Thursday, December 9, 2010

Arca lui Zmeus- Operatiunea Prezervativul

Bonus : Trei jucatori titulari in afacerea Colosseum Mall
Evenimentele recente din Judetul Hunedoara constituie doar o celula a metastazei portocalii, patronata si instumentata de clanul Basescu-Udrea. Practici similare se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, incepand de la organizatiile satesti, pina la varful administratiei. Coruptia si infractionalitatea poltico-economica au atins cote inimaginabile. Romania a devenit ostatecul unei mafii politice fara precedent in istorie.
Capusarea economiei de catre clientela portocalie si controlul total , a tot ce a mai ramas nedecimat de politicile schizofrenice, ating cote maxime in cursa disperata pentru prezervarea puterii, cu orice pret. Se fac si desfac strategii de atac, delicventa a devenit politica de stat. Terorismul psihologic , amenintarile si santajul surclaseaza manualul de functionare al mafiei siciliene.
Tehnologia diversionista a supravieturii curpinde o gama extinsa de operatiuni printre care si fragmentarea ofertei electorale.
Monica Macovei s-a declarat dezamagita de PDL si perfecteaza conditiile infintarii unui nou partid satelit finantat de "filantropistul" George Soros. Miscarea strategica a laboratorului producator de mutanti politici care a dat unda verde Partidului Poporului, Miscarii "Crestin-Democrate" a jacuzistului Teodor Baconschi. Promotorul revolutiilor portocalii din Europa de Est a sforarit din umbra retragerea lui Stolojan in 2004 si lansarea pe orbita a canibalului politic si economic Traian Basescu.
Se discuta intens in cercurile apropiate mafiocratiei pedeliste despre back up planul "elitelor". Pleava va fi sacrificata pentru salvarea varfurilor clanului . Au inceput transferul unei bune parti al plevustei catre partidul fantoma, patronat de slugoiul cotrocenist, Dan Diaconescu.
Mai multi soldati credinciosi ai PDL au fost indrumati discret catre Partidul Poporului. Un exmplu viu este Viorel Tudorache de la sectorul 1 care alearga acum cot la cot cu panaramele lui Diaconescu , impartind alimente si favoruri materiale unor amarati din zone mai putin favorizate de soarta.
In zona Chitila, s-au impartit de curand alimente si bani din partea Partidului Poporului otevist. In spatele acestor acte de caritate cu efect electoral , a stat prim Vicepresedintele PDL sect.1, fostul tarabagiu din Piata 16 februarie, Caplescu . Santajul si amenintarile adresate unor oameni de afaceri mai prosperi, au suplimentat intens oferta impartita in zonele defavorizate social. Traficanti si interlopi au fost integrati in structurile de partid prim vice presedinte la PP, un personaj de etnie rroma din Toflea care a spart recordul in traficul cu fier vechi din vagoanele lui Necolaiciuc.
Masinaria infractionala de partid la nivel local functioneaza dupa legea junglei, am relatat de curand despre situatia etnobotanica impusa intr-una dintre filialele de partid ale PDL , la nivelul Sectorului 1 din Capitala.
Mai grav este faptul ca in toata aceasta increngatura diabolica sunt impinse si institutii ale statului. Politie , Garda Financiara, servicii publice de orice natura. In prag de sarbatori, controalele, confiscarile masive prin japca institutionala , au umplut hambarele PDL cu produse care vor face obiectul cadourilor de Craciun, urmand sa fie distribuite direct din sediile partidului , electoratului fidel.
