem un front comun în apărarea comunităţilor locale, pentru a determina o reacţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor.Le cerem guvernanţilor să respecte legea şi să ia măsuri pentru protecţia cetăţenilor şi nu împotriva lor”, a declarat Chiliman.
"Poliţia naţională nu este interesată ca poliţiile locale să le preia o parte din sarcini".În acest context, Primarul Sectorului 1 a solicitat să fie adoptat cât mai rapid regulamentul cadru care reglementeaza funcţionarea poliţiei locale , astfel încât de la 1 ianuarie 2011 aceasta să poată acţiona pentru a asigura liniştea şi ordinea publică.

15 comments :

Matilda said...

Cam multe vrea Duduia...La sectorul tupeu n-o întrece nimeni !

Marius Mina said...

A pierdut controlul asupra mentalului propriu blonda, sau nu l-a avut niciodata in totalitate

Matilda said...

Bietul neuron, o fi obosit...

Cristi said...

Itzic Bashitu,
cum iti pleaca mamika de acasa, nu uita sa postezi!

Itzicbaseanu said...

Cristi says: "Itzic Bashitu"...

Doar el stie de unde-a scos-o p-asta.Ba Cristi, tu esti normal?...Sper ca nu deranjez, da trebe sa ma lamuresti!...Macar sa-ncerci!...Ia zi!...Pai Mamica mea e Nutzi, o vazusi tu ca pleca de-acasa?...Ia mai zi ma odata, ca te fac de caco la tot blogu!...
.............................

Marius Mina says:

"Chiliman a condamnat haosul “cu care guvernul Boc-Udrea conduce România”.Prin Ordonaţa 63, Guvernul Boc a decimat structurile de ordine publică, implicit patrulele commune."

Mariuse, aci te-am prins, Chiliman(djaro), este suparat pa "magazinile" de "Vise" si pa Politia comunitara, care paste iarba pa-unde-apuca fara sa taie chitante!...N-are nimic a face cu Udrea, nici macar cu Nutzi!...Asea inspaimanta ea, toate putzili, da nu e periculoasa, stai linistit!... Pa cand Chiliman(djaro), baaaa, este prea cunoscut, ca e rarefiat da atmosfere inalte si ce zice, nu sa aplica, sau sa plateste da la buget!...D-aia-ti zic Mariuse,e refractie mare peste oceanul Atlantic,sa vede partial stramb da la New York la Bukarest!...

Marius Mina said...

Baseanule , inteligenta ta deductiva e mai tare ca a ier-EBEI

Anonymous said...

in sfarsit a facut si chiliman ceva bun pt sector

Anonymous said...

Mina tin-te tare
"Am luat decizia de a da startul alegerilor pentru Primaria generala a Bucurestiului, pentru primariile de sector si posturile de consilieri locali" in interiorul PD-L, a anuntat duminica Elena Udrea, intr-o conferinta de presa.

Syda said...

Datorita gravitatii acestui grav fenomen imi permit cu scuzele de rigoare,sa postez un comentariu scris pe ziare.com,de dl i.mardan:

