Tuesday, December 7, 2010

Ciocu' Mic, PDL lucreaza pentru tine


Aminteam in urma cu vreo cateva saptamani despre noua doctrina liberal democrata, implementata cu succes de Lady Gaga , in partida fetelor de succes pe tocuri. Ms. Catwalk sau reincarnarea 3D a eroinei Kill The Bill , lucreaza intens la cimentarea propriei pozitii .
Alegerile interne din PD-L au depasit toate recordurile, inregistrate pina acum, in istoria balamucului universal. Blonda se misca lasciv , ocupand pozitii strategice in teritoriu , anticipand riposta pe care urmeaza sa o primeasca in confruntarea pentru batalia finala cu Vasile Blaga.
Dupa ce in prealabil si-a pregatit terenul alegerii uninominale , Udrea a inceput sa transeze din greu , zonele de influenta. A reusit pina in prezent sa-si insurubeze complicii loiali si programul haiducesc de reforma in domeniul cel mai important in cariera sa, derularea deturnarii de fonduri publice si europene , prin ministerele pe care le coordoneaza .
Tot ce misca , in materie de "investitii" , este controlat de clanul restrans al Elenei Udrea. Salile de sport , pationarele si reabilitarile, mai nou, transformarea in crese a spitalelor neperformante, aruncate in faliment de politicile economice iresponsabile ale guvernarii portocalii in sos de gulas, cu arome independente.
Puterea perverteste si impulsioneaza caracterele degenerate in ascensiunea lor catre punctul inevitabil al imploziei naturale.
Debandada si haosul , alimentate si de practicile perverse ale misiunii FMI, cu sprijinul sfantului guvernator au creat premisele dezvoltarii unei forme acute de mafiotizare a societatii romanesti , in ansamblul ei. Sindromul mamaligii dezamorsate , tinuta la cald prin diversiune deliranta si concursul manipulativ dus la extrem de media, nu va putea fi tinut sub control , diversiunea stenogramelor a deschis calea unui razboi Fenomene de genul Wickileaks vor inflama si in Romania atmosfera deja tensionata, monitorizata permanent de serviciile secrete. Nu va imaginati ca Basescu ar fi preferat vizita in Kazahstan chiar de Ziua Nationala , daca baietii bugetati din greu cu sute de milioane de euro, nu l-ar fi avertizat din timp ca prezenta sa in baia de multime i-ar putea afecta grav imaginea deja schimonosita. A preferat sa-l trimita pe Boc, incasatorul de serviciu, ocazie cu care a mai urinat odata pe Constitutia Romaniei.
Sa revenim la reformarea PD-L ului sub tocurile ELenei Udrea , cateva aspecte care ar putea face deliciul consumatorilor de magie neagra , pe frontispiciul organizatiei PDL Sectorul 1, unde fosta conducere a fost inlocuita cu fanii blondei. varfurile lucrative , reprezentate de Bogdan Cantaragiu si tovarasul secretar general Caplescu . Odata instalati au inceput demersurile intarirea organizatiei dupa regullile Camorrei , prin propulsarea spre varf a membrilor familiei D-lui Caplescu , fiica a obtinut functia de secretar general al organizatiei de tineret iar sotia acestuia, Daniela , inscaunata prim vice presedinte al organizatiei de femei . Totul a fost posibil cu participarea si prin votul majoritar , a cinci autocare pline cu pirande din zonele controlate(Chitila) cu ajutoare obtinute prin terorizarea si santajarea firmelor din sectorul 1. Ce a urmat , depaseste cu mult limita imaginatiei , urlete si tam-tam, teroare cu mirosuri tari, pneuri taiate si portofele disparute . In final, votul minoritatii majoritare a prevalat , ridicand astfel intreaga familie Caplescu , pe cele mai inalte culmi ale diversitatii de opinie. Omul merita , a pus osul la treaba in campanie. Pentru cauza partidului a dispus chiar , aruncarea in portbagaj a reprezentantilor opozitiei din sector, fapt care a atarnat greu in ascensiunea politico-infractionala .Astfel au evoluat de la nivelul stradal al unor tarabagii ordinari de piata libera, atat el cat si Cristi Tugurel(Prim Vice Presedinte Sect.1) , Caplescu in Piata 16 Februarie, Tugurel traficant de Amzei. Proptiti varfuri de lance ale mafiei locale pedeliste, odata cu avansarea , au fost imediat integrati in masinaria de produs a Elenei Udrea. Tehnologia infractionala functioneaza identic in toate organizatiile controlate de regina furaciunilor. Aflu ca in programul de reabilitari a cazut si Scoala Nr.17 din sectorul 1 , unde brigadiera sefa este tot Madame Ciocu' Mic , aka - Anca Constantinescu , prin a carei firma se deruleaza multe dintre operatiunile de sifonat banul public si despre care am scris recent aici .
Costica Canacheu, a-romanul parat de Bolintin, se ocupa din umbra de securizarea lucrarilor si a scolilor, Ganescu de interioare si mobilier, Caplescu , blocat in proiect de pe vremea cand asigura echiparea rugbyistilor de la "Grivita Rosie", rontaie tot ce misca , eventual prim firma fiicei sale.
Creste inima in mine cand vad cum baietii destepti promovati de Basescu si Udrea se descurca . Si se descurca binisor, cu mult spor , dupa ce au reusit sa-l ingroape politic pe Razvan Murgeanu. Un proverb abstract spune ca orice minune are o limita si cine ingroapa, groapa-si face .
Ba, liniste ce dracu' !

