Wednesday, December 29, 2010

Etnobotanicele de partid si de stat


Daca pina la sfarsitul lui 2009, campania de colectare a votului depindea exclusiv de forta financiara a partidului stat, pina in 2012, se contureaza o metoda mult mai eficienta si ceva mai ieftina . Dependenta de droguri , promovata si sustinuta de trupa degeneratilor portocalii , va creste exponenential pe intreg teritoriul Romaniei. Minorii care cad astazi in plasa mortii albe vor deveni cetateni cu drept de vot, in loc de 50 sau 100 de euro /vot, doua plicuri cu "droguri usoare", devin mult mai rentabile electoral . Substantele halucionogene pot face diferenta necesara mentinerii unui procent rezonabil pentru partidul clan, aflat intr-o vizibila pierdere de popularitate.
Operatiunea "cash pentru partid" a depasit cu mult limitele paroxismului, de la racolari si amenintari, dosare penale cu dedicatie prefabricate de politia politica din subordinea lui Traian Basescu, pina la generalizarea fenomenului infractional absolut. Operatiuni speciale coordonate de servicii si personaje speciale.
Traficul a constituit prima meserie reala in viata rezidentului temporar de la Cotroceni. A recunoscut in direct si nu s-a sfiit niciodata sa-si coloreze public aventurile tineretii, ca pe o bravura personala. Ajuns in noua structura de putere postdecembrista, cu o vasta experienta la Anvers. Locul unde armele convertite in diamante de catre agentii speciali ai Directiei de Informatii Externe, facea deliciul "serviciilor valutar-stolojeniste" ale sistemului comunist dar si al superiorilor pe linie informativa ai inculpatului din dosarul "Flota".

Reforma statului, invocata de inculpat, a atins cele mai inalte culmi de progres din istoria Romaniei. Etnobotanicele au patruns violent in lista aperitivelor toxice promovate de regimul distrofic Basescu, Elena Udrea , EBA si Emil Boc consolideaza lista "E-urilor" din alimentatia zilnica a romanilor. Masurile de austeritate prin relansarea unui nou tip de comert care afecteaza grav generatia tanara, dezvoltarea Romaniei pe termen mediu si lung. Un caz concret de atentat la siguranta nationala. Dupa ce au reusit falimentarea Romaniei, forteaza acum emanciparea prin dependenta.Un genocid programat sub ochii inchisi ai Europei Unite . In numai doi ani, Romania a batut recordul liberalizarii ierburilor halucinogene , stabilit de Olanda in 35 de ani.

Un raport al Agentiei Nationale Antidrog, publicat in 2010, releva faptul ca numarul consumatorilor de heroina a scazut odata cu instalarea "austeritatii", deschizand culoar de nisa consumului masiv de etnobotanice. Considerate la fel de periculoase.
Ironia sortii face ca odata cu "inasprirea masurilor " si interzicere a magazinelor de vise , numarul celor intoxicati si internati a crescut. Declaratiile inflamatorii ale unor lideri politici , pe tema consumului de droguri usoare, raman agatate undeva in carligul retoricii ieftine.
Cei care mai au o doza de curaj in lupta cu toxinele sunt redusi la tacere , sabotati, amenintati sau tradati din interior din motive profitabile.
Un exemplu concret , Andrei Chiliman, edilul sectorului 1, care a declansat operatiunea de anihilare a comertului cu "vise". Dupa prima interventie si descinderea Politiei Comunitare in Str.Jiului, prefectul capitalei intervine vizibil iritat si il someaza pe Chiliman sa predea imediat substantele confiscate spre distrugere. Politistilor Comunitari implicati li se intocmesc imediat dosare de urmarire penala. Masina de zvonuri si diversiuni a puterii, lanseaza pe piata informatii despre "coabitarea" edililor locali cu mafia drogurilor usoare. Cei care rezista presiunilor mafiei , vor avea probabil soarta primarului de la Baia Mare, arestat si incarcerat fara nicio proba. Totusi, exista serioase dubii asupra unor servicii din primarie care ar fi putut interveni perfect legal pentru stoparea fenomenului . De ce nu o fac? Probabil criza joaca din nou rolul hotarator.