Nu am afirmat niciodata ca partidul dominat de clanul Udrea-Basescu este eminamente compus doar din personaje penalizabile juridic, cu un trecut mai mult sau mai putin discutabil. Sunt inca destui care ajunsi la disperare vor putea declansa implozia atat de necesara. Ceea ce regasim in "banca de date" a Org. PDL Sector 1 este doar un esantion reprezentativ , cu corespondenta la nivel national. Nucleul dur al asociatilor are doua varfuri , Costica Canacheu si Caplescu, in spatele celor doi , vegheaza guraliva de la dezvoltare, Elena Udrea. Infrastructura functionala este asigurata din celebritati precum consiliera personala a deputatului Canacheu, Ivona Paparad. Specialista in PR si comunicare cu firmele de partid abonate la contractele publice de reabilitari si spalarea cascavalului autohton sau de import. D-na Paparad taie tortul atribuind procentele cuvenite fiecaruia. Felia principala trece prin "Fantomele SRL " ale lui Canacheu si Caplescu , restul se imparte progresiv , in functie de greutatea corporala in partid. Caplescu si-a asigurat majoritatea , propulsandu-si fiica si sotia in pozitii de conducere , sprijinit de Ana Zvirid , o brigadiera de succes al guerillei electorale, capabila sa produca voturi prin mijloace neconventionale. Zvirid si Caplescu constituie un cuplu de forta electorala demonstrat in campaniile precedente, bursa voturilor studentesti din Institutul de Agronomie Bucuresti , gestionata cu dibacie de locotentenul d-lui Caplescu, Adi Ulman si sergentul Ceapa , ambii componenti ai lotului de tineret sperante portocalii, finantatorii programului "cash contra voturi" .
Ar fi inuman sa trec fara detalii pe langa munca asidua prestata de enigmaticul domn Caplescu in slujba partidului si cu atat mai mult a d-lui Canacheu . Dar meniul zilei ar fi sarac fara incredientle de baza, D-na Ivona Poparad, Luana si toata gama de figuratie speciala . Cu un asemenea meniu as apela cu incredere firma de catering a D-lui Caplescu , cu sediul in spatiul liceului CFR, pe care abia a izbutit sa-l renoveze pe bani publici. Gurile rele spun ca la desert se dau sub forma de ravase, diplome de bacalaureat. Refuz sa cred, dar sunt convins ca deputatul sef la comisia de aparare , Dl. Canacheu, si-ar fi rezolvat de mult CV-ul incomplet.
Caplescu, deranjat de refuzul lui Canacheu, s-a hotarat sa-si ia soarta sub control, inclusiv desertul. Si astfel, a inceput sa-l instrumenteze pe aroman la consilierele personale , prima pe lista , Ivona , prezenta la toate parangheliile organizate de Caplescu in spatiul excedentar al locuintei conjugale. Pe locul doi dar cu valoare de patrimoniu pentru Canacheu , este Luana, un personaj brunet, succes de casa si picioarele lungi, pina la pamant. Cand doi se cearta , exista intodeauna un nea Stelica, gata oricand sa fuga cu vanatul . Nu exista motive de ingrijorare majora, Canacheu si-a luat masuri ultraprotective, alimentandu-si firmele cu contracte de supraveghere a tot ce misca in spatiul public al sectorului. In ciuda opozitiei sirienilor, a doctorului Yassim si a marionetei de serviciu, Bogdan Cantaragiu , magazinele etnobotanice functioneaza inca. Misterul din spatele afacerii ierburilor pentru adolescenti isi are radacinile undeva, in plantatia de portocali. Sapaturile continua....