Lucrari cu spor avansat de risc la Scoala Generala Nr 17 din sectorul 1 Bucuresti

10 comments :

Unchiul Cici said...

Lucrarrea scolii arata ca intreaga tara!

Itzicbaseanu said...

Ba Mariuse,

Ce vorba-i aia, "ciocu' mc"!...Pai noi unde-o mai bagam?...Hai lasa-i cu gura larg cascata, c-asa le place, de la proiectul politic da democratie autentica a lui Iliescu!...Hai ba cascati gura sa va bage taica...Da democratie era vorba,sa n-am parnos da va mint!...Zau Mariuse!

Marius Mina said...

Uncle Cici, problema e ca pe caterinca asta retardata Udrea transfera miliardele care vor trebui sa fie platite de prostime, in Schweitzer si off shore uri

Marius Mina said...

Ba sene , s-a copt zaibaru' la Dambovitza sau ai varsat pe tastatura ?

Strul Eruditul said...

Itzic,
din ce trib scapatat te tragi tu?

Syda said...

Bai nenorocitilor folositi jumatati si caramida de la demolari,bai criminalilor asa se repara o scoala afectata de cutremur,bai voi nu aveti copii?

Roxana I. said...

Adica, Murgeanu era mic copil?

Marius Mina said...

Roxana, Murgeanu ingeras pe langa astia ...

Itzicbaseanu said...

Marius Mina December 7, 2010 10:58 PM
"Ba sene , s-a copt zaibaru' la Dambovitza sau ai varsat pe tastatura ?"

Mariusica, tot Palinka-i fruncea, nexam zaibar da Dambovitza, nexam borala pa tastatura...Era sa si recunosc, na,...Stii tu vorba aia cu maimutza da sa scarmana da prispa pana-i da sangele la gaoz?...Pai da ce n-o stii?...Ba baiete, spre deosebire da New York-u' tau, aci e tare da tot viatza libera, infiitata pa proiectu' da democratie iliesciana,da ce-ti povestesc io, ca tu, tot nu pricepi!...Tu stai mai bine la New York!...Trai neneaca!

Anonymous said...

UN ANUNT EXTREM DE IMPORTANT...........
CATRE TOTI ZIARISTII ROMANI.............
WIKILEAKS ANUNTA SFARSITUL MAFIEI BASESCU,
TOATE AGENTIILE INTERNATIONALE AU PUBLICAT URMAT URMATOAREA STIRE DESPRE TRANSPORTUL ILEGAL DE ARME :Documentele WikiLeaks continua sa scoata la iveala lucruri noi, referitoare si la Romania. o telegrama a Departamentului de Stat american, trimisa in februarie 2008 Ambasadei SUA din Berlin, prin care ii cerea celei din urma sa discute cu guvernul german despre unele amanunte referitoare la un echipament necesar programului balistic iranian. In 2007, o firma din Germania avea de gand sa il trimita in Iran printr-un intermediar din C sau Rusia.In document se mai arata ca firma germana voia sa evite restrictiile impuse de Berlin in privinta livrarilor de echipamente necesare programului militar al Iranului. In telegrama se precizeaza ca in Romania exista un intermediar care putea livra materialul Iranului, insa nu indica numele acestui intermediar si nici traseul definitiv al camerei de teste.
ANUNT EXTREM DE IMPORTANT........
DIN SURSE ABSOLUT CREDIBILE AM AFLAT NUMELE FIRMEI DIN ROMANIA SI EXACT ARMAMENTUL TRIMIS CATRE IRAN. SUNT IN POSESIA TUTUROR DETALILOR DESPRE ACEASTA ACTIUNE PORNITA DE LA BUCURESTI. SUNT GATA SA DESVALUI LEGATURILE CU SERVICILE SECRETE ROMANESTI SI FAPTUL CA PRESEDINTELE BASESCU CUNOSTEA UNTREAGA AFACERE. AM ANUNTAT IN DECURSUL ACESTEI ZILE... FBI DESPRE ACEASTA FILIERA ROMANA IRANIANA. ......SUNT PREGATIT SA TRIMIT ACESTE INFORMATII CU INTRADEVAR SENZATIONALE,..... CARE COMPLECTEAZA DESVALUIRILE WIKILEAKS, ORICARUI ZIAR SAU STATIE TV DIN ROMANIA CU CONDITIA SA MI SE ASIGURE PATERNITATEA INFORMATILOR. POT FI CONTACTAT PRIN TELEFON 212. 4638074 NEW YORK SAU PE ROBERT HORVATH BLOG.
Robert Horvath Deva Nipon Press
ADRESA E-MAIL KIROSTIDIO@YAHOO.COM