Intre timp Primaria Capitalei si cateva primarii de sector printre care si cea patronata de pedelistul Poteras , recurg la delcaratii peiortaive, voteaza in consiliul general interzicerea ierburilor dar in mai putin de 48 de ore, vanzarile se reiau fara probleme. Mi-e greu sa cred ca cineva din afara sferii puterii portocalii s-ar putea mentine in business. Cu o majoritate confortabila in parlament, PDL ar fi putut interzice dupa modelul polonez, comercializarea tuturor substantelor halucinogene .Cine are interesul ca aceste surse de "finantare", cine incurajeaza vanzarea si consumul ? Ce consuma astazi copiii altora , pot consuma maine copiii vostrii.
Surse discrete afirma ca in spatele acestei afaceri halucinogene se afla baieti destepti conectati la mecanismul infractional al PDL. Coordonatorul afacerii din strada Jiului , Marius Rau, a redeschis portile fericirii in ciuda protestelor cetatenilor si al locatarilor din imobilul in care isi deruleaza activitatea. Interpelat el recurge la amenintari si prezinta aprobari eliberate de IGP si pomeneste despre suportul unor nume grele de la varful Brigazii Antidrog printre care , comisarul Pintilie. Majoritatea din consiliul local al Sectorului 1 a aprobat luarea de masuri restrictive impotriva magazinelor cu produse etnobotanice insa activitatea acestora continua sa faca victime printre minori. Printre cei afectati de consum se afla si fiul consilierului local Dinca(PDL) , pacient frecvent al centrelor de dezintoxicare.
Profitul generat din vanzarea halucinogene, numai la nivelul sectorului 1 , este apreciat la peste jumatate de milion de euro.multiplicat la nivelul capitalei si al tarii , va las sa trageti singuri linia finala, din care, o halca importanta ia drumul "protectorilor" de la putere.
Aflu ca in spatele unor astfel de magazine s-ar afla oameni de afaceri , combinatori de succes , cotizanti cu pedigree la bugetul Liberal Democrat. Controalele Garzii Financiare, Biroului de Crima Organizata ori a inspectorilor de la Protectia Consumatorilor au avut ca rezultat o simpla stire si nimic in plus.
Firma mama, Spice Group SRL, afost infiintata in toamna anului 2006 de catre Alin Rotaru, un individ condamnat pentru fraude electronice(vezi cazul „xtremeart media telecom srl”).
La început, a oferit servicii online de gazduire, înregistrare domenii ?i web design. În vara anului 2008, Spice Group SRL a deschis primul magazin din România care ofera spre vânzare plante etnobotanice.Uneori,in lipsa produsulor de baza, Spice SRL vindea ingrasamant de plante,la plicuri de 1 gram cu livrari gratuite la domiciliu.Profitand de conjunctura favorabila, Rotaru a organizat concursuri prin care in urma unui SMS cu numele drogului preferat, trimis la numarul 1263, cu un tarif 3 euro/apel , are sansa sa castige 10 plicuri cu praful preferat. Castigatorii deveniti dependenti sunt inrolati intr-un program virtual cu surprize placute. Jucarii erotice, afrodisiace, vibratoare, gonflabile si telefoane mobile cu minute incluse, in reteaua Zapp, livrate automat catre cei care devin colaboratori permanenti si comercializeaza in franciza produsele Spice Shop.

Filiala romaneasca inregistrata offshore, in Cipru :
RO SPICE GROUP LTD
Company Registration Nr: HE 257016
Adresa: St. Ifgeneias, No.7, 4th Floor, Strovolos, Nicosia, 2007, Cyprus
TEL:+44-208-144-1273 -
E-MAIL:office@spicegroup.eu

La 1 ianuarie 2010, compania americana a devenit producator oficial pentru România, iar clientii sunt preluati de Ro Spice Group LTD - Cyprus. O firma cu viziune liberal-democrata.
Dupa modelul "Spice Shop", la nivel national au fost infiintate firme care comercializeaza acelasi gen de produse. Multi patroni de case de amanet si birouri de schimb au preluat din zbor metoda ,pentru stabilizarea profitului pe timp de criza.

Ion Dinu, sponsor PDL, este unul dintre cei care si-a regandit strategia de afaceri apeland la farmecul etnobotanic. Patronul fabricii de mezeluri Korani Trading Co SRL. Detine in patrimoniul sau de afaceri , pe langa casa de amanet preluata de la un om de afaceri sirian, cateva case de schimb valutar, un magazin cu profil halucinant, in zona centrala a Dorobantilor . Presupun ca recentul contract cu Primaria Capitalei, prin care firma de Paza si Protectie Guard One, prin interpusul Vasile Pene, isi asuma protectia parcurilor Capitalei, l-a determinat pe Dinu sa-si regandeasca grila de afaceri prin "relaxarea" tineretului.