Orice asemanare cu personaje reale este absolut intamplatoare si nu reprezinta punctele de vedere ale minoritatilor nationale


PDL se fortifica indepartand indezirabilii din functii si de la resursele de cash
Discutia a fost suprinsă duminică seară, în Hunedoara, în timp ce democrat-liberalii numărau voturile după alegerile parţiale:


Sursa: PESURSE.RO

15 comments :

Anonymous said...

Cel cu mustata este Canacheu

Marius Mina said...

;-) si ceilalti doi? Intrebare de 1000 de puncte...

Itzicbaseanu said...

Marius,(din pacate, io tot cred ca nu este el!) says:

"Au inceput transferul unei bune parti al plevustei catre partidul fantoma, patronat de slugoiul cotrocenist, Dan Diaconescu."

Zau Mariuse, nu esti normal!...Baaaa, ati ajuns paranoici cu totii,lasa faptul ca dormiti cu fantoma lu' Base sub perna, dar ati inceput sa debitati si ineptii!...Asta de unde-ai scos-o?...Apuca-te de sport Mariuse, aprpos, ia zi tu faci jogging dimineata?...Nuuuu!...Pai ar trebui sa te-apuci!

Marius Mina said...

bai javronete, ai devenit obraznic si-ti pun botnita cu etnobotanice daca nu te cumintesti

I'zic Eruditul said...

Itzic,
semeni leit cu mamika ta. Esti sentimental dar prost ;) .
Mintea ta e o masturbare de adolescent tampitel.
E clar cum iti pocnesc cosurile de pe fata, stropind monitorul computerului.

Matilda said...

Costică Canacheu seamănă, nu numai în poza asta, cu Mircea Băsescu.
Brrr....
Iar cel din stînga, înalt, seamănă cu Cornel Zugravu, deşi nu ştiu dacă personajul respectiv mai înseamnă ceva pentru portocalii.

Anonymous said...

astia stau in spatele magazinelor de etnobotanice???

Itzicbaseanu said...

I'zic Eruditul December 12, 2010 4:49 AM
Itzic,
semeni leit cu mamika ta. Esti sentimental dar prost ;) .
Mintea ta e o masturbare de adolescent tampitel.
E clar cum iti pocnesc cosurile de pe fata, stropind monitorul computerului.

Eruditule, asta este tot ce poti da din tine?...Si io ce trebuie sa fac la agitatia ta?...Suna si tu la Salvare, zau n-am cum sa te mai ajut!...Bag sama c-o cunosti si pe "mamika"!...E un semn important,deja nu mai ai scapare,incet, incet dar sigur,imi vei recunoste rasuflarea!...Va fi prea tarziu!...Relaxeaza-te,nu-mi place suferinta afisata asa destrabalat si nici milogeala da disperare la ananghia da claustrarea infinitului!... Relaxeaza-te Erudite, timpu' este dramuit si spatiul deja ti se curbeaza, si dac-o vezi pe "mamika", vei avea timp destul sa-i povestesti!...

Aoooolio, ce m-ai pacalit, tu deja vorbesti metaforic da "cosuri" care-mi "stropesc monitoru'"!...Ba si io ca prostu', m-apucai sa caut si sa sterg monitoru': Ba unde mama naibii vazu asta ca-mi stropeste monitoru'?...Bata-te sa te bata, esti dus da tot baaaaa Erudite, nu esti serios da loc si nici io ca ma iau dupa tine!...Zau, ti s-a curbat spatiul da tot!...hai ca n-o mai fi mult,acu', acu!...

Anonymous said...

Oh la la , la lu lu la!

Elena said...

Itzicbaseanu said...

Zau Mariuse, nu esti normal!...Baaaa, ati ajuns paranoici cu totii,lasa faptul ca dormiti cu fantoma lu' Base sub perna, dar ati inceput sa debitati si ineptii!...Asta de unde-ai scos-o?...Apuca-te de sport Mariuse, aprpos, ia zi tu faci jogging dimineata?...Nuuuu!...Pai ar trebui sa te-apuci!

December 10, 2010 2:26 PM

Itzicbaseanu,
metafore banale.
Supozitorul calmant e aproape de fundul tau.
Ataci in timp ce-ti racoresti posteriorul in balta orasului.
Pentru tine strugurii raman acri mereu.

Anonymous said...

D-le Mina,ori sunteti complice ori dezinformat ori un mare naiv,in sectorul 1 sau redeschis magazinele de vise.Tot Udrea este de vina?Si nu uitati legea care permite comercializarea acestor "seminte" a fost data in timpul guvernari liberale

Marius Mina said...

anonymosule, m-ai decopertat, sunt complice . O fi rau, o fi bine?

Unchiul Cici said...

Itzic,
stai ca o broasca la marginea mocirlei.

Roxana I said...

Iar ai stârnit plevuşca portocalie. :))

Andreea said...

Doamna Roxana,
va ganditi la Orange optiunea Colibri?
Un portocaliu superb!