Marturia unui consumator de etnobotanice.TRAITI BINE,ROMANI?
,,Sper ca stiti ce ravagii produc plantele etnobotanice asupra creierului si fizicului tinerilor nostri, saracii de ei. Eu tocmai am iesit de la dezintoxicare, dintr-un asemenea spital, mai exact de la Sfantul Stelian. Am vazut tineri care isi mancau fecalele, care se bateau cu demonii, care stateau in pat nemiscati de luni intregi, care se ascundeau sub pat sau prin WC-uri, care aveau crize in care spuneau ca vin peretii inspre ei si devin ca niste foi de subtiri, care se plangeau ca au singur gand in minte, adica, spre exemplu, sa iti vina, in continuu, fara oprire, 24 din 24, gandul: masa, masa, masa, masa, masa, masa, fara sa poti sa rostesti altceva decat acel cuvant, am vazut tineri cu picioarele taiate din cauza ca se infectasera pe dinauntru, caci aceste substante ard, da, ard pielea si tot ce ating, am vazut tineri care isi dadeau drumul de la balcon pe ghena de la gunoi, cu orice pret, pentru a evada si pentru a se droga din nou, caci atunci cand te apuca criza nu te mai... (arata tot comentariul) ,,Sper ca stiti ce ravagii produc plantele etnobotanice asupra creierului si fizicului tinerilor nostri, saracii de ei. Eu tocmai am iesit de la dezintoxicare, dintr-un asemenea spital, mai exact de la Sfantul Stelian. Am vazut tineri care isi mancau fecalele, care se bateau cu demonii, care stateau in pat nemiscati de luni intregi, care se ascundeau sub pat sau prin WC-uri, care aveau crize in care spuneau ca vin peretii inspre ei si devin ca niste foi de subtiri, care se plangeau ca au singur gand in minte, adica, spre exemplu, sa iti vina, in continuu, fara oprire, 24 din 24, gandul: masa, masa, masa, masa, masa, masa, fara sa poti sa rostesti altceva decat acel cuvant, am vazut tineri cu picioarele taiate din cauza ca se infectasera pe dinauntru, caci aceste substante ard, da, ard pielea si tot ce ating, am vazut tineri care isi dadeau drumul de la balcon pe ghena de la gunoi, cu orice pret, pentru a evada si pentru a se droga din nou, caci atunci cand te apuca criza nu te mai intereseaza nimic altceva, am vazut parinti pe jumatate paralizati din cauza sutelor de copii care mor saptamanal, sau ajunsi in spitale de nebuni, am vazut un tanar care avea 20 de kilograme si care ramasese in coma, numai la mila lui Dumnezeu, caci doctorii nu ii mai gaseau vena unde sa-i bage acul perfuziei, toate venele fiindu-i distruse din cauza prea multelor injectii facute, am vazut tineri carora le curgeau pieile de pe ei, caci asta este una dintre reactii, asa cum serpii isi schimba pielea, am vazut tineri care nu mai ajungeau la toaleta, caci aceste substante iti distrug, uneori pentru totdeauna, colonul, stomacul si functiile de retentie, am vazut tineri care erau asteptati de catre haite de tigani la iesire, haite de tigani camatari, la care erau datori cu zeci de milioane, etc. etc. etc. etc…

Anonymous said...

mai syda esti dus cu pluta

Relu said...

Bravo Chilimane,distruge viermii,suntem alaturi de tine

Cristi said...

ItzicBashitu,
stiu ca mamika ta e Nutzi!
Tot cartierul o cunoaste... Nici nu stii ce sacrificii a facut sa te creasca.
"Veveritza" ei a fost scarmanata de multi proprietari de miniMarket-uri. Asa venea si ea cu un salam, o maslina, laptic etc. acasa.
Si asa ti-a facut si prima conectare la internet... Iar tu iti bati joc de munca ei!

Anonymous said...

Noul guvern olandez( "raufamat" in ochii multora) doreste interzicerea acestor etnobotanice , asta bineinteles in cadrul altor masuri dure care vizeaza integrarea unor categorii atipice Europei( in speta musulmanii-vezi interzicerea Burka) .
Am trait o perioada de 3 luni in Olanda.Coffeshopul (numai doua in Enschede oras de cca 200000 locuitori) era vizitat numai de straini si 2-3 autohtoni,predominant marocani.

Anonymous said...

PS acuma traiesc in Germania iar controalele echipelor mobile pe rutele ce vin din Olanda sint "la sange" ,si o spun ca o persoana care lucreaza in aeroportul Frankfurt.

Anonymous said...

Cand Nuti si Lavinia "lucrau" la Inter,normal ca aveau nevoie sa traga o tigara cu iarba