Legea adoptata de Guvernul Boc, trimite in spital din ce in ce mai multi minori. Dovada sunt cifrele din studiul specialistilor Ministerului Administratiei si Internelor, potrivit carora numarul celor spitalizati in urma consumului de etnobotanice creste odata cu numarul de astfel de substante interzise de lege. Explicatia este inventivitatea "comerciantilor" in rebranduirea cockatilurilor diverse, mult mai riscante si periculoase pentru sanatatea consumatorilor. Pastrandu-se astfel limita legala impusa de aberatiile legislative ale guvernului .Traian Basescu a retrimis Legea etnobotanicelor în Parlament, pe 8 aprilie a fost aprobata de Senat, pe 3 mai a trecut de Camera Deputatilor si pe 20 mai a fost promulgata de seful statului. Cu toate ca 44 de droguri legale au fost calificate ca ilegale, nu exista însa o reglementare speciala conform legilor în vigoare si nici nu au o destinatie specifica. Astfel, proprietarii magazinelor de vise au avizele necesare desfasurarii activitatii si autorizatia de functionare de la primariile oraselor în care functioneaza. Cum “drogurile usoare” au fost interzise prin noua lege a etnobotanicelor, magazinele de vise, ramase în legalitate, sunt obligate sa vânda ceva. Mai exact, noi substante, absente din “lista neagra” .

Solutia este una singura, interzicerea totala printr-o legislatie coerenta si clara. Insa coerenta si logica lipsesc cu desavarsire din calitatile guvernantilor romani, inclusiv din agenda presedintelui care este. Un guvern al crimei organizate institutionale , nu poate fi inlocuit usor prin metodele democratice existente.
O putere politica care a tranformat Constitutia si legile plapande ale Romaniei in Legea Junglei, devine prin natura comportamentului sau , ILEGITIMA.
In tarile civilizate intervine in astfel de situatii forta civica, strada, care pun presiune maxima pe autoritati sa intervina in stoparea activitatilor infractionale de orice fel. Unii chiar au prevazut in legislatie oportunitatea interventiei opiniei publice pentru stoparea infractiunilor in desfasurare. (Citizen's arrest)

Daca pe Ceausescu l-au pus la zid pentru genocid, este greu sa-mi imaginez ce se va intampla dupa previzibila implozie a actualei nomenclaturi. Poate ma lumineaza D-na Udrea de la inaltimea tocurilor de pe care era cat pe ce sa-si rupa gatul, sau poate, animata de grija pentru sanatatea neamului, se va autodetona "live", in interiorul celui mai mare magazin etnobotanic, in semn de protest.Pina atunci,investigatiile continua. Asteptam provincia si noi informatii.



16 comments :

nicole said...

Pedeleprele au nevoie de haos sa-si faca afacerile murdare.
Nu ma gandeam la droguri ca metoda de conditionare a votului dar poate deveni teribil de eficienta... Ai dreptate. Odata deveniti dependenti pot fi folositi si in "actiuni de campanie".

Marius Mina said...

Nicole, "activitatea etnobotanica" produce cash si voturi contra "vise"

Vlad said...

Sotie de politist facea afaceri cu plante etnobotanice!(stirtile protv)

Eba lu tata said...

Patronii magazinelor de etnobotanice au fentat iar autoritatile. Interzicerea comertului cu droguri a fost valabila o zi!

Anonymous said...

Cu toate masurile luate de oficiali, afacerea cu plante pe sanatatea naivilor înfloreste pe zi ce trece la Oradea. Desi la nivel de Guvern s-au luat niscaiva masuri pentru a controla mai bine comertul cu plante cu efect de stupefiante de la weedshopuri, la Oradea acest tip de afacere înfloreste si unii patroni se pare ca scot profituri tot mai mari din plantele etnobotanice pe care le vând tinerilor.
Tam tam
În urma cu circa doua saptamâni, pe vitrina unui magazin de pe str. Moscovei se anunta ca se va deschide „în curând cel mai tare magazin de vise cu cele mai bune preturi din oras” si prin urmare, doritorii de plante pot suna non-stop la un numar de telefon mobil scris tot pe vitrina.


Deschiderea acestui magazin de vise, care este primul weedshop cu program permanent din Bihor dovedeste faptul ca acest tip de afacere renteaza, în pofida amenzilor mari date în rastimp de politisti, inspectori si comisari. Un alt weedshop din Oradea se pare ca înfloreste de la o zi la alta. Magazinul de vise din apropierea Pietei Cetate merge „ca uns”. Surse neoficiale ne-au informat ca D.L., patronul acestui weedshop ar fi nepotul unuia dintre administratorii firmei (F.S.) care a închiriat hala din Batar belgianului care cultiva cannabis. Respectivul patron de magazin de vise are se pare un weedshop si în Timis, înca de prin 2008, cu care si-a început afacerea. Iar anul acesta ar fi reusit în doar patru luni sa îsi schimbe masina veche (un Opel) cu un Mercedes CLS. Individul si-ar fi cumparat masina din Germania, în februarie cu circa 28.000 euro, bani cash. Unele surse au calculat ca pentru a cumpara respectivul bolid în doar patru luni, seful de weedshop ar fi trebuit sa faca un profit de 200 lei/30 secunde, timp de patru luni vânzând non-stop, 24 din 24 de ore. Mai mult, surse neoficiale au avansat ideea ca, pentru o perioada scurta de timp, la weedshopul de lânga piata mare ar fi lucrat, ca second job si doi actuali sau fosti politisti de la Politia Rutiera, însa informatia a fost infirmata de seful de la Crima Organizata, comisarul sef Mugur Poinar.

Iasi News said...

Vânzatorii de plante halucinogene din Iasi sunt dispusi sa transporte marfa, gratuit, la domiciliul solicitantilor. Aparitia noilor produse le-a dat batai de cap medicilor ieseni, care au tratat aproape 200 de consumatori numai în ultimele trei saptamâni.
Reduceri de preturi, bonusuri sau livrari la domiciliu sunt ultimele tertipuri la care au apelat vânzatorii de etnobotanice din capitala Moldovei pentru a-si spori numarul de clienti. Odata cu începerea anului universitar, în campusuri au aparut zeci de anunturi care prezinta oferta weed-shopurilor.
Doritorii sunt asigurati ca vor beneficia de cele mai bune preturi si ca transportul este gratuit. „Trebuie sa comandati de minimum 20 de lei si transportul este gratuit în orice cartier al Iasiului. Daca doriti sa aflati mai multe despre produse, trebuie sa mergeti la magazin”, ne-a spus unul dintre tinerii care livreaza etnobotanice. Acestea costa între 10 si 40 de lei. Afacerea pare sa fie din nou profitabila, iar numarul „magazinelor de vise” a crescut. Daca în luna mai în Iasi erau deschise doar 4, acum sunt 15,

Radu Humor said...

E un bun prilej ca locuitorii sectorului I sa puna de-un protest, care ar putea sa le fie fatal pana la urma acestor criminali inca nepedepsiti !
Mai ales daca la el se vor alatura si alti bucuresteni si poate chiar unii veniti din tara, ca prea ne considera unii fara sira spinarii !

Anonymous said...

Mafia asta este atata de mare si de extinsa - o veritabila caracatita cu nenumarate tentacule - incat nu vad, sincer, alta solutie de distrugere, decat prin infiltrare si implozie.
Voi stiti mai bine cu tactica. Dar am devenit un soi de Columbia :(
Blonda de la Medellin

Anonymous said...

pai mai mariuse cum sa-si deschida din nou magazinele daca n-ar fi mana in mana cu astia de la primarie?Iar camatarul asta de dinu cu nevasta-sa luminta si-au facut imperiul lor finaciar in sect 1 prin camata,dolari,euro,aur si terenuri,pai,pai pai!!!

Relu said...

Chiar daca este un strigat in gol,felicitari pt articolul tau si daca totusi Chiliman este un om cu bune intentii,mafia din primarie este mai puternica decat el iar sprinjin din partea partidului este zero.L-ai auzit cumva pe Radu Stroe protestand impotriva comertului de etnobotanice din colegiul lui?
PS chiar aseara dupa citirea postari tale am trecut pe str Jiulului unde acest comert se desfasoara nestingherit,impresia mea si a locatarilor din zona este ca si politia comunitara a abdonat aceasta lupta sau poate sa nu vorbesc cu pacat si-or fi luat si ei tainul de verzisori

Martin said...

Lucrurile de acest gen se vor rezolva pe cale legala in cel mai scurt timp, pentru a impaca si capra si varza.

sandman said...

La multi ani si sanatate! An nou fericit!

Starea NATIUNII said...

Acesta este statul basist.
Asa se doreste manipularea cetateanului roman si cumpararea acestuia la vot cu maxim 2 pliculete de vise :(
Un an mai bun iti doresc !

alex.dumitrascu said...

Nu cred ca se vor mai cumpara voturi.
Se va fura pur si simplu la numaratoare.

Unchiul Cici said...

Si noi, cand mergem la Iasi, mancam de sarbatori placinte cu canepa. Se numeau Sulfe.
Ce sarbatori minunate erau!

Anonymous said...

Daca e protejat de comisarul Pintilie e clara situatia, e protejat de famiglia, , al batran fost gral IGP, sotia d-lui comisar e comisareasa si ea , neam mare si puternic pe piata de